piticu_terorist Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 ia cauta-ma hai admin cu stersu de aberatii ca incepe sa imi fie rusine de oamenii cuminti de fapt m-am saturat sa joc rolul de oaie neagra pe topicul asta(si zidu stie cel mai bine) . am incercat sa ajut dar se vede treaba ca voi nu prea agreati lucrul asta. voi ati gresit mult mai mult ca mine dar sunte-ti o familie ce aia mea , iar intrusii nu sunt bineveniti in cloaca voastra de motociclisti de tastatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 gata? unde e sangele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 @on-topic ... ma bucur ca s-o dres cu putina curatare de contacte si cu cheltuiala minima @off-topic cand o inceput certurile m-am (cuvant urat) pe mine de ras , da pe final deja ii lambada curata. esti imposibil ba saracule. chiar ai chef de scandal. hai sa vorbim pe mess ca acolo pot sa-ti bag pe gat pana vomiti. esti un nesimtit si un prost crescut. esti incapabil de o discutie civilizata , nu stii cand sa te opresti din mitocania care o afisezi de ceva vreme incoace. in fata mea nu esti altceva decat un elev care a dormit mai mult in banca,un corigent. este clar ca nu ai pic de educatie , proasta crestere si-a spus cuvantul. si cu asta am terminat cu tine , am sa evit orice discutie cu tine dar iti promit ca daca te mai legi de viata mea te caut si iti voi rupe gatul, tarane. asa ... nu continua pe forum si continua pe yahoo ... PERICULOSULE de fapt m-am saturat sa joc rolul de oaie neagra pe topicul asta(si zidu stie cel mai bine) . am incercat sa ajut dar se vede treaba ca voi nu prea agreati lucrul asta. voi ati gresit mult mai mult ca mine dar sunte-ti o familie ce aia mea , iar intrusii nu sunt bineveniti in cloaca voastra de motociclisti de tastatura. ai incercat sa dai cu 6/49 ` le, da or iesit alealante 43 ... ii nasol cand esti motociclist, da numa tu nu esti in familie ... si cu tastatura, lasaneeeee (vezi quote`u de mai sus) ... altele nu stiu ce s-ar putea zice decat si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 @on-topic ... ma bucur ca s-o dres cu putina curatare de contacte si cu cheltuiala minima @off-topic cand o inceput certurile m-am (cuvant urat) pe mine de ras , da pe final deja ii lambada curata. asa ... nu continua pe forum si continua pe yahoo ... PERICULOSULE ai incercat sa dai cu 6/49 ` le, da or iesit alealante 43 ... ii nasol cand esti motociclist, da numa tu nu esti in familie ... si cu tastatura, lasaneeeee (vezi quote`u de mai sus) ... altele nu stiu ce s-ar putea zice decat si de fapt nu stiu care este problema ta. motocicleta si-a gasit rezolvarea , functioneaza in parametrii. au fost controverse care au degenerat intre mine si zidu , nu stiu care e problema ta , iti pare rau ca s-a terminat sau vrei si tu o bucatica din scandal?(sorry , s-a terminat) . Daca stau sa ma gandesc bine tu esti incepator in ceea ce priveste motociclismul. e bine sa-ti faci prieteni,criticile si paiele pe foc lasa-le celor mai vechi in domeniu. Pana atunci , asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 te rog nu ma certa pe yahoo ... orice in afara de asta ... si pana mai acumulez experienta sa ma ridic la standardele tale ... vrei sa fii zeul meu motociclist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Ba io cred ca a mea e mai mare!!! .... ...Si va spun pe toti lu tata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 te rog nu ma certa pe yahoo ... orice in afara de asta ... si pana mai acumulez experienta sa ma ridic la standardele tale ... vrei sa fii zeul meu motociclist ? sigur ca da . nu trebuie decat sa-mi iei in considerare sfaturile . alege ce e mai bine si vei trai mult . am foarte multi km. inaintea ta,chiar mai mult decat iti poti imagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 uite-l oaia alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 tare rau. nu stiam ca am facut schimb de locuri. nu am simtit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate