bunicu' Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Corect. Ca dupa 4 luni de conservat ti se uraste si sa o vezi. Dar... noi suntem oameni cu cap si folosim conserva iarna.Mai bunelu'! tu nu ai somn de postezi la ore asa tinerele? Eu postez la ore asa tinerele deoarece activitatea pe care o faci tu ora aia......... o faceam acum........40 de ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 (editat) Eu postez la ore asa tinerele deoarece activitatea pe care o faci tu ora aia......... o faceam acum........40 de ani!!! Adica activitatea numita dormit? Poate nu iti aduci aminte: dar astia care "inca" muncesc sunt obositi si la 6 dimineata dorm (daca nu au program la fabrica de la 7, caz in care sunt la baie si se spala pe ochi). Voi astia pesionarii va dati rotunzi cu trezitul de dimineata. Zici ca tre' sa mergeti la coada la lapte. Ma lasi... Si sper ca nu te-ai gandit la ce m-am gandit eu cand ai zis de "activitate", da? Editat Martie 4, 2011 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Am senzatia ca cineva e prea stresat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Am senzatia ca cineva e prea stresat... Te pomenesti ca te-ai referit la mine!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Dap... Dar se pare ca m-am inselat Amu, chestia e ca si pe mine ma intriga orele ciudate la care bunicul face prezenta pe forum. Nu am zis nimic pana acu pt ca de obicei punea bancuri bune si aveam ce citii la prima ora! In ultima vreme, insa, s-o cam lasat pe tanjala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 (editat) Am senzatia ca cineva e prea stresat... NU e stresat ,doar aduna cite un "zero" si cite un "unu" si (asta ocupa toata ziua)dupa care se intreaba DE CE DA TOT zero Chestia interesanta este ca reuseste sa-i iasa si altceva decit 0 Editat Martie 6, 2011 de bunicu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 (editat) cauciucuri cu care nu mai faci pana in veci.... Mesaj completat cum pun un filmulet de pe youtube sa se vada direct aici...in postarea mea ? am mai vazut pe forumuri pe aici.... Mesaj completat defapt nus cauciucurile smechere....e gelul de pe interior... si la noi este spray pentru pana...dar nu cred ca ar face fata la atatea gauri... Editat Martie 6, 2011 de sergiulik22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu_O Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 cum pun un filmulet de pe youtube sa se vada direct aici...in postarea mea ? am mai vazut pe forumuri pe aici.... [ youtube] GScWPb8qcng [/ youtube] Stergi toate spatiile din comanda de mai sus. Codul "GScWPb8qcng" il copiezi din link-ul youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 ms. data viitoare stiu si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) ma poate ajuta cineva cu 100ml de ulei de furca (5 sau 10W) ? la Transalp intra 1,1 L de ulei si deocamdata imi pare rau sa arunc 45lei pe un litru de ulei si sa folosesc 10% Editat Martie 14, 2011 de manach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 ma poate ajuta cineva cu 100ml de ulei de furca (5 sau 10W) ? la Transalp intra 1,1 L de ulei si deocamdata imi pare rau sa arunc 45lei pe un litru de ulei si sa folosesc 10% vorbeste cu Karpatenwolf. el e doctor de motoare si s-ar putea sa aiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 ma poate ajuta cineva cu 100ml de ulei de furca (5 sau 10W) ? la Transalp intra 1,1 L de ulei si deocamdata imi pare rau sa arunc 45lei pe un litru de ulei si sa folosesc 10% cumpara unul mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Salut! Stie careva daca se poate trece dela Obarsia Lotrului la Ranca? Au dezapezit drumul? S-a topit zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARTCO Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 bunii samariteni au aparut deja in apararea moravurilor sibienilor !!! un gest si un articol demn de toata lauda si admiratia celor care mai baga asa cate un articol sa nu zica sefu ca imping aerul degeaba.... exact asta e problema pe drumurile noastre publice http://www.tribuna.ro/stiri/stirile-de-pe-...cher-63688.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Sa aveti MARE grija astazi, daca stiti ca nu este ceva in regula cu mobra, acte etc, nu iesiti cu ea. E control de control. Desi, la 11 grade, puteau sa mai astepte baietii.... Dati mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 ieri am umblat prin oras, dar nici nu am vazut vreo masina de politie. poate o fi fost dimineata, dupa prima ora. a fost careva controlat? (a mai fost careva calare?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 ma refeream la astazi, 12 aprilie. desi, pe vremea asta, poate gasesc vreo 2 enduristi rataciti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 ieri am mers în toate direcțiile...nimic... probabil au amânat acțiunea pentru o zi mai frumoasă... oricum ms de heads-up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 WTG, Doc! Keep it up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misa_moto11 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Buna Ziua! I-mi puteti spune,unde pot sa inscriptionez pe tricou sau pe vesta reflectorizanta Atentie la Motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Buna Ziua! I-mi puteti spune,unde pot sa inscriptionez pe tricou sau pe vesta reflectorizanta Atentie la Motociclisti? Carefour, cum intri pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 sau pe mitropoliei la metropolis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 sau pe mitropoliei la metropolis sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 cred e bine de stiut si care din ei are deja in baza de date semnul ala cu triunghi rosu si cu atentie la motociclisti gata scris adica unde s-au facut tricourile cu "CMS" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misa_moto11 Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate