Admin Smokey Postat Noiembrie 11, 2007 Admin Share Postat Noiembrie 11, 2007 Astia de la meteo tot trag in noi cu avertizari cod galben, ninsoare, vant, uragane si alte bazaconii. Sambata am prins o fereastra de 2 ore si am iesit un pic sa vad cum e codul asta galben. Defapt codul nu e galben, e maro si l-am intalnit din belsug pe tot traseul Cateva poze din momentele de respiro, momentele "maro" nu le-am imortalizat din lipsa de maini libere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Super faine pozele! Pacat ca nu am putut sa vin cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Superrrrbbbb Superrrrbbbbbbbbbbbbbbbbbb!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 Bravo Smokey! Codul galben vad ca e bun la culori in fotografii. La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorhead Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 baaaaai, ce va invidiez, ca aveti unde va da cu caprele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Ahaaaa, aici ascunzi pozele alea bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Excelente poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STV Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 @ Smokey: cu ce aparat ai facut pozele??? mi se par mult prea bune sa fie facute cu unul obisnuit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 Respect omule!!! Bestiale poze! Sa ne mai incanti astfel cat de curand !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Noiembrie 12, 2007 Share Postat Noiembrie 12, 2007 (editat) @ Smokey: cu ce aparat ai facut pozele??? [...] Am si eu sensibilitatile mele. Editat Noiembrie 12, 2007 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Admin Share Postat Noiembrie 13, 2007 multam de aprecieri dealuri si alte chestii palpitante nu sunt aproape de timisoara, in afara de campia banatului ... asa ca incerc sa compensez cu o poza acolo daca si maestrul bizoo_n intreaba: canon eos350d, ef18-55 (kit), filtru polarizare, raw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 "maestrul" bizoo_n nu intreaba, ca pentru el e prea putin important, zau. Ca el stie ca nu blana il face pe om. El doar vroia sa sublinieze subtil ca daca s-a ajuns la intrebarea "ce aparat folosesti?", intrebare cu care e familiarizat fara voia lui, inseamna ca e de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Admin Share Postat Noiembrie 13, 2007 "maestrul" bizoo_n nu intreaba, ca pentru el e prea putin important, zau. Ca el stie ca nu blana il face pe om. El doar vroia sa sublinieze subtil ca daca s-a ajuns la intrebarea "ce aparat folosesti?", intrebare cu care e familiarizat fara voia lui, inseamna ca e de bine. n-am zis cati megapixeli si cat zoom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 super tare fratioare..super tare,bravo..nu te superi ca folosesc si eu 1 ptr desktop nu???... daca trebuie platite drepturi de autor sa stii ca de 2 zile fierb la palinca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 aualeu prietene, ce mila imi e de tine.... halal enduro pe loc drept ca in palma.tu si cu Panonia Expres ce mai deranjati linistea prin campia aia.baga mana la cirap si ia o remorca , e pacat de motoreta pe care o ai. oricum, constat ca ai un aparat foto f jmeker, pozele sunt superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Admin Share Postat Noiembrie 15, 2007 aualeu prietene, ce mila imi e de tine.... halal enduro pe loc drept ca in palma.tu si cu Panonia Expres ce mai deranjati linistea prin campia aia.baga mana la cirap si ia o remorca , e pacat de motoreta pe care o ai. nu de remorca e problema, ci de timp , cel putin anul asta pana creste un pic piticania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 nu pot descarca pozele. le poti pune din nou. sau mi le trimiti pe ym? da-mi add pe edy12006 , pls! ca nu le pot salva decat la rezolutie mica de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 nu pot descarca pozele. le poti pune din nou. sau mi le trimiti pe ym? da-mi add pe edy12006 , pls! ca nu le pot salva decat la rezolutie mica de tot pai la rezolutia asta sunt postate, cum vrei sa faci download la rezolutie mai mare? Smokey, eu zic ca originalele sa le dai pe bani Vrei sa fiu eu impresarul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 pai la rezolutia asta sunt postate, cum vrei sa faci download la rezolutie mai mare? Smokey, eu zic ca originalele sa le dai pe bani Vrei sa fiu eu impresarul tau? fara suparare dar cred ca nu era neaparat nevoie sa mai postati si dvs. Inca astept pozele la o rezolutie mai mare, daca se poate. sau le tii doar pt u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 mda, inteleg.si piticul meu are 6 saptamani, deci...imi aduc motoreta la bucuresti, sa fac "enduro" in baragan. dar vine ea si vremea mea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise-gold Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Man daca nu esti de meserie fotograf............apucate, irosesti talent.......... ma alatur si eu celor ce ti-au acordat nota 10 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate