raducu. Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 gata..mers,lasat jucaria si bancnota...si plecat,ca muream de somn...vine si tura 2 de jucarii,dar saptamana viitoare... ...cum a iesit actiunea per ansamblu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 (editat) am gasit o sursa de calc...sa o probez si o pasez cuiva sa ajunga la @Purghy aseara a iesit fain...n-am vazut daca s-a strans ceva la final in urna, dar erau ceva pungute acolo in hol...mi-a placut mult ursu lu @Ninja PS: desi @Sensei m-a facut toata seara betiv, am baut doar 4 beri deci, se poate Editat Decembrie 15, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 goddammit! aseara s-a ivit ceva si nu am mai putut pleca!!!! pot trece saptamana viitoare, intr-o seara, sa las punguta cu jucarii pe acolo? cand are loc actiunea de impartire a cadourilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 goddammit! aseara s-a ivit ceva si nu am mai putut pleca!!!! pot trece saptamana viitoare, intr-o seara, sa las punguta cu jucarii pe acolo? cand are loc actiunea de impartire a cadourilor? ..si eu am aceeasi problema...niste cunostinte,adica societatea la care lucrez,au ceva mai multe jucarii si hainute...deci mai avem timp o saptamana...pana sambata viitoare...am inteles ca actiunea este duminica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMPALA Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Hi! Drept dovada ca noi am semnat condica aseara, atasez cateva poze si salut pe aceasta cale initiativa AMR-ului. Desi m-asteptam ca numarul persoanelor prezente sa fie cat mai mare (cel putin egal ca la un party), am convingerea ca in saptamana ce mai e la dispozitie sa se insufleteasca cat mai multi si sa faca un gest cat de mic in acest sens-SA LE ARATAM UN ZAMBET MICUTZILOR! --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 21:51 -------------poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Demostene s-a indragostit de bradutu meu sa lasi bradutu copiilor....pt tine am altu daca iti place sper sa se fi strans ceva, si daca nu, poate mai facem repetitii @EMPALA: carticelele alea 3 si xilofonu erau pt copii de la Domnesti...mai caut carticele si pt cei din Peris ceva carti, da e greu printre piesele de motor sper sa le gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Le multumim din suflet tuturor celor care au donat! Din pacate nu prea avem suficiente jucarii. Daca mai aveti pe acasa dati-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Cateva jucarioare am eu, intr-un sac. Maine ma duc sa vad de alea 10 calculatoare si, eventual, mobilier scolar. Am nevoie de stampila din partea AMR si transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Daca aveti jucarii in stare buna de functionare va astept pe PM. Bravo Kali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Avem si noi o plasa de jucarii si dulciuri pentru copii, mai trebuie sa stranga myando saptamana asta de la colegii ei de serviciu si o sa merg eu sa le dau lui Demostene undeva pe joi.Imi pare rau ca nu putem ajunge si noi la ducerea cadourilor insa stiu ca voi va veti descurca si veti face fericite multe suflete de ingerasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 Imi pare rau ca n-am apucat sa scriu mai devreme, deh asa e de sarbatori cand le ai pe toate pe cap Am strans 400 RON si cateva lucruri Asta pe langa ce au reusit Kali si cu Purghy sa obtina, calculatoare si dulciuri. Ar mai fi cateva zile asa ca cei care vor cu adevarat sa ajute pot sa depuna bani in cont sau ma sune pentru a dona dulciuri si jucarii. Vom merge la Peris duminica dimineata, pe 23 decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 O colega de la ziar mi-a adus astazi niste jucarioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Imi pare rau ca n-am apucat sa scriu mai devreme, deh asa e de sarbatori cand le ai pe toate pe cap Am strans 400 RON si cateva lucruri Asta pe langa ce au reusit Kali si cu Purghy sa obtina, calculatoare si dulciuri. Ar mai fi cateva zile asa ca cei care vor cu adevarat sa ajute pot sa depuna bani in cont sau ma sune pentru a dona dulciuri si jucarii. Vom merge la Peris duminica dimineata, pe 23 decembrie. Raducu 77 a mai adus la mine cateva sacose cu lucruri, pentru actiunea de la Peris Ii multumesc in numele AMR si al meu, personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) m-a durut sufletu sa vad ca s-au strans abia 400 de ron pt cei 80 de copii...oameni buni, sunt 80 de copii ideea ar fi ca pana in data de 23 decembrie, trecem printr-o vineri, si anume cea din data de 21!O sa fim cativa prezenti la ursu la o bauta, si cu ocazia asta, pt copii aia, fac apel la natiunea betivilor motociclisti si sufletisti: HAI SA NE AUZIM VINERI SEARA LA BAUTA LA URSU, CU SCOPUL DISTRACTIEI SI AJUTORARII ACESTOR COPII, SA LE ADUCEM CEVA BUCURII DE SARBATORI, SI RENUNTATI SI VOI LA CATE O BERE, TREI, PT EI!ASA CUM NU NUMAI ODATA AM FACUT, CRED CA VOM REUSI IMPREUNA SA ADUCEM UN ZAMBET PE BUZELE LOR DE SARBATORI!!!ROG PE ACEASTA CALE SI AMR-UL SA-SI MONTEZE URNA...VA MULTUMESC! rog sa si postati sa ne facem o idee care ne intalnim acolo la distractie in scop caritabil pana la urma, incercarea moarte n-are, si sper sa nu se supere AMR-ul pt postul meu, dar mi-a picat fatza cand am vazut cat s-a strans...inca pe atat daca reusim sa mai adunam, si tot e ceva.... ne auzim vineri, tovarashi Editat Decembrie 18, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) Raducu 77 a mai adus la mine cateva sacose cu lucruri, pentru actiunea de la Peris Ii multumesc in numele AMR si al meu, personal ...cu placere man,da` nu e cazul...sa-mi traiasca bos-ul si Sc-ul la care functionez...si fetele bos-ului,ca de fapt ele ,cand au auzit de la ta-su despre ce e vorba,au donat si ce nu le mai trbuia,si ce le trebuia ...daca le zic si cand se intampla,cred ca or sa vina cu voi...si vorbim de niste fetite de 5 si respectiv 8 ani...dar cu un suflet imens... PS: Editat Decembrie 18, 2007 de raducu 77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Am si eu 2 pungi cu jucarii de plus in stare f buna machete si niste lego ...cu cine vorbesc sa le dau? astept si eu un PM sa ajunga sigur la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) Am si eu 2 pungi cu jucarii de plus in stare f buna machete si niste lego ...cu cine vorbesc sa le dau? astept si eu un PM sa ajunga sigur la mine Multumim! Vorbeste, te rog, cu Purghy. Ea se ocupa de acest proiect Editat Decembrie 18, 2007 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Avem si noi niste saci cu jucarii, se gasesc pe strada Lipscani, problema este ca ar trebui sa vina cineva sa ii ia de acolo ca noi nu avem cum sa ii caram.... o sa vb cu Purghy, sper sa citeasca PM in timp util si sa se rezolve situatia Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Vineri ma voi plimba cu o masina mare (de care sper sa fac rost) si o sa strang donatiile de peste tot. Cine mai are ceva de oferit, urgent PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Maine dimineata merg cu norway cu duba dupa calculatoare si mobilier. Treaba cu cozonacii a cazut, trebe regandit aspectul. --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 19:52 -------------Multumita lui UPI si pritenilor si colegilor sai, suma s-a marit cu inca 14 milioane Am reusit sa iau jucariile stranse la Ursu aseara si maine le va ridica Purghy de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) Daca mai este cineva care vrea sa doneze zilele astea sa ma contacteze pe mine pe mobil (e trecut la profil) ca nu o sa fiu pe net sau pe Kali pe forum. Editat Decembrie 20, 2007 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 (editat) @purghy: am si eu o intrebare!am vb cu ceva persoane care vor veni si maine seara la ursu, si s-ar putea sa doneze ceva bani!imi pare mie sau se evita aceasta alternativa cu barul?sincer, nu-i mai bine decat sa alergi de colo colo in zilele astea pt a lua ceva de la x si altceva de la y, sa ne intalnim maine seara acolo, sa aduca fiecare ce mai are de adus daca mai are si daca mai poate ajuta?o fi putin, nu o fi, parca e mai bine si pt tine, sincer PS: am auzit ca ati luat jucarelele deja de acolo...foarte bine Editat Decembrie 20, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Ce ati spune daca il rugam pe Ursu sa ne lase sa facem cartofi copti in jar, sa cantam la chitara si sa bem vin fiert? EU ajung pe la 00.00 (din cauza serviciului), dar cu draga inima fac pe maestrul de ceremonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 Azi am reusit sa strangem o mare parte din jucarii, la noapte mergem la Metro sa cumparam de bani dulciuri. Duminica dimineata pe la 11 o sa fim acolo, adresa este: Centrul de plasament Nr. 5, Str. Principala, Comuna Peris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 am un hard de 1Giga si un CD writer daca pot fi folosite la ceva, le cedez cu placere daca are cineva drum prin Sf Gheorghe zilele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate