NVS Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 ....zici ca ai mai avut si suzuki gsxr 1000, kawa zx-10r....si ai doar 17 ani! tu cresti intr`un an cat altii in 10?!?! lasa omu' in pace...daca te intalnesti cu el calare pe 3000cmc(toate trei motoarele)... la 17 ani totul e posibil sigur a murit si a reinviat, daca tot ii place moartea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 deja dupa atata experienta,R1 ala vechi nu ti-a "ramas mic"??? upgradeaz-o frate!Ia-ti avion!Brevetul de pilot il iei si de la 17 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 vad ca nu ati inteles ideea..omul are R1 si permis A1...iar daca ii place moartea ori are parintii autopsieri ori are o firma de pompe funebre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) ma oricum tare gagiul .a reusit sa faca topicull asta mai activ ) Editat Februarie 27, 2008 de manci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 uite ca ne nimerim odata online!!!Mare lucru!Va salut cu ocazia mustrarii donatorului de organe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manci Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 uite ca ne nimerim odata online!!!Mare lucru!Va salut cu ocazia mustrarii donatorului de organe! da ma,oricum i sa acordat prea multa atentie si nu stiu daca chiar merita atata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa-Alex Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 in primul rand am gresit cand am zis ca am 17 ani......de fapt am 27...dar am apasat gresit pe tasta....imi cer scuze.....manci ai sarit repede cu gura de parca ti-am dat in cap , a fost o greseala pt asta trebuie sa faceti atata tam tam, si inca ceva am si io o intrebare: Cati aveti bani de r1 prin valcea? raspunsu: Nici unu si nici nu o sa aveti vreodata. Din partea mea va doresc tot binele , si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 aloooo,las-o fratioare mai moale cu laudele..lasa sa constatam noi ca esti asa de tare..apropos cred ca nu consta totul in faptul daca avem sau nu bani de un motor de viteza..vezi ca mai sunt si alte r1 in valcea,ca a venit vorba mult mai tari ca al tau cu tunninguri de mii de euro(pun poze sa vedem daca al tau e mai tare ca asta-)..asa ca..mai rarut ca-i mai dragut.. PS..imi cer scuze daca te-am deranjat cu afirmatiile mele dar cand scrie unu ca are miare de viteza si doar 17 ani atunci nu poti sa te gandesti decat la vreun pusti teribilist(mai ales cu semnatura ta din avatar)..eu personal te sfatuiesc prieteneste sa scoti chestia aia cu moartea ca vezi cum reactioneaza lumea pe forum.. PPS mie personal imi este frica de moarte si iubesc viata la max.. te sfatuiesc sa faci si tu acelasi lucru..sau poate daca te mai coci o sa iti dai seama ce stupid suna IMI PLACE MOARTEA...sper din tot sufletul ca nu esti vreun dezaxat... si sa nu uit ..nu vreau sa ma dau mare dar mai scos din sarite cu afirmatiile tale..am parale sa cumpar 5 R1 si sunt convins ca si parscovenii(manci )si titi rulment(victoras)..asa ca vezi ca nu ai nimerit ..sarantocii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 in primul rand am gresit cand am zis ca am 17 ani......de fapt am 27...dar am apasat gresit pe tasta....imi cer scuze.....manci ai sarit repede cu gura de parca ti-am dat in cap , a fost o greseala pt asta trebuie sa faceti atata tam tam, si inca ceva am si io o intrebare: Cati aveti bani de r1 prin valcea? raspunsu: Nici unu si nici nu o sa aveti vreodata. Din partea mea va doresc tot binele , si asfalt uscat! greseala ta, noi am reactionat ca atare... apoi vad ca ti-au murit laudatorii si te lauzi singur ca ai bani de R1 si ca ai fii singurul, probabil ai si cateva mertzane si BMW-uri tunate cum numai tu poti avea. intrebare: ai fost in Spania? hai noroc si ai grija de calutzii aia putere, sunt cam naravasi pt laudarosi ca tine --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 13:50 ------------- foarte frumoasa jucaria asta, chiar e alergata prin valcea, a cui este?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 e un fel de piesa de colectie..o scoate de 10 ori pe an..a lui fafa este...si sincer cred ca e una din cele mai tunate R1 din romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDDevill Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salutare tuturor am promis ca revin cu poze la moto meu ... acuma cred ca le pun degeaba toti de uita la R1 a lui Fafa dar oricum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salutare tuturor am promis ca revin cu poze la moto meu ... acuma cred ca le pun degeaba toti de uita la R1 a lui Fafa dar oricum ... nici vorba la prima vedere pare un ktm mai mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 e un fel de piesa de colectie..o scoate de 10 ori pe an..a lui fafa este...si sincer cred ca e una din cele mai tunate R1 din romania.. felicitari lui Fafa, in continuare f frumoasa, pacat ca nu o scoate mai des la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 in schimb si-a luat un WR de 450 si s-a c-am facut endurist..ca sa zic asa a trecut de cealalta parte a asfaltului..cea cu rape,namoale si bolovani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 atillas,multumim pt suport!In alta ordine de idei,daca il vizitezi pe bobo,la el in garaj vei observa o cazatura de harley+Un goldwing+multe altele salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 atillas,multumim pt suport!In alta ordine de idei,daca il vizitezi pe bobo,la el in garaj vei observa o cazatura de harley+Un goldwing+multe altele salutari nu ai de ce sa imi multumesti dar paralizez pe faze din astea ieftine de genu..moama ce tare sunt ca am bani de R1 si voi nu...tind totusi sa cred ca are 17 ani si nu 27..cel putin pana acum nu am intalnit infatuare de genu asta in randul motociclistilor..si daca are un minsk de 125 tot motociclist e..iar daca are R1 ce mare branza..daca avea MV AGUSTA era o treaba,dar sa te dai mare cu R1???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 deja suntem/sunteti offtopic, eu zic sa ne oprim sau sa faceti un alt topic unde ne laudam cu ce R1-uri avem. noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 deja suntem/sunteti offtopic, eu zic sa ne oprim sau sa faceti un alt topic unde ne laudam cu ce R1-uri avem. noroc CORECT..scuze ptr off-topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea Nebunu` Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 salutare tuturor! cred ca baiatul asta e vreun manelar dinala inrait fiindca numai ei pot vorbi asha....(io am bani, dusmani, femei, prieteni si de 15 ori dusmani...bis) P.S. dak il vedeti cumva cu R1 ala uitati-va si la el sa-mi spuneti ce varsta are, parerea mea e k are mai putin de 17...ca sa nu mai vorbim de 27..... Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldcarsmaniac Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Salutare tuturor... Consider ca e cel mai nimerit sa ma prezint aici, deoarece sunt din Ramnicu Valcea si nu am de gand sa ma mut prea curand Numele meu e Tavi, am 30 de ani si sunt motociclist de foarte putin timp...nici nu stiu daca ma pot numi intr-adevar motociclist, pentru ca litera A pe permisul meu s-a unit cu celalalte (b,c,d,e) de abia cateva zile Nu am decat o Cagiva de 125, cu care am facut doar iesiri soft ( consider ca nu sunt in masura sa ma aventurez deocamdata, desi imi place aventura ). Pana acum in teren ieseam cu o Toyota Land Cruiser (4000cmc diesel) dar mi-am dat seama ca exista si alt gen de offroad, asa ca...m-am decis sa incerc. In viitorul foarte apropiat intentionez sa-mi iau o motocicleta mai de Doamne-Ajuta, dar am o maaaare dilema : imi plac in egala masura si cele enduro si chopper-ele (pasiune mai veche - intotdeauna raman cu gura cascata cand trece unul pe langa mine) - s-ar putea sa strang bani ptr 2 motoare mai modeste - ma gandeam la un Kawasaki VN1500 si un Suzuki DR600 pe care le-am gasit in Germania ( se pot lua impreuna, "la pachet" cu 3000 Euro ). Legat de asta, astept sfaturi de la voi pentru ca desi nu sunt strain de cunostinte tehnice, la motociclete ma pricep foarte putin. Astept sa-mi iau ce mi-oi lua si abia dupa aceea sa "ma rog de baietii mai mari" sa ma primeasca si pe mine in gashk.... In speranta ca nu v-am plictisit prea mult...postez si o poza-doua cu mine si "capra" de la prima aventura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 bine ai venit printre noi Tavi!Pretul pachetului e mai mult decat extraordinar! Chiar si cu Cagiva nu ai de ce sa-ti fie rusine!Hai joi seara dupa ora 18 vis-a-vis de Citroen la club la BOBO (Hard Bike) sa ne cunoastem si sa mai povestim!Salutari!Victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIX Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 salutare tuturor numele meu e Gica,am 40 de ani ma dau cu atv-ul si mai nou cu husabergul sper sa avem iesiri frumoase si dese deoarece nu mai mult pina la pensionare am sa incerc sa ies cit mai des astept invitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Salutare tuturor...Consider ca e cel mai nimerit sa ma prezint aici, deoarece sunt din Ramnicu Valcea si nu am de gand sa ma mut prea curand Numele meu e Tavi, am 30 de ani si sunt motociclist de foarte putin timp...nici nu stiu daca ma pot numi intr-adevar motociclist, pentru ca litera A pe permisul meu s-a unit cu celalalte (b,c,d,e) de abia cateva zile Nu am decat o Cagiva de 125, cu care am facut doar iesiri soft ( consider ca nu sunt in masura sa ma aventurez deocamdata, desi imi place aventura ). Pana acum in teren ieseam cu o Toyota Land Cruiser (4000cmc diesel) dar mi-am dat seama ca exista si alt gen de offroad, asa ca...m-am decis sa incerc. In viitorul foarte apropiat intentionez sa-mi iau o motocicleta mai de Doamne-Ajuta, dar am o maaaare dilema : imi plac in egala masura si cele enduro si chopper-ele (pasiune mai veche - intotdeauna raman cu gura cascata cand trece unul pe langa mine) - s-ar putea sa strang bani ptr 2 motoare mai modeste - ma gandeam la un Kawasaki VN1500 si un Suzuki DR600 pe care le-am gasit in Germania ( se pot lua impreuna, "la pachet" cu 3000 Euro ). Legat de asta, astept sfaturi de la voi pentru ca desi nu sunt strain de cunostinte tehnice, la motociclete ma pricep foarte putin. Astept sa-mi iau ce mi-oi lua si abia dupa aceea sa "ma rog de baietii mai mari" sa ma primeasca si pe mine in gashk.... In speranta ca nu v-am plictisit prea mult...postez si o poza-doua cu mine si "capra" de la prima aventura pot sa-ti spun ca am mers cu VN800 si am fost foarte multumit de acest motor, drept urmare VN1500 o sa-ti satisfaca pe deplin dorintele de aventura, dar mare atentie la kilogramele pe care le poarta acest model, pot aduce disconfort tot odata... pachetul de care ai zis tu este foarte multumitor asa ca nu ezita sa le achizitionezi pe amandoua. bun venit printre motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Augustin, nascut in 1987 Sunt din Rm.Valcea, am bunicii in Babeni , acum sunt la facultate la Sibiu si stau doar aici. AM un MZ ETZ 250 din noiembrie 2007. Inainte am avut un Voshod. La vara plec la munca in SUA si vreau sa imi iau un Suzuki GS 500. Recent am vazut pe drum si un Suzuki VX800, care parca ma atrage mai mult.... Noroc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 salut Augustin, frumos MZ-ul, cati mai multi km cu el, pana la achizitionarea noii motorete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate