dark_alinutza Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 intradevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 La Multi Ani Comunitatii Moto Sibiene! De sanatate si bani sa aveti parte in anul care vine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Salut! Stie careva unde pot sa-mi fac in SIbiu o tablita personalizata cu nr. de inmatriculare, din acelea care se pun pe locul de parcare. Pt. masina imi trebuie! Cam asa ar trebui sa arate: Mesaj completat Si o recomandare pt. o sala de fitness are cineva. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 placute CA DE inmatriculare (nu pentru uz pe masina) poti face la firme de productie publicitara: pe cimitirului, pe laurian, pe dorobantilor, in strand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lau TKD Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Salut. cine stie daca se poate face inspectia tehnica la motor si in alta parte decat la RAR? acolo dureaza prea mult. si daca se poate , pe unde gasesc ateliere? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Sigemo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 (editat) Taxe incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011: - acciza este de 467 EUR / tona - taxa de drum este de 125 EUR / tona - taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului din urma falimentului Bancorex) adica 10 EUR / tona Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR /Tona (taxe si accize) Se adauga TVA de 24 % adica 233.28 EUR Totalul este de 1205.28 EUR/tona Un litru de benzina este 1.205 EUR (aproximativ 5.15 RON) Producatorul incaseaza 370 EUR/tona Statul incaseaza 835.28 EUR/tona Editat Ianuarie 13, 2011 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 să mă beeep beeep beeep pe ie de hoți ordinari. beeep beeep beeep pe ei Âşi pe nația lor de beeep beeep. cât îi mai suportăm???? serios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 ce cacarie, pui taxe in pret, apoi le aplici TVA, adica taxa la taxa ... ... aaaaaaaaaaaa... il "salut" pe Boc ! pe la cioc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 ce-ar fi sa facem si noi ca bucurestenii(cei cu masina) sa mergem sa alimentam,dar nu 1 litru rezervoru plin si sa platim cu plasa de monede de 1 ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescu.vasile Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 ce-ar fi sa facem si noi ca bucurestenii(cei cu masina) sa mergem sa alimentam,dar nu 1 litru rezervoru plin si sa platim cu plasa de monede de 1 ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) ce-ar fi sa facem si noi ca bucurestenii(cei cu masina) sa mergem sa alimentam,dar nu 1 litru rezervoru plin si sa platim cu plasa de monede de 1 ban le-ar numara aia cu cantarul... ...3 lei/ 100 grame Editat Ianuarie 15, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 ce cacarie, pui taxe in pret, apoi le aplici TVA, adica taxa la taxa ... ... aaaaaaaaaaaa... il "salut" pe Boc ! pe la cioc... am citit undeva ca Romania ar avea undeva pe la 550 taxe si "taxe la taxe" ps. propun sa puna o singura taxa mare si lata .... 115% din venit asa stim o treaba ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 ce cacarie, pui taxe in pret, apoi le aplici TVA, adica taxa la taxa ... ... aaaaaaaaaaaa... il "salut" pe Boc ! pe la cioc... am citit undeva ca Romania ar avea undeva pe la 550 taxe si "taxe la taxe" ps. propun sa puna o singura taxa mare si lata .... 115% din venit asa stim o treaba ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 am citit undeva ca Romania ar avea undeva pe la 550 taxe si "taxe la taxe" ps. propun sa puna o singura taxa mare si lata .... 115% din venit asa stim o treaba ... . in loc sa ne bucuram ca suntem primii in europa la ceva sau ... in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 am citit undeva ca Romania ar avea undeva pe la 550 taxe si "taxe la taxe" ps. propun sa puna o singura taxa mare si lata .... 115% din venit asa stim o treaba ... . in loc sa ne bucuram ca suntem primii in europa la ceva sau ... in lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 am citit undeva ca Romania ar avea undeva pe la 550 taxe si "taxe la taxe" ps. propun sa puna o singura taxa mare si lata .... 115% din venit asa stim o treaba ... . in loc sa ne bucuram ca suntem primii in europa la ceva sau ... in lume. sau cum zicea cineva in tot raul e si un bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 am citit undeva ca Romania ar avea undeva pe la 550 taxe si "taxe la taxe" ps. propun sa puna o singura taxa mare si lata .... 115% din venit asa stim o treaba ... . in loc sa ne bucuram ca suntem primii in europa la ceva sau ... in lume. sau cum zicea cineva in tot raul e si un bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Salutare Vreau un sfat : Aprilia Pegasso 1999 -an fabr Capacitate cilindrica 650 sau Suzuki Dr 350 -an fabr 1996 ? DR-ul mi se pare incomod la drum lung..pe de alta parte Pegasso se spune ca nu e fiabil.. astept sfaturi si pareri ca e vremea sa cresc umpic si sa cobor de pe burgman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Salutare Vreau un sfat : Aprilia Pegasso 1999 -an fabr Capacitate cilindrica 650 sau Suzuki Dr 350 -an fabr 1996 ? DR-ul mi se pare incomod la drum lung..pe de alta parte Pegasso se spune ca nu e fiabil.. astept sfaturi si pareri ca e vremea sa cresc umpic si sa cobor de pe burgman la preferintele mele, Dr-ul s-ar preta mai bine, dar depinde si cum il vei folosi. intradevar , daca o sa faci numai drumuri lungi, o sa fie un impediment. pe de alta parte daca vrei sa surubaresti mai mult, iti trebuie pegasso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 la preferintele mele, Dr-ul s-ar preta mai bine, dar depinde si cum il vei folosi. intradevar , daca o sa faci numai drumuri lungi, o sa fie un impediment. pe de alta parte daca vrei sa surubaresti mai mult, iti trebuie pegasso mda...asa se spune peste tot.. drumuri foarte lungi nu o sa fac ..decat de vreo 3-4 ori pe an la intruniri Aprilia are electromotor nou, kit lant 3000 km, garantie la motor si cutie. DR-ul are cauciucuri cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate