hoinarici Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 buna, intrebare? a estimat cineva costul acestei tentante aventuri? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Cateva intrebari: Detectorul de radar este permis pe teritoriul Bulgariei? Avem speranta sa ne cazam toti in aceeasi locatie? P.S. sa vina si "io,bogo" cu bmw f 650 cs si inca o masina cu 3 prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) buna, intrebare? a estimat cineva costul acestei tentante aventuri? multumesc Daca stai singur in camera poate fi cam 430 RON Daca o vei imparti te aduce la 365 RON benzina: 150 RON cazare: 130 RON camera ( daca se faca fifty-fifty cu o a 2-a pers se va cheltui 65ron/persoana ) masa: 100 RON diverse : 50 RON ( intrarea la Castelul din Balcic si alte eventuale cheltuieli ) <small>--- Mesaj completat în 23 Nov 2007 13:47 -------------</small><br/>Lista actualizata : 16 motociclete si 4 masini Dabix - BMW R1100 - 1 pers. Stapanu - BMW R 1100 S - 1 pers. Ady - BMW R 1100 S - 1 pers. DDu - BMW R 1150 GS - 1 pers. Rocristea - Suzuki GSXR 1300 - 1 pers. Foxbat - Honda CBR 1100 - 1 pers. Baiazid - Kawasaki ZX9R - 2 pers. Bogo - BMW F 650 CS - 1 pers. Bubucaty - Yamaha FZ6 S - 1 pers. Andrei - Suzuki Bandit 600 - 2 pers. Andu - Yamaha XJ 600 Div. - 2 pers. Parapantistul - Honda Transalp - 2 pers. Semaca - Suzuki IntruderVs400 - 1 pers. Razvan - Kawasaki ZX 400 - 1 pers. Raducu_77 - Moto/Scuter - 1 pers. Maddog - Moto/Scuter 125 - 1 pers. Masina 1 ( Fiat Albea) - 5 pers. Masina 2 ( Skoda Octavia) - 3 pers. Masina 3 ( Pegeaut 206 ) - 2 pers. Masina 4 ( Renault Clio) - 3 pers. Total nr de participanti : - 33 pers. Editat Noiembrie 23, 2007 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) buna, intrebare? a estimat cineva costul acestei tentante aventuri? multumesc cazare max 20 Euro, + benzina, + bani de buzunar. adica cam 350 RON Editat Noiembrie 23, 2007 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Am facut acum o proba, cca 10 km. Este frig. Luati supracostume si ce mai puteti! Dar fara windscreen e albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Cateva intrebari: Detectorul de radar este permis pe teritoriul Bulgariei? Avem speranta sa ne cazam toti in aceeasi locatie? P.S. sa vina si "io,bogo" cu bmw f 650 cs si inca o masina cu 3 prieteni cu detectorul nu stiu cum sta treaba insa cu cazarea am rezolvat: 3 double pentru 6 oameni la Ritza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 cu detectorul nu stiu cum sta treaba insa cu cazarea am rezolvat: 3 double pentru 6 oameni la Ritza perfect boierule;cu detectorul am aflat....este legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 salutare na pus nimeni un nr de telefon al meu este 0722809989 voi merge sigur dar vin duminica dimineata poate nu singur rugaminte mare asteptatima sa venim impreuna sper ca la ccel putin 11 sa fiu la balcik 300 km se fac repedea mai ales ca o parte ii mergem pe aut va salut si drum bun Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Grupul 2 ( Constantin si Mocanupompi) pleaca Duminica dim la ora 8,00 de la Mol iesire din Jilava, pe acelasi traseu, cu intoarcerea seara. Sper sa ii gasim pe parcurs pe cei din Grupul 1. Daca mai sunt doritori va asteptam pana la 8,10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Daca mai gasesc tovarasi poate venim si din Constanta. Spuneti locatia exacta - Balcik ? hotel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 se pare ca centrul de operatiuni nu va fi chiar in Balcic ci in Sf. Constantine & Elena, la hotel Ritza. acolo s-au facut cele mai multe rezervari pentru cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Unde dormiti? La Sf Constantin sau la Balcic? Sa va gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 http://www.channels.nl/29058.html HOTEL RITZA ? OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 dap, el e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 (editat) Unde dormiti? La Sf Constantin sau la Balcic? Sa va gasim. O sa dormim la Sf.Constantin, dar dimineata vom pleca sa vizitam gradinile si castelul reginei Maria din Balcic. Aici o sa va si asteptam. Oricum incercati sa ma sunati pt. a ne intalni. Voi avea casca cu bluetooth. Robert-0744.537.011 Editat Noiembrie 23, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Pozele -> /index.php?showtopic=155581 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Pozele -> /index.php?showtopic=155581 Si totusi...nu ati inghetat atatia kilometri? Ma refer la ziua de sambata, ca duminica a fost cald si frumos in Bulgaria. Eu trebuia sa vin cu voi, dar m-am limitat la o zi (duminica) si am fost pana la Veliko Turnovo, orasul medieval Cerven si o pestera careia nu i-am retinut numele. Pentru doritori detalii oricand. Si felicitari pentru curajosii care calatoresc si pe vreme rea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 ..nu a fost frig de loc...primii 180 km nu a trecut termometrul scuterasului de 2 grade...basca ceata care te obliga sa mergi cu viziera ridicata!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 ..nu a fost frig de loc...primii 180 km nu a trecut termometrul scuterasului de 2 grade...basca ceata care te obliga sa mergi cu viziera ridicata!!... Da, da, da!, asteptam detalii peste cateva zile!(dupa ce o sa va simtiti degedestele pe tastatura!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Da, da, da!, asteptam detalii peste cateva zile!(dupa ce o sa va simtiti degedestele pe tastatura!) ...aveam manere incalzite.. ....doar ca am ochii umflati/vineti,si nu mai vad tastatura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate