rontz Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 @bullbikers: mersi de explicatii! in privinta vorbitului aiurea vorbim pe privat... Spor la organizare! @mielu: locatia a mai fost propusa si o sustin!!! e super fain strandul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator blondu Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 deci pana la urma noi muritorii de rand tre sa ii credem pe cei de la bull bikers da cu cata inversunare ii zice rontz inseamna ca stie si el ceva!!! ne da si noua cineva lamuriri CONVINGATOARE? bafat si sper sa ne vedem pe la brasov! Alin Azuga!!! Noroc beavis (luci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Astept cu nerabdare intrunirea, sper sa se tina chiar si fara toate cele anuntate fiindca pana la urma este o modalitatea de a mai intalni prietenii motorizati de prin tara. Si orice plimbare este binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Ca o concuzie... Se tine intrunirea de la Brasov? Si daca da cand? Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 inca nu e nimic sigur, dar domnul Dan Bujoreanu face tot ce poate (asta e scris si mai sus, io doar redau ce a scris el mai devreme) @moderatori: acuma, dupa ce mi-ati mutat postul de unde-l pusesem si ati creat topicul asta, botezandu-l (pentru asta dati o bere), avand in vedere ca am primit lamuriri, io zic ca ar fi cazul sa-l inchideti... @bullbikers: scuze ca v-am jignit. situ ca n am avut cea mai frumoasa exprimare... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate