Sari la conținut

Intrebare Legat De Electrica...

Shorty
 Share

Postări Recomandate

ia cauta-ma

hai admin cu stersu de aberatii ca incepe sa imi fie rusine de oamenii cuminti

de fapt m-am saturat sa joc rolul de oaie neagra pe topicul asta(si zidu stie cel mai bine) :cheers: . am incercat sa ajut dar se vede treaba ca voi nu prea agreati lucrul asta. voi ati gresit mult mai mult ca mine dar sunte-ti o familie ce aia mea , iar intrusii nu sunt bineveniti in cloaca voastra de motociclisti de tastatura. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@on-topic ... ma bucur ca s-o dres cu putina curatare de contacte si cu cheltuiala minima :D

@off-topic cand o inceput certurile m-am (cuvant urat) pe mine de ras , da pe final deja ii lambada curata.

esti imposibil ba saracule. chiar ai chef de scandal. hai sa vorbim pe mess ca acolo pot sa-ti bag pe gat pana vomiti. esti un nesimtit si un prost crescut. esti incapabil de o discutie civilizata , nu stii cand sa te opresti din mitocania care o afisezi de ceva vreme incoace. in fata mea nu esti altceva decat un elev care a dormit mai mult in banca,un corigent. este clar ca nu ai pic de educatie , proasta crestere si-a spus cuvantul. si cu asta am terminat cu tine , am sa evit orice discutie cu tine dar iti promit ca daca te mai legi de viata mea te caut si iti voi rupe gatul, tarane. :cheers: :(

asa ... nu continua pe forum si continua pe yahoo ... PERICULOSULE :D

de fapt m-am saturat sa joc rolul de oaie neagra pe topicul asta(si zidu stie cel mai bine) :) . am incercat sa ajut dar se vede treaba ca voi nu prea agreati lucrul asta. voi ati gresit mult mai mult ca mine dar sunte-ti o familie ce aia mea , iar intrusii nu sunt bineveniti in cloaca voastra de motociclisti de tastatura. :)

ai incercat sa dai cu 6/49 ` le, da or iesit alealante 43 ... ii nasol cand esti motociclist, da numa tu nu esti in familie ... si cu tastatura, lasaneeeee (vezi quote`u de mai sus) ...

altele nu stiu ce s-ar putea zice decat :) :D :( :P :) :hug: si :lol:

:P

Link spre comentariu

@on-topic ... ma bucur ca s-o dres cu putina curatare de contacte si cu cheltuiala minima :D

@off-topic cand o inceput certurile m-am (cuvant urat) pe mine de ras , da pe final deja ii lambada curata.

asa ... nu continua pe forum si continua pe yahoo ... PERICULOSULE :(

ai incercat sa dai cu 6/49 ` le, da or iesit alealante 43 ... ii nasol cand esti motociclist, da numa tu nu esti in familie ... si cu tastatura, lasaneeeee (vezi quote`u de mai sus) ...

altele nu stiu ce s-ar putea zice decat :( :lol: :P :) :hug: :) si :cheers:

:D

de fapt nu stiu care este problema ta. motocicleta si-a gasit rezolvarea , functioneaza in parametrii. au fost controverse care au degenerat intre mine si zidu , nu stiu care e problema ta , iti pare rau ca s-a terminat sau vrei si tu o bucatica din scandal?(sorry , s-a terminat) . Daca stau sa ma gandesc bine tu esti incepator in ceea ce priveste motociclismul. e bine sa-ti faci prieteni,criticile si paiele pe foc lasa-le celor mai vechi in domeniu. Pana atunci , asfalt uscat. :P

Link spre comentariu

te rog nu ma certa pe yahoo ... orice in afara de asta ...

:P

si pana mai acumulez experienta sa ma ridic la standardele tale ... vrei sa fii zeul meu motociclist ? :lol:

sigur ca da . nu trebuie decat sa-mi iei in considerare sfaturile . alege ce e mai bine si vei trai mult . :D am foarte multi km. inaintea ta,chiar mai mult decat iti poti imagina. :cheers: :D

Link spre comentariu