mihai_prd Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Bă , să dai şi tu ceva de băut când ajung pe acasă! Hai să trăieşti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 LMA mai Klaus!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 LMA & LMB (bani) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 bey ce faci mey inbatrineshti? nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 LMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 LMA si la mai mare...cilindree! Al dracu' Lupu,numa'la bauta ii e gindu'... kidding,Lupule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 LMA Klaus ,ba si chiar am fost astazi de dimineata prin tirg daca stiam treceam pe la tine pe la servici.Bafta si numai bine "mosule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 LMA si la mai mare...cilindree! Al dracu' Lupu,numa'la bauta ii e gindu'... kidding,Lupule! da ce vrei mă să fac pe vremea asta...stau la geam, mă uit cum ninge şi beau vin fiert..mmmmm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 la multi ani L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 La multi ani domn'e, sa ne traiesti si sa mai scoti vreo "opera" din vreo comunista, ca ai talent. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 La multi ani! Multumesc din nou ca m-ai ajutat cand am avut nevoie de piese. Hbx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Multam pentru urari, imbatranesc, bai lupule vezi ca sar putea sa plec maine in Bucuresti , te-am sunat pe vechiul numar de tel. da era inchis, sunama pe numarul asta. 0727855097 Basty vad ca ti-ai luat Indian, felicitari, se pare ca unii dintre noi avanseaza mai repede decat ar trebui Bafta si voua cu cilindreea... si ne vedem la intruniri, zic eu, desii nu se stie la cate voi venii anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate