dan_m3 Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 st-ul il am in italia,... intradevar S2R este absolut OK pt ce vreau eu,... dar un S4R este state of the art,... but never say no,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Off-topic: Foarte tare M3-ul E30. Sunt un mare fan al seriei E30, in special al lui M3 (S14). E masina visurilor mele. Sa le stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 Off-topic: Foarte tare M3-ul E30. Sunt un mare fan al seriei E30, in special al lui M3 (S14). E masina visurilor mele. Sa le stapanesti sanatos. merci mult intrebarea este S2R sau S4R ?? poate fac un thread separat,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 merci mult intrebarea este S2R sau S4R ?? poate fac un thread separat,... Eu as merge clar pe S2R. Nu ai nevoie de atata super high tech stuff pe un Monster. E mai bine sa traga frumos de jos si sa sune frumos. Si daca dai si mai putini bani... cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 Eu as merge clar pe S2R. Nu ai nevoie de atata super high tech stuff pe un Monster. E mai bine sa traga frumos de jos si sa sune frumos. Si daca dai si mai putini bani... cu atat mai bine. daca este vb de bani, nu ar fi decit un street triple number one, un S2R este deja la nivelul unui speed triple !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 daca este vb de bani, nu ar fi decit un street triple number one, un S2R este deja la nivelul unui speed triple !!! sincer, n-am inteles nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 sincer, n-am inteles nimic... ma refeream ca street triple, defapt adversar a lui kawa z750 este undeva la 7000 euro, in timp ce S2R este in liga lui speed triple la ~11000,... si pe acolo se cam termina cu dragostea pt ducati, triumphul este regele seselelor, adika NUMBER ONE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 ma refeream ca street triple, defapt adversar a lui kawa z750 este undeva la 7000 euro, in timp ce S2R este in liga lui speed triple la ~11000,... si pe acolo se cam termina cu dragostea pt ducati, triumphul este regele seselelor, adika NUMBER ONE. poate daca formulai asa de la inceput, nu ma mai 'confuzam'... oricum, nu inteleg de ce ne dam ciocane-n cap, da' ma rog... ah, si altceva: daca "triumphul este regele seselelor", de ce visezi la un monster?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 poate daca formulai asa de la inceput, nu ma mai 'confuzam'... oricum, nu inteleg de ce ne dam ciocane-n cap, da' ma rog... ah, si altceva: daca "triumphul este regele seselelor", de ce visezi la un monster?!? gusturile nu se discuta NO => YES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 LA MULTI ANI !!! deocamdata am primit din pacate alta jucarie cu 2 roti mari si 2 roti mici !! shits happened! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 LA MULTI ANI !!! deocamdata am primit din pacate alta jucarie cu 2 roti mari si 2 roti mici !! shits happened! . da...ce patisi bre...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 :-? ce facushi mah ????? ----- tot respectu pt motoarele tale!!:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Ianuarie 24, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2008 ma gindeam sa o scot de la hibernat,... la noi este cald si soare,... dar fara picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 poate chiar o sa-mi vind zephyrul de paste,... 2300 euro fara geamantane,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 poate chiar o sa-mi vind zephyrul de paste,... 2300 euro fara geamantane,... an, km? --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 03:47 -------------Nevermind ti-am gasit anuntul pe bikeshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_m3 Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 an, km? <small>--- Mesaj completat în 04 Feb 2008 03:47 -------------</small><br/>Nevermind ti-am gasit anuntul pe bikeshop. m-am dat o tura cu zephyrul si l-am bagat la ebay http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...E:IT&ih=018 cred ca este cadou la 2000 euro,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate