RaduKu Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 cum a fost azi??? v-ati dat???? eu unul m-am simtit super, am simtit asa o adiere de primavara.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 eu personal nu am apucat sa ma dau dar sigur ma voi da maine (nu m-am dat pentru ca m-au tzinut astia la office pana pe la 5 ) dar shi in drum spre casa erau multi care erau calare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 Cand am plecat dimineata de acasa sa-mi iau motorul (era in service sa-mi schimb placutele de frana plus alte justari) era innorat si batea un frig ce-ti intra in toate oasele. Dar pe la 1, cand am plecat (calare), a iesit soarele si vantul s-a potolit!!! Va dati seama ca n-am putut-o duce direct acasa Am simtit aerul primaverii!!! Momentan ploua pe aici. Nu credeam ca ma voi bucura vreodata ca ploua, dar e un semn ca iarna a pierdut si e timpul sa se retraga. Era si timpul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 VA urez tuturor un an motociclistic cat mai lung si mai frumos, plin de bucurii si impliniri. DRUM USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 In cele din urma .. Incepe sezonul 2005 Din pacate azi am pierdut o sedinta de circuit .. .. dar dupa ce mi rezolv toate problemele cu printesa .. nu ma mai dau jos de pe ea .. Asfalt uscat si mare grija in 2005.. sa creasca numarul motociclistilor si sa se diminueze drastic numarul accidentelor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 Un sezon nou fericit tuturor shi fara evenimente ne placute!!! Bafta shi ASFALT USCAT (ca e timpul...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 io m am dat dar la un moment dat era sa ma sufle vantul cu tot cu motor, sper sa ne vedem in numar cat mai mare la arc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 Eu am inceput sezonul 2005, inca de pe 7 ianuarie!!! Atunci am facut rost de Malai pentru asigurare!!! Va urez tuturor un sezon superplin de asfalt uscat shi km parcurshi in maniera dorita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 Va doresc tuturor drum bun, asfalt uscat si un an cat mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 Astazi (duminica) pe la 13.00 veneam de la Sinaia si am vazut in total vreo 10 motociclisti mergand in sus pe la Baicoi.Bravo lor, insa pe valea Prahovei ningea si soseaua nu era buna pentru motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 superba zi! pacat ca am gripa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 ieşit...io..TheBD...Wizzie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 13, 2005 Share Postat Martie 13, 2005 Astazi (duminica) pe la 13.00 veneam de la Sinaia si am vazut in total vreo 10 motociclisti mergand in sus pe la Baicoi.Bravo lor, insa pe valea Prahovei ningeasi soseaua nu era buna pentru motociclisti. intr-adevar..a nins de la Azuga pana la Comarnic....dar de-acolo era soseaua uscata spre Ploiesti...asa ca a fost adrenalina pura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 da da... am parait drujba toata dupa amiaza..... (cam ca o drujba face... dupa ce a stat o iarna...) ps: o probam next weekend... dupa ce reglam carb-urile... si le curatam of course.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Problema e ca la mine nu s-a intrerupt sezonul decat de doua ori cat a fost zapada pe jos. In rest ... Cata_M stie ... planuiam sa mergem la Bertea (Slanic) cu motoarele de Revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Avetzi cunostintze pe acolo ca la mine si mama shi sotzia sunt din Slanic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Si eu mi-am inceput oficial sezonul ieri datorita vremii frumoase si a ZXR-ului unui prieten . Sper ca pina in weekendul viitor sa termin si la a mea inmatriculatul. Va doresc tuturor un an bun si fara evenimente, vara lunga, bafta si drum uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate