yuk Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 una si una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 La multi ani Dark_angel!! Multe calatorii superbe cu motorul si multa sanatate iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 La multi ani Dark_angel!! Multe calatorii superbe cu motorul si multa sanatate iti doresc! Multumesc mult Ravenitza pentru urare , abia astept sa facem calatoriile promise pe doua roti. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 ce ziceti de asta : ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 o mai fost si prin alte posturi..dar e mortala sincronizarea... meseriasi, oare cat le-o fi luat ca sa exerseze asa ceva? fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Aaa...si sa nu uitam: la multi ani dark_alinutza Iti doresc sa se indeplineasca tot ceea ce visezi! ps: mi-e dor de sibiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 ce ziceti de asta : ? domnu jack io cred ca sunt niste iluzii ca nu se poate asa ceva... la fel si cu magicienii si davin coperfield ala... doar ei recunosc ca sunt iluzii optice. asta poate sa fie altceva dar realitate nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 domnu jack io cred ca sunt niste iluzii ca nu se poate asa ceva...la fel si cu magicienii si davin coperfield ala... doar ei recunosc ca sunt iluzii optice. asta poate sa fie altceva dar realitate nu se poate... am banuit eu ceva hai sa-ti dau o bere ficior s-apoi vei vedea ca viata-i frumoasa (de maine incolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) LA MULTI ANI! SA FI SANATOS SI CAT MAI MULTE PLIMBARI FARA INCIDENTE, MONSIEUR LOMBARDIA ah, era sa uit... De asemenea, doresc multa sanatate si bafta in viata tuturor celor care poarta numele de nicolae, nicoleta si celelate derivate. Editat Decembrie 6, 2008 de kia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 am banuit eu ceva hai sa-ti dau o bere ficior s-apoi vei vedea ca viata-i frumoasa (de maine incolo) La multi ani tuturor ''mosilor'' Nicolae si fetelor cu nume derivat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) ce ziceti de asta : ? incredibil...acolo sincron Aaa...si sa nu uitam: la multi ani dark_alinutza Iti doresc sa se indeplineasca tot ceea ce visezi! ps: mi-e dor de sibiu... mersi fain te asteptam la sibiu Editat Decembrie 6, 2008 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 incredibil...acolo sincron mersi fain te asteptam la sibiu alinutzo....nu ar trebui sa-ti schimbi si nick-u' ?? de ex : dark_alinutza_fzr..sau cum o fi acu tre' sa schimbi buletinu' ... carnetu' de conducere ... talonul motorului...pfuaaiiii.... se trec la pierderi colaterale ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 alinutzo....nu ar trebui sa-ti schimbi si nick-u' ?? de ex : dark_alinutza_fzr..sau cum o fi acu tre' sa schimbi buletinu' ... carnetu' de conducere ... talonul motorului...pfuaaiiii.... se trec la pierderi colaterale ?? =)) goe tre sa-mi zici sarumana doamna Mitrea , trebe trebe schimbate toate , aste e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 =)) goe tre sa-mi zici sarumana doamna Mitrea , trebe trebe schimbate toate , aste e de acum tre sa ne adresam cam asa : tanti Mitrea...il lasati pe Alex sa vina cu noi la o bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 de acum tre sa ne adresam cam asa : tanti Mitrea...il lasati pe Alex sa vina cu noi la o bere ? clar, numai cu bilet de voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 @ the jack....tu esti goe? goe, ala pe care-l stiu eu? hihihi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Da chiar! Uite cine se găsi sa vorbească de bilete de voie ps: de goe ziceam... Editat Decembrie 8, 2008 de kinzo_2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 @ the jack....tu esti goe? goe, ala pe care-l stiu eu? hihihi..... yep...ala-i adica : prezent ! Da chiar! Uite cine se găsi sa vorbească de bilete de voie ps: de goe ziceam... hai bah ca faceam si eu haz de necaz....ca doar stiu cum e pot zice ca vorbesc din experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 sa te vedem de amu inainte... vei fi tare scump la vedere biletul de voie se va schimba in permisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 Draga Cotizo alias Darth Wraith iti dorim un sincer "LA MULTI ANI!", multa sanatate, fericire, bla bla bla, multe motoare in curtea vilei hahahaha Te pup!!!!! Niste "flocirele" pt cumnatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 apropo de schimbarile aparute...oare topicul accidente nu este important? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Decembrie 9, 2008 Autor Share Postat Decembrie 9, 2008 Draga Cotizo alias Darth Wraith iti dorim un sincer "LA MULTI ANI!", multa sanatate, fericire, bla bla bla, multe motoare in curtea vilei hahahaha Te pup!!!!! Niste "flocirele" pt cumnatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black diamond Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 La multi anisori Cotizo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Waaaaaaaaaaaaa ii ziua ta COTIZO,am uitat.............nui nimic ca te-am sunat,hahahahahaha, oricum LA MULTI ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 LA MULTI ANI, WRAITH-ule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate