zoopie Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Am deschis topicul acesta ca sa vedem ce scuter e cel mai bun si dupa ce criterii. Viteza, tuning, intretinere, fiabilitate, etc... Ce scuter recomandati dupa experientele voastre, ce ati avut, ce aveti, ce ati vazut sau ce ati vrea sa va luati. Daca ati avea sansa sa va luati un alt scuter, care ar fi acela si de ce?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) Pai sunt o multime de topicuri care iti raspund tie la intrebare... In fine,nu ma afecteaza pe mine ca ai deschis alt thread Dupa mine cel mai bun la capitolele (Viteza, tuning, intretinere, fiabilitate)(dupa cum ai spus) este Yamaha aerox...parerea mea,restul pe lista mea sunt booster,sr,tkr,F12.... dupa cum spui in titlu "sa invatam de la experimentati" eu nu sunt experimentat dar mi-am dat cu parerea Editat Noiembrie 18, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 aerox satisface toate criterile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Sunt multe ! [ in general cele de produse de firme consacrate in domeniu - aprilia , gilera , malaguti , yamaha etc] exceptie chinezeriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) Pai sunt o multime de topicuri care iti raspund tie la intrebare... In fine,nu ma afecteaza pe mine ca ai deschis alt thread Dupa mine cel mai bun la capitolele (Viteza, tuning, intretinere, fiabilitate)(dupa cum ai spus) este Yamaha aerox...parerea mea,restul pe lista mea sunt booster,sr,tkr,F12.... dupa cum spui in titlu "sa invatam de la experimentati" eu nu sunt experimentat dar mi-am dat cu parerea nu-s de accord tkr nu-i asa competitiv arata marpha insa daca nu esti dispus sa mai bagi vro 1000-1500 ron in tunning n-are rost ... max 75km/h 0-50 in jur de 12-13 sec ... Editat Noiembrie 19, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 huh,daca tu zici nu am tupeu sa ma contrazic cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) huh,daca tu zici nu am tupeu sa ma contrazic cu tine ma poti crede pe cuvant il am de 6 luni u know, l-am luat ca-mi place mult ca look la primavara il fac fiara Editat Noiembrie 19, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 hoho,abia astept sa vad daca merge si al tau ca cel din filmuletul care il postai in legatura cu " Pentru cei care spun ca nu are rost sa tunezi un scuter" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 dupa parerea mea yamaha aerox este cel mai bun scuter si se gasesc cele mai multe piese de tunning pentru el arata si bine se conduce super are demaraj bun fata de alte scutere chiar si fara modificari racire cu lichid frane brembo ce sa ma zic super scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 AEROXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 pt aerox... se gasesc app de toate dar .. mie imi place mai mult DNA :X Am avut si eu de ales intre un aerox , dna si rs ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 RS clar...si eu m-am gandit la aerox...dar are un mare dezavantaj care pentru mine a fost crucial: confortul. Este mai mic ca sr si runner, are doar 1 loc (chiar daca intra 2, dar la 100 km nu cred ca poti sta pe busonul de la benzina), eu am 1.87 si de-abia am loc pe sr, so... Oricum pentru ce te intereseaza pe tine e perfect, e la fel de bun ca celelalte, doar ca mi se pare ca e mai tunabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REMUSKTM2001 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 pt aerox... se gasesc app de toate dar .. mie imi place mai mult DNA :X Am avut si eu de ales intre un aerox , dna si rs ... da si dna-ul este frumos am avut si eu doua dar este cam lenes fuge putin peste 70 dar in rest este ok cineva ma intreba daca este de 400cm3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 pacat ca nu are viteze...stai in pozitia aia ciudata pentru nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 rolly rs nu e scuter...noi vbim de scutere aici on:mai e si sr pe carborator BUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 si eu am un aerox max biaggi replica ...scuterul este minunat...am mers si cu dna sr rs50 piaggia liberty derbi tyger si multe altele dar k aeroxul nu ma satisfacut nimikca...la demaraj nu mah face nimeni pe 200 de metri...am finalul de la toba sport si amortizorul p spate tot sport....til recomand cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papsy Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 ca fiabilitate eu cred ca Peugeot da clasa la multe scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorik92 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Io am avut de ales intre sr50 aerox si o honda......am ales sr.....din mai multe motive 1. aspectul este dupa parerea mea mult mai " stilat "....si sport si elegand in acelasi timp 2.spatiul pe sa.....pai la aerox nu imi incapeau picioarele kluma acolo si stateam unpik ciudat 3.puterea.....mi sa parut superior sr .... am mers 95km/h cu 2 pe el......doi cat de cat sanatosi io aproape 70 kg si celalat cam tot asa...... 4.kilometrajul.....adik bordul in sine....mi se pare mai frumos la sr ( poze ) 5.in domeniu tuning nu ma prea pricep...dar si la sr se gasesc mai mult decat suficiente....kituri 70 ccm , toba sprt, filtru aer sport...etc... 6.fiabilitate.......nush ce sa zik.....io vara asta am facut aprox 5.000 km gen forja si blana si nu am achimbat in afara de placute de frana nik....deocamdata is multumit....sper sa nu se strice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreutz Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 hai k deja a devenit postul asta fan club aerox. si intradeva este un scuter frumos dar dupa parerea mea( dk o vrea cineva) eu zic ca Gilera Runner este cel mai bun. - au loc doua persoane lejer - ai loc de picioare cacalau maria ta - merge frumusel adik fara tuning sau alte modificari face 90 - racire pe apa - si nu in ultimul rand mie mi se pare frumos foc dar bineinteles asta il si am si probabil de aceea imi place asa mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 asa andreutz toti se lauda cu bijuteria lui...si eu as fi zis sr50 racing care fuge 100 si ceva, dar pentru ce a zis el, aerox e bun (exceleaza la piese tuning). Pentru ce vreau eu, sr si runner sunt perfecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Doamne,aproape toti care au postat aici,lauda scuterul pe care il au ei,dar nu am vazut (in afara de 2-3) sa spuna despre alt scuter,nimeni nu recunoaste ca exista ceva mai bun decat ce are el ? Sa fiu On:Dupa cum am spus aleg Aerox..... Am vazut ca majoritatea au ales Aerox si Sr ... Salutari cu farul si sa purtati casca ! sau >> (palarie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 dupa parerea mea....aeroxul este unul dintre putinele scutere care se preteaza foarte bine la tunning...atat optic cat si mecanic....si el din fabrica fara nici o modificare stiu ca merfe f bn.....nici dna nu mi se pare foarte departe....si lista poate continua pan la infinit Doamne,aproape toti care au postat aici,lauda scuterul pe care il au ei,dar nu am vazut (in afara de 2-3) sa spuna despre alt scuter,nimeni nu recunoaste ca exista ceva mai bun decat ce are el ? Sa fiu On:Dupa cum am spus aleg Aerox..... Am vazut ca majoritatea au ales Aerox si Sr ... Salutari cu farul si sa purtati casca ! sau >> (palarie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 dupa parerea mea....aeroxul este unul dintre putinele scutere care se preteaza foarte bine la tunning...atat optic cat si mecanic....si el din fabrica fara nici o modificare stiu ca merfe f bn.....nici dna nu mi se pare foarte departe....si lista poate continua pan la infinit Da,pentru lucrurile astea il aleg toti>Tuning optic si vizual,desi din fabrica este foarte rapid si frumos,dupa cum ai spus si tu,cat despre Dna,am auzit ca nu sunt foarte fiabile iar piesele au o durata mica de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 hmm....sa stii k nu prea am auzit sa se vaite cineva de scurta durata de viata a pieselor de la dna....oricum si dna arata bestial fara nici un tunning...si mere f bn pentru greutatea lui Da,pentru lucrurile astea il aleg toti>Tuning optic si vizual,desi din fabrica este foarte rapid si frumos,dupa cum ai spus si tu,cat despre Dna,am auzit ca nu sunt foarte fiabile iar piesele au o durata mica de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate