McKagan Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Destul. Si la drum intins cu cat o tii constant? 180-190? Autonomie cam cati km? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Destul. Si la drum intins cu cat o tii constant? 180-190? Autonomie cam cati km? Bafta Eu am mers constant la viteaza asta pe A1. Este super nu are nici o problema. Eu am ajuns si la 300 km / plin mergand cu 140-160 afara. Dar acum tb s o dau pe a mea ..ca asa trebuie. alex Salutare Am dat GS-ul si urmeaza sa-mi iau un CBR. Am vorbit cu Peter (Fox Motors) si cel mai bine e sa il cumperi iarna (cica diferenta iarna(extrasezon) - inceput de sezon(primavara) poate ajunge la 500euro !!! ), deci foarte probabil ca in ianuarie imi inchiriez garaj pentru motor Nu stiu inca cat o sa coste dar sper sa fie undeva in jur de 3500euro (asta inseamana probabil 2500 pe mobile.de ). Ce parere aveti de pretul de iarna la un CBR600f (model PC35, deci dupa 96)? Bafta maxima si asfalt uscat! Iti tin pumnii ,daca te intereseaza te poti uita la al meu.( este insa pc 25 - F2 ). Din punctul meu de vedere pretul la ele este destul de apropiat - au o valoare foarte buna de ravanzare. Tot ce este important este STAREA motocicletei - eu de exemplu am cautat in tot Bucurestiul si nu mi a placut nimic, mi au adus o niste ardeleni tare de treaba din Tg Mures. Impecabila!!! Nu te arunca la 200-300 de euro ,pretul la piese si la ce - Doamne fereste - ai mai avea nevoie daca e "lucrata" e mult prea mare ca sa te "zgarcesti " la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Ianuarie 25, 2006 Share Postat Ianuarie 25, 2006 Salut ! Daca nu-i prea tarziu, pentru inca o parere...Daca vrei sa-ti cumperi un motor nou, asculta ! Anul trecut in martie am sunat la Buc la importator pentru 2 buc CBR 600F noi. Ne-a dat un pret de 8000 Eur/buc, zicea ca-i cel mai bun pret posibil. Dupa cateva telefoane si vre-o 2 saptamani le-am luat din Germania, noi noute la sub 7000 Eur/buc de la un dealer Honda din apropiere de Nurnberg. Cat despre motoare - cea mai buna alegere la banii aia si clasa respectiva. Chiar daca mi-am comandat o alta motocicleta, din alta clasa, CBR-ul il voi tine. Sper ca te-am ajutat. Cele bune Roli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrwhite Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 Destul. Si la drum intins cu cat o tii constant? 180-190? Autonomie cam cati km? Bafta pai dupa cum s a spus mai sus peste 140 apare din senin vantu dar poti sa mergi si cu peste 200 dar nu f multi km adica nu ai cum sa mergi 100 km peste 200 in blana ca ramai acolo si nu te mai dai jos de pe ea... cred ca pe la 150 - 180 poti sa mergi fara jena. faza mai nasoala e ca in orash consuma cam 9 (asta pt ca mai trebe carburatoarele aranjate - primavara asta) adica eu cu un plin (cam ~12 l fac 130 150 de km in orash in conditii de cox adica schimbat la 12.000rpm) dar din cat am inteles consumul normal in oras e undeva pe la 7 8 si afara cam 5 -6 asta in fct de cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 (editat) Destul. Si la drum intins cu cat o tii constant? 180-190? Autonomie cam cati km? Bafta Tu ai mers vreodata cu 180-190? Cu un naked mergi 100-140 dragul meu. Pentru viteze mai mari te culci pe rezervor , prinzi cata viteza poti si apoi slabesti acceleratia. Daca vrei sa mergi cu viteze mari cauta o sportiva sau un sport turing cu motor cu capacitate mare si nu in ultimul rand mergi pe autostrada. Nici cu Hayabusa nu e usor sa mergi pe drumurile noastre cu 200. Editat Februarie 2, 2006 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 prinde 230 240... Prinde mai mult,stai linistit.Am un cbr 600 f3 caruia i-am pus dyno-jet,filtru aer k&n,evacuare completa titan cu toba finala carbon si l-am dus la 270.Numai ca dupa modificarile astea imi consuma 9-10 la suta,dar merita pentru ce demaraje are acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Ce parere avetzi de CBR 600 F4i din 2001-2002 ? Este recomandata unui incepator cu capu' pe umeri ? Imi cumpar una la 5500 de euro ? Sunt avantaje mari ale injectiei fatza de carburator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Alte probleme la care sa ne asteptam de la un CBR 600 F? Sau plusuri/minusuri...ce iarta/ce nu ? A mai aparut ceva nou la capitolul asta de cand nu s-a mai dezbatut aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Aici se discuta CBuri. Street bikes, nakeduri sau ce or fi ele. CeBeRica F e la motorete de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Aici se discuta CBuri. Street bikes, nakeduri sau ce or fi ele. CeBeRica F e la motorete de viteza. Poate titlul topicului e despre CB-uri...insa continutul posturilor zice altceva ...apropos...le-ai citit?..sau doar asa...pareri, de plictiseala?? Numa' bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Poate titlul topicului e despre CB-uri...insa continutul posturilor zice altceva :D ...apropos...le-ai citit?..sau doar asa...pareri, de plictiseala?? Numa' bine. Eu am incercat sa te ajut. Si da... am citit toate posturile acestui topic si de obicei nu postez de plictiseala. Incerc sa fiu productiv/informativ. Am vazut ca au mai postat si alti CBRisti care nu au citit titlul atent pe topicu asta. Fa cum vrei dar cred ca e si spre binele vostru sa aveti discutia si informatiile concentrate nu doar intr-un singur topic dedicat CBR 600 dar mai ales la subforumul potrivit. Ca daca stam sa ne gandim CBR 600 are tot atatea de a face cu motociclete de strada (adica naked, allrounder) cum are SVul 650 cu motocicletele supersport (aka de viteza) si care e pus in mod gresit in acel subforum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Uite aici era nevoie de un moderator, inca de la inceput. Cineva a cerut pareri despre CBR intr-un topic numit CBF plasat in sectinea "Motociclete de strada". Rezultat: varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate