ares666 Postat Aprilie 26, 2005 Share Postat Aprilie 26, 2005 beton roby, ai uitat sa spui ca proiectul asta va insemna si ceva bani investiti, ca sa iasa un monstru fain, adica o sa coste cromarile, piesele pe care le vei folosi la diverse adaptari, ca nu cred ca o sa intre direct motoru in noul cadru... decat daca-l faci de la 0. e buna ideea cu softail, imi place. oricum sa te vad ce furca-i pui, daca pui springer sau clasica dar cu juguri late, sa iasa masiva. sa pui schemele pe care le vei desena, aici, sa vedem si noi. mama, dar trebuie ceva rabdare si nervi afumati... dar sper sa iasa ceva fain din asta. totusi stau si ma gandesc ca ar trebui sa iasa un tourer, nu chiar chopper, adica mai compact oarecum, ca parca nu da bine sunetul de FJ pe linia unui chopper... dar asta e doar ce cred eu acuma cand doar imi imaginez, dar mai bine astept si vad ce iese, sa ma minunez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 26, 2005 Autor Share Postat Aprilie 26, 2005 oricum daca ma apuc de el cadru va fii facut de la zero...si probabil cum eu nu am aici nici o scula sau garaj...cadrul o sa mil faca BONO de la cluj...dar cum tiam zis...cu rabdare de fier ,timp si bani investiti gindestete cal fac in spania nu in rominia si totul costa mult mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Chiar sunt curios. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Roby, spor la treaba si tine-ne la curent cu evolutia monstrului. Sunt curios ce va iesi . Sigur ceva misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 Chiar sunt curios. Spor la treaba! doamne ajuta ca tia schimbat poza din avatar, o sa vezi tu ce iasa si sigur o sati placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 doua poze doua idei....nu este ce vreau eu exact dar au linie asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2005 Autor Share Postat Aprilie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Eu sunt profan in ale custom-ului, insa cea din a doua poza mi se pare mult, mult mai reusita! Prima e panarama dupa parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 aia galbena mi se pare mai aproape de ceea ce iti place tie bafta la taiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 2, 2005 Autor Share Postat Mai 2, 2005 ma intrebam eu oare citi draci de cai are yamaha asta a mea,mergeam cu ea si numa un pic piscind gazul....mergea de rupe.......spre uimirea mea azi am descoperit are130 de cai mama ,mama ce chopper va iesi din motorul asta .....si la caii carei are va minca pamintul........tot stau si ma gindesc ce herghelie de cai am sub mine......si cind isi vor da drumul caii astea pe chopper..... OARE CE VA FACE???? o sami ofere o adrenalina pura :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 planul cadrului vazut din lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 cauciucul ce il voi folosii pt roata spate este ROADRUNNER AVON 230/60/15 este exact asta din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 curind voi pune mai multe detalii la mine pe pagina mea unde scrie MY NEW PROJECT dind click pe banerul din semnatura intrati direct la mine pe pagina VA SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 va pun niste poze sa vedeti stadiul in care este acum prima poza este asa cum era cu acum o saptamina....am pus doar de forma sa vad cum o sa fie linia motorului am pus furca inclinata si am lasat asa cum este motorul,doar ca sa imi fac o idee de cum o sa arate...... dar sa stiti ca nu voi folosii doar motorul de la yamaha fj1200 cadrul rotile si bascula nu le folosesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 deci dupa cum vedeti motorul este deja scos de pe cadru....acum am sa incep sa dau jos toata vopseaua de pe motor si va ramine culoarea aluminiului...in poza asta se vede cum deja pe capacul motorului am dat deja jos o parte de vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 :ok:motorul asta este asa de murdar incit acum am sa demontez carburatoarele si toate caburiole,am sal dau cu un degresant si am, sal spal la cu apa la presiunme....dupa mine cred ca nici o data nu a fost spalat motorul...ma refer la partea de susa a motorului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 si ca sa aveti o idee cum va arata cadrul...uitati o poza cu un cadru...cam pe aceiasi linie a cadrului ce il voi construi pt chopperul meu va salut ....PE CURIND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 mda..se prefigurează un mare chopperr.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 18, 2005 Autor Share Postat Iulie 18, 2005 am gasit poza asta cu chopperul asta cu motor 4L,ce pacat ca nu se poate omologa si in spania cadrurile rigide......asta este va trebuii sal fac softail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate