Roadkill_Himself Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Drace, cita treaba ma asteapta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 cand vad bijuteriile astea parca ma apuca nostalgia dupa trimph-ul pe care l-am avut.... ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 Drace, cita treaba ma asteapta!!! Mama da motoarele la astia sunt realy OLD SCHOOL.......dar din pacate astia nu pun nici un pic de LEATHER pe ei.......eu unu nu imi placea ideea de a umbla in trening si adidasi pe chopper!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 banuiesc ca e treaba de cultura ... ei asa sunt invatati pe "west coast" ... genul old shool, pe motoare europene ... se leaga si nu prea ... anyway, la ie macar poti faci ceva artizanal in garaj si apoi sa iesi cu ea pe strada ... la noi te ia RARu' si daca n-ai oglinzi sau mai stiu eu ce ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2007 banuiesc ca e treaba de cultura ... ei asa sunt invatati pe "west coast" ... genul old shool, pe motoare europene ... se leaga si nu prea ... anyway, la ie macar poti faci ceva artizanal in garaj si apoi sa iesi cu ea pe strada ... la noi te ia RARu' si daca n-ai oglinzi sau mai stiu eu ce ... Pai, americanii n-au RAR, de nici un fel...drace...trebuie ca-i minunat... Genul old school, cred eu, e ceva ce nu are legatura cu provenienta motocicletei, sau cu virsta ei. Unii stiu deja ca sint fan Triumph si ca-mi plac chopperelile care trec de obsesivele V-Twins, chrome 'til you die, nothing beats cubic inches and stuff. D-aia pozele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Triumph Tiger 500 din 1972, 46 cp, insa l-am vandut de prin '94.... poze trebuie sa caut, ca nu erau digitale pe atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 no fi garage made da e demn de invidiat lucratura! --- Mesaj completat în 17 Nov 2007 11:50 ------------- no fi garage made da e demn de invidiat lucratura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate