Viomaddog Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Eu sunt Simbata (09, Feb.) toata ziua in Sinsheim. Salut, Sep! Fa multe poze ...si...trimite si la ...poolime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 cam asa arata "probabil", "parerea" "da-i cu maneaua...." despre motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChopperVonGal Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Eu sunt Simbata (09, Feb.) toata ziua in Sinsheim. Distractie placuta.Cat mai multe poze. Se pare ca noi punem de o sedinta de motociclisti. O sa punem si noi poze. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 cam asa arata "probabil", "parerea" "da-i cu maneaua...." despre motoare! Ala cred ca era un scuterist isi incera puterile cu acel ATV sa vada ce poate face asupra motorului sa nu mai fie depasit de el ,adica ii STORCEA caii din el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 era de asteptat sa va luati de acele sticle, nici doris nu a scapat de diplomat si setul de farfuri, doris le mai ai ? sticla o dau atunci cand imi voi lua Hornet , o sa treaca multa vreme pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 si nu te-ai prezentat cu noua ta costumatie...am obs ca e destul de renumita pe aici pe forum ...speram ca la urmatoarea intalnire te echipezi cum trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 DA CAM ASA TREBUIE SA FACI MAI VALI SA NE PREZINTI COSTUMATIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 o sa incerc sa fiu echipat la urmatoarea intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 Se pare ca toata lumea te vrea imbracat in echipamentul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) bine ca nu ma vrea lumea dezbracat, imbracat cu cea mai mare placere Editat Ianuarie 28, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 de cete bucuri ca nu te vrea lumea dezbracat...ti-e teama ca nu ai ce arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 de cete bucuri ca nu te vrea lumea dezbracat...ti-e teama ca nu ai ce arata Eu cred ca ii va eclipsa pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 deci vali...noi fetele te vrem dezbracat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Vali, a-i cam incurcat-o cu fetele :bigstar: Editat Ianuarie 28, 2008 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 28, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2008 dadadadadadadadaddadadadadadadadada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 sa cante ion cockerul, ca ma dezbrac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Atunci asa sa fie,sa te vedem promiti ca te dezbraci la pelea goala Editat Ianuarie 28, 2008 de speedy_alien23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 sa cante ion cockerul, ca ma dezbrac ! Baby, take off your JACKET...real slow Baby, take off your BOOTS...here, I'll take your BOOTS Baby, take off your PANTS Yes, yes, yes You can leave your HELMET on You can leave your HELMET on You can leave your HELMET on Go on over there and turn on the light...no, all the lights Now come back here and stand on this BIKE...that's right Raise your arms up in to the air...shake 'em You give me a reason to RIDE You give me a reason to RIDE You give me a reason to RIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator trotinet Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 trebe carnet pt motor din ala rosu ca in poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 nu ma trotinel. numai la alea albastre trebuie carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 trebe carnet pt motor din ala rosu ca in poza? Parerea noastra este ca ar fi bine sa iti complectezi locatia si profilul sa vedem despre cine este vorba in propozitie si ai mai primit niste sfaturi,PRIMA OARA carnetul si dupa aceea motoru!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papillion Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Vali, daca fetele spun sa fii dezbracat spune-le si porecla care o ai in Cisnadie " VALI 2 TIR-URI" Nu stiu la ce se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Vali, daca fetele spun sa fii dezbracat spune-le si porecla care o ai in Cisnadie " VALI 2 TIR-URI" Nu stiu la ce se refera Oare de la atitudinea de racheta pe care si-o impune pe sosea atunci cand ii ies tir-uri in fata? Colega, sa dea dumnezeu sa nu intalnesti vreo caravana de 4-5 tir-uri ca trebuie sa bagi carbuni mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 (editat) coco se accepta porecla ! la inceput mau luat transpiratiile ca nu eram sigur ce porecla se zvoneste pe la voi si ma faceam de minune pe forum ! lasa fetele sami puna porecla , sa nu se inteleaga gresit orientarea mea eroica ! multumesc pt dedicatie Bya ! mai tarziu adaugat: hei uite cine mai da un semn de viata ! nu se mai folosesc carbuni, am o butelie de NOZ in ghizdan ce mai face fiara ? sta bine acolo unde ai inghesuito ? Editat Ianuarie 29, 2008 de valisorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate