ionut73 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Sunt f hotarat sa-mi iau. 400 exc meu e prea mare pt mine. E cineva in Romania care are una? As vrea sa vad cum stau pe ea. aveti ideea care e cea mai rapida si usoare metoda sa achizitionez una? mersi Au Andreiqn si Somoene Else. Gandeste-te bine inainte ce faci cu piesele si consumabilele. ca degeaba ai un motor misto dar te uizi la el o luna dupa prima tranta tzeapana. Si mergi neaparat cu ea inainte sa o iei. Eu stiu 3 enduristi buni care au mers cu ea in franta si nu le-a placut. Trebuie sa ti se potriveasca ca stil de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 cateva poze : http://moto.caradisiac.com/Salon-de-la-mot...T-Ride-250F-212 nu este cam sus schimbatorul de viteze ? http://moto-images.caradisiac.com/IMG/jpg/.../1/DSC01292.jpg ce nu a observat nimeni la motocicleta asta este faptul ca are SCARI PTR PASAGERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! si acum vine intrebarea exista trial in doi? sau este trial tandem ),as vrea sa vad doi insi mergand peste busteni si urcand pantele acelea din reclama......daca o vad si pe asta inseamna ca am vazut totul. deci scorpa-t-ride o motocicleta ptr familia ta,poti urca pe munte cu sotia si de ce nu si cu soacra putin inghesuita pe rezervor.distractie placuta ce nu a observat nimeni la motocicleta asta este faptul ca are SCARI PTR PASAGERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! si acum vine intrebarea exista trial in doi?sau este trial tandem ),as vrea sa vad doi insi mergand peste busteni si urcand pantele acelea din reclama......daca o vad si pe asta inseamna ca am vazut totul. deci scorpa-t-ride o motocicleta ptr familia ta,poti urca pe munte cu sotia si de ce nu si cu soacra putin inghesuita pe rezervor.distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Au Andreiqn si Somoene Else. Gandeste-te bine inainte ce faci cu piesele si consumabilele. ca degeaba ai un motor misto dar te uizi la el o luna dupa prima tranta tzeapana. motorul este de yamaha wr250f, aici sigur nu sunt probleme cu piesele, scorpa chiar daca este o firma mica este o firma serioasa care produce de ceva vreme motociclete de trial si s-au dovedit a fi fiabile. Si mergi neaparat cu ea inainte sa o iei. Eu stiu 3 enduristi buni care au mers cu ea in franta si nu le-a placut. Trebuie sa ti se potriveasca ca stil de mers. daca enduristii care au probat-o nu s-au mai urcat pana acum pe un trial cu siguranta li s-a parut ciudata, este cu totul altceva, alta pozitie pe mobra, alta etajare a cutiei, alta dispozitie a comenzilor si in final alt stil de pilotaj. @cetateanulx, are scarite si chit de lumini pentru ca se inscrie in circulatie, nici eu nu prea vad sa mergi cu pasager pe asa bicicleta. PS: daca se ofera vre-unul din posesori si eu as vrea sa vad ce face scorpa t-ride-ul! Editat Octombrie 7, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 motorul este de yamaha wr250f, aici sigur nu sunt probleme cu piesele, scorpa chiar daca este o firma mica este o firma serioasa care produce de ceva vreme motociclete de trial si s-au dovedit a fi fiabile.daca enduristii care au probat-o nu s-au mai urcat pana acum pe un trial cu siguranta li s-a parut ciudata, este cu totul altceva, alta pozitie pe mobra, alta etajare a cutiei, alta dispozitie a comenzilor si in final alt stil de pilotaj. motorul e ultima grija la orice motocicleta de generatie noua. Toate merg beton cat sunt noi. 2 dintre cei 3 aveau deja si trialuri la ora aia. Asta am zis si eu - e foarte diferita de 400-le cu care compara omu. De-aia e foarte important sa incerce inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce nu a observat nimeni la motocicleta asta este faptul ca are SCARI PTR PASAGERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! si acum vine intrebarea exista trial in doi?sau este trial tandem ),as vrea sa vad doi insi mergand peste busteni si urcand pantele acelea din reclama......daca o vad si pe asta inseamna ca am vazut totul. deci scorpa-t-ride o motocicleta ptr familia ta,poti urca pe munte cu sotia si de ce nu si cu soacra putin inghesuita pe rezervor.distractie placuta eu astept sa apara scorpa cu atas sa pot pune in el si un butoias de bere ca ar prinde bine la setea din padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Sunt f hotarat sa-mi iau. 400 exc meu e prea mare pt mine. E cineva in Romania care are una? As vrea sa vad cum stau pe ea. aveti ideea care e cea mai rapida si usoare metoda sa achizitionez una? mersi o am pe stoc sunt importaor oficial pe romania suna pe colegu meu pt ca eu sunt momentan plecat din tara 0788 220088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 am inteles de la cobo ca a luat-o, sincer... abia astept sa o vad/incerc si eu, tare curios sunt... nu stiu daca conteaza, dar o sa va spun ce parere imi va face. toate bune, stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 am inteles de la cobo ca a luat-o, sincer... abia astept sa o vad/incerc si eu, tare curios sunt... aaaaa, acu fac legatura - cobo de pe forum = cobo de la bz 400 lui e cel pe care-l alergi tu sa o stapaneasca sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 saptamana acesta vine una si la Arad , un prieten si-a achizitionat una ucata Scorpa T-Ride , sunt foarte curios de cum merge , in weekend ma bag la un ride test , nu prea pot sa-l compar cu 525 EXC ,dar m-ati facut curios de aceasta motoreta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) gata ! in seara asta a ajuns SCORPA la Arad ! in comparatie cu SX-ul meu 525 este Piagio Si sau Ciao! sa vedem maine ce stie sa faca pe deal,ca pe asfalt este 'parfum' ! revenim cu impresii si poze ! Si sa vedem cat tine ! pare cam fragila ! doar pare fragila .pana la proba contrarie ! stiati ca este tubeless ??? Editat Octombrie 10, 2008 de SorinAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 pare cam fragila !doar pare fragila .pana la proba contrarie ! nu te astepta sa fie la fel de rezistenta la trante ca si KTM-ul. Cum crezi ca au ajuns la greutatea aia - mai putin aici, mai subtire dincoace ... daca ai grija de ea sigur o sa te distrezi Baga impresii dupa prima plimbare! Si poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am fost la un Ride Test cu Scorpa, ce pot sa spun ca este o jucarie , foarte usoara ideala pt motociclisti de pana la max. 80 kg si inaltime de max. 1,75 m , eu aratam caragios pe ea la 1,87 si cu cele 110 kg. in schimb ce mi-as dorii de la acest motor sunt categoric suspensiile , am facut mai multe ture pe aceeasi portiune de teren cu multa piatra, vreau sa va spun ca nu simti nimic ,nici macar o vibratie , efectiv parca ar fii pe perna de aer motoreta , dupa care am luat si exc-ul meu la o tura pe aceeasi bucata de teren abia atunci am vazut care este diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Greutatea redusa si centru de greutate jos mi-a placut mult la motocicleta, in sensul in care pe loc poti sa o inclini mult fara sa o scapi. Poate ii o idee joasa(sau doar mi s-a parut la cei 178cm ai mei) da pe urcari ii dementiala motocicleta si se simte si dupa cum ii reglata ca e genul de motocicleta foarte buna pe carari inguste si mai tehnice unde manevrabilitatea ii punctul forte, nu viteza. Si da, suspensile is iara foarte faine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 am gasit acest comentariu pe site-ul scorpa ( http://www.scorpa.fr/forum_scorpa.php?referer=index.php?c=4 ) "PostĂŠ le: Mar Sep 09, 2008 11:00 pm Sujet du message: RĂŠpondre en citant Bon courage, pour moi ça ĂŠtait l'enfer pour la vendre !! Personne en veut même avec une reprise d'une KTM neuve; c'est pour dire. A force, j'ai rĂŠussi avec une dĂŠcĂ´te de + de 30 % du neuf, c'est à dire à 4700 euros. En reprenant une 250 EXCF d'occase. Pourtant ma T-ride ĂŠtait de 02/2008. C'est une bonne machine quand tout marche mais sa fiabilitĂŠ est ĂŠpouvantable (succession de pannes incroyables en ĂŠlectricitĂŠ). Sinon gardes là tant qu'il y a de la garantie si tu ne peux la vendre. Un motard abusĂŠ !!" omul se plange de problemele electrice . . . cei care au aceasta motocicleta, ati avut pana acum asemenea probleme ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Eu inca n-am avut nici o problema cu ea, insa nici n-am mers mult. In alta ordine de idei, T-Ride 2009: http://www.scorpa.fr/actualites.php?actu_id=193 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 am gasit acest comentariu pe site-ul scorpa ( http://www.scorpa.fr/forum_scorpa.php?referer=index.php?c=4 ) "PostĂŠ le: Mar Sep 09, 2008 11:00 pm Sujet du message: RĂŠpondre en citant Bon courage, pour moi ça ĂŠtait l'enfer pour la vendre !! Personne en veut même avec une reprise d'une KTM neuve; c'est pour dire. A force, j'ai rĂŠussi avec une dĂŠcĂ´te de + de 30 % du neuf, c'est à dire à 4700 euros. En reprenant une 250 EXCF d'occase. Pourtant ma T-ride ĂŠtait de 02/2008. C'est une bonne machine quand tout marche mais sa fiabilitĂŠ est ĂŠpouvantable (succession de pannes incroyables en ĂŠlectricitĂŠ). Sinon gardes là tant qu'il y a de la garantie si tu ne peux la vendre. Un motard abusĂŠ !!" omul se plange de problemele electrice . . . cei care au aceasta motocicleta, ati avut pana acum asemenea probleme ? ce pot eu sa-ti spuneste ca eu am una de drivetest si o incercat-o multi.... nu are nci o problema..... in fine orcand se pot intmpla probleme da asta nu e cazul sa generalizam... am gasit acest comentariu pe site-ul scorpa ( http://www.scorpa.fr/forum_scorpa.php?referer=index.php?c=4 ) "PostĂŠ le: Mar Sep 09, 2008 11:00 pm Sujet du message: RĂŠpondre en citant Bon courage, pour moi ça ĂŠtait l'enfer pour la vendre !! Personne en veut même avec une reprise d'une KTM neuve; c'est pour dire. A force, j'ai rĂŠussi avec une dĂŠcĂ´te de + de 30 % du neuf, c'est à dire à 4700 euros. En reprenant une 250 EXCF d'occase. Pourtant ma T-ride ĂŠtait de 02/2008. C'est une bonne machine quand tout marche mais sa fiabilitĂŠ est ĂŠpouvantable (succession de pannes incroyables en ĂŠlectricitĂŠ). Sinon gardes là tant qu'il y a de la garantie si tu ne peux la vendre. Un motard abusĂŠ !!" omul se plange de problemele electrice . . . cei care au aceasta motocicleta, ati avut pana acum asemenea probleme ? ce pot eu sa-ti spuneste ca eu am una de drivetest si o incercat-o multi.... nu are nci o problema..... in fine orcand se pot intmpla probleme da asta nu e cazul sa generalizam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 nu te astepta sa fie la fel de rezistenta la trante ca si KTM-ul. Am mers o mica tura cu Scorpa lui Cobo.Aparent fragila datorita faptului ca este foarte ingusta. Radiatorul nu se poate sparge deparece este incadrat de cadrul motocicletei, parca e proiectata pentru luptele cu stancile. In rest este extrem de manevrabila si foarte usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Am mers o mica tura cu Scorpa lui Cobo.Aparent fragila datorita faptului ca este foarte ingusta. Radiatorul nu se poate sparge deparece este incadrat de cadrul motocicletei, parca e proiectata pentru luptele cu stancile. In rest este extrem de manevrabila si foarte usoara. ai uitat sa spui ca nu fierbe ca are electroventilator de fabrica si de toba care nu o mai are lateral si pe care nu ai cum s-o mai rupi sau s-o indoi..... de asemenea scut adevarat de serie la motor....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 E clar ca motocicleta e faina si manevrabila. Hai sa vedem cum tine la tavaleala. Daca tine, atunci e o alegere f misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Cum e cu piesele de schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Cum e cu piesele de schimb? e bine cum sa fie ? intentionez sa am cam orice piesa pe stoc.... si cel mai tarziu max in 5 zile sa am piese care nu sunt uzuale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 intentionez sa am cam orice piesa pe stoc.... si cel mai tarziu max in 5 zile sa am piese care nu sunt uzuale... AÂşa da, e bine! Combinat cu ceva drive tests nu văd niciun impediment să nu se vândă în draci ... singurul element ce va trebui clarificat (in timp) este fiabilitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) si io vreau un test drive! de fiabilitate eu unul nu ma indoiesc. disponibilitatea pieselor (scorpa) daca-i ok atunci chiar nu vad o alta problema. ps: eu imi aduc piese de honda-montesa din franta si ajung in 10 zile, e rezonabil!!! Editat Octombrie 23, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Foarte interesant ... andreigin, se poate face drive test la Sibiu? Sambata? Duminica? eventual vineri mai tarziu? Intreb de principiu, cand mai ajung aproape de Sibiu as face un drive-test (numai in weekend). Din ce vad eu vine cu gume de trial deci pentru (hard) enduro acestea trebuie schimbate. La fel, handguardurile sunt destul de slabe in dotarea de serie, deci trebuie ceva mai serios. Scut metalic protectie motor are in dotarea de serie? Deasemenea nu gasesc niciunde (oficial) greutatea motocicletei. Cat este, real? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Foarte interesant ... andreigin, se poate face drive test la Sibiu? Sambata? Duminica? eventual vineri mai tarziu?Intreb de principiu, cand mai ajung aproape de Sibiu as face un drive-test (numai in weekend). Din ce vad eu vine cu gume de trial deci pentru (hard) enduro acestea trebuie schimbate. La fel, handguardurile sunt destul de slabe in dotarea de serie, deci trebuie ceva mai serios. Scut metalic protectie motor are in dotarea de serie? Deasemenea nu gasesc niciunde (oficial) greutatea motocicletei. Cat este, real? are scut de serie handguard ofer eu gratis profesionale ( cu aluminiu) greutatea astept sa va dati voi cu parerea...... aprox 90 kg..... nici o problema sunati si rezolvam un drive test !!!!! 0724 220088 Editat Octombrie 23, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate