demostene Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Astept cu nerabdare intrunirea, sper sa se tina chiar si fara toate cele anuntate fiindca pana la urma este o modalitatea de a mai intalni prietenii motorizati de prin tara. Si orice plimbare este binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Ca o concuzie... Se tine intrunirea de la Brasov? Si daca da cand? Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 inca nu e nimic sigur, dar domnul Dan Bujoreanu face tot ce poate (asta e scris si mai sus, io doar redau ce a scris el mai devreme) @moderatori: acuma, dupa ce mi-ati mutat postul de unde-l pusesem si ati creat topicul asta, botezandu-l (pentru asta dati o bere), avand in vedere ca am primit lamuriri, io zic ca ar fi cazul sa-l inchideti... @bullbikers: scuze ca v-am jignit. situ ca n am avut cea mai frumoasa exprimare... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate