paul_biker Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) Se cheama l'Ecosse Heretic si costa doar 186.000 euro. Versiunea din poza se cheama Titanium si abunda in materiale foarte scumpe. Are 192 kilograme si un motor supra-alimentat de 207 cai. Pretty nice Personal imi place foarte mult, mi se pare f muschiuloasa motoreta asta, in special din cauza furcii, a motorului voluminos si a rezervorului. get_image.php22.jpg Editat Noiembrie 18, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 e frumoasa si puternica, dar nu extra deosebita incat sa-si justifice pretul...parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 e frumoasa si puternica, dar nu extra deosebita incat sa-si justifice pretul...parerea mea Sunt de acord cu tine. Tehnic vorbind nu prea au ce sa ii faca sa isi justifice pretul. Doar sa lipeasca niste diamante pe ea pe ici colo Sigur se vor gasi oameni cu bani sa o cumpere doar din motivul asta...ca e cea mai scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muro shavo Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 da...cred ca am sa-mi achizitionez si eu una....sau chiar 2 ca na!de ce nu!mie mi se pare chiar fainuta...da nici chiar de banii aia!e prea prea!da vb voastra...cu siguranta se vor gasi care sa o cumpere...si nu m-as mira sa vad una IN TRECERE prin tara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Ce fain se pasager, nu se arde la toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 tzarania suprema. si toba foarte "inspirat" pusa acolo si saua pt pasager e de forma...pasageru cre ca sta in genunchi sau in picioare pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 are suruburile cu cristale zvarovski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) http://most-expensive.net/worlds-most-expensive-motorcycles http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/new...eretictitanium/ Editat Noiembrie 19, 2007 de walking^human Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 are suruburile cu cristale zvarovski Iar daca are si vitezometru/turometru cu plasma si desfacator de conserve incorporat, chiar isi merita pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frenchy Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 The Best for 30 000 € Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Prima are jante de masina megamanelare, plus bidonu ala de NOS sau castraveti murati de prost gust. L-o mai facut si rosu tipator sa nu cumva sa l ratezi cu privirea. A doua e mai ok. La 30 K puteam sa puna macar o furca USD acolo si ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RayReptile Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Marfa rau motorul . Daca nu era facut in majoritate din Titanium poate era mai ieftin si mai greu ) . Iar pretul e asa mare pt ca iti da si un ceas asortat cu motorul , "moca". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 permisul l-amluat, acu am gasit si motoru. pana la primavara schimb si io uleiu si gata........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Am cautat 185 de alemente de 1000 E/buc si nu am gasit.Am gasit prost gust din belsug.Trebuia sa mai scrie cu aur undeva ,asa mai vizibil si pentru chiori,PRETUL.Ca.......ca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 The Best for 30 000 € sincer mai de graba 6 dastea de cat una de aia sa fim totusi seriosi ...e prost cine da nu cine cere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 parerea mea snobismul e la moda acum se poarta(si iarna si vara). pe bune daca vrei sa faci un cacao dar ii pui diamante pe el se va vinde(un snob se gaseste 100 % ) se vor gasi destui rapperi cu lantisoare finute la gat care sa-l cumpere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 parerea mea snobismul e la moda acum se poarta(si iarna si vara). pe bune daca vrei sa faci un cacao dar ii pui diamante pe el se va vinde(un snob se gaseste 100 % ) se vor gasi destui rapperi cu lantisoare finute la gat care sa-l cumpere true. pacat de motoreta ca arata chiar bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate