Fishy86 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Nu va avea sha pentru pasager.In locul ei va venii un portbagaj mic , toba vine schimbata cu una cu coada de randunica la care mai am de lucru. Iar dungile raman la final.Ma bate gandul sa cumpar un Beugler .O sa vedem ce o sa iasa ,daca nu cumpar scula magica nu stiu daca o sa mai trasez rt-ul asta. Oricum astea toate is inca cu semnul intrebarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Nu va avea sha pentru pasager.In locul ei va venii un portbagaj mic , toba vine schimbata cu una cu coada de randunica la care mai am de lucru. Iar dungile raman la final.Ma bate gandul sa cumpar un Beugler .O sa vedem ce o sa iasa ,daca nu cumpar scula magica nu stiu daca o sa mai trasez rt-ul asta. Oricum astea toate is inca cu semnul intrebarii frumoasa lucrare mestere dar fara dungi albe nu ii asa frumos.parerea mea tu o faci cum iti place tie ca doar ii a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Cam asa sta treaba la mine. Am uitat sa precizez ca afara era friiig de -15 ... felicitari,daca faci si aripa fata neagra , tragi si dungi pe ea arata bestial. asta este parerea mea...tu decizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 cumpar far mz rt3 125 identic cu cel din poza in stare buna si perfect functionabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 cumpar far mz rt3 125 identic cu cel din poza in stare buna si perfect functionabil... nu stiu unde gasesti tu far ca acela ca sunt cam rare nu vreu sa te descurajez dar asta ie.bafta poate gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 sper... P.S platim pretul cerut in limita bunuli simt si nu la supra pret.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 sper... P.S platim pretul cerut in limita bunuli simt si nu la supra pret.... corect ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 bai...ia lasati-mi farul in pace .Pai este un far obisnuit, ce il face mai special este bascalia aia care este facut dintr-o tabla cred ca inox.Ma indoiesc ca este din fabrica sau l-a cumparat din comert desi are un model pe el.Cred ca se poate face, imi pare rau ca il am la tara ca ii faceam cateva poze.De-a lungul vremii am vazut mai multe motociclete de vanzare ( nu neaparat mz) care aveau ceva in genul.Ca si altele...la vremea aia probabil ca se faceau pe la unii pe la altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 uite cozoroc gata facut http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/514 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 master.... sper ca nu te'ai suparat.... drepturile de autor iti apartin... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Ete..de ce sa ma supar, cred ca drepturile de autor ii apartin lu nenea mosulica de la care am luat-o.Visam sa merg cu motoreta reconditionata si sa fac o poza cu el, eu si mototcicleta.S-ar fi bucurat cu siguranta sa o revada.Dar cine stie daca va mai trai inca 20 de ani saracul...pana o fac eu . http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/514# Cozorocul ala recomndat mai sus nu este rau ca idee, vulturul ala pare putin cam..pentru un choperr dar dupa cum vezi nu e mare lucru.Se prinde intre sticla farului si rama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Ete..de ce sa ma supar, cred ca drepturile de autor ii apartin lu nenea mosulica de la care am luat-o.Visam sa merg cu motoreta reconditionata si sa fac o poza cu el, eu si mototcicleta.S-ar fi bucurat cu siguranta sa o revada.Dar cine stie daca va mai trai inca 20 de ani saracul...pana o fac eu . http://www.kronaumot...hp/detalii/514# Cozorocul ala recomndat mai sus nu este rau ca idee, vulturul ala pare putin cam..pentru un choperr dar dupa cum vezi nu e mare lucru.Se prinde intre sticla farului si rama. sa iti spun drept eu nu mi as pune cozoroc dinala la far ii frumos dar nu ii pt mine acu fiecare isi face moto cum vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 cum are master e super.... mie imi place... da o linie mai lunga motocicletei,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Cozoroc ca cel de pe MZ-ul lui master_alexut se gasea , pe timpul comunismului , in magazinele care comercializau piese de motocicleta. S-au montat pe farurile diferitor marci si modele de motocicleta chiar si pe faruri auto. Cozorocul nu este din inox ci din tabla normala , cromata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 din poze pare a fi inox.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Cozorocul nu este din inox ci din tabla normala , cromata. acu drac stie daca o fi o regula ori ba,dar am si io 2 coshcoroace de astea de epoca,cu ambutisari ca la mz-ul de mai sus si aman2 is de inox . Editat Februarie 4, 2012 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Si eu am gasit un cozoroc de inox pe simsonul meu cand l-am luat. Am crezut ca este artizanal desi era prea bine lucrat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Eu am avut 2 buc. identice cu cel care-l are master_alexut pe mz si ambele prezentau puncte de rugina, unul chiar avea si cromul exfoliat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 4bike.... pe viitor vinzi vreun cosorog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 nu,nu vand din ele,sorry.am pe ce sa le proptesc.dealtfel,nu am vazut nici un cozoroc din asta pus pe mz125 pana acum!se poate vedea si in poza cum cozorocul este cabrat pana la jumatea farului.arata ca un dispersor de camuflaj. eu zic ca e mult prea mare ptr. un far de mz125 si mai mult le-am vazut puse pe simsoane,care au diam. farului mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 (editat) Terminați măi Dragă, cu copilăriile astea. Pe topicul acesta suntem oameni serioși. Cozoroace d'astea poartă "repării" zilelor noastre, cu nădragii' n vine, nicidecum motoretele părinților noștri. Have a nice weekend! Editat Februarie 5, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 probabil.... adevarul este ca, ascult mult rap.... Nea Petcu...ar da bine unu si pe Es.... Sanatate maxima... Â . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 (editat) Terminați măi Dragă, cu copilăriile astea. Pe topicul acesta suntem oameni serioși. Cozoroace d'astea poartă "repării" zilelor noastre, cu nădragii' n vine, nicidecum motoretele părinților noștri. Have a nice weekend! he,he,numa' "repării" smecheri care este de dincolo,poarta asemenea accesorii .in plus,le mai place si manerul pasagerei de pe far,care e extrem de util in diferite situatii ...ca de ex. Editat Februarie 5, 2012 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 he,he,numa' "repării" smecheri care este de dincolo,poarta asemenea accesorii .in plus,le mai place si manerul pasagerei de pe far,care e extrem de util in diferite situatii ...ca de ex. Am și eu "crash bar" din acela. Chiar azi l-am montat. probabil.... adevarul este ca, ascult mult rap.... Nea Petcu...ar da bine unu si pe Es.... Mie nu-mi place. Am avut vreo două și cred că le-am aruncat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Martorii de pe oala far , sunt de plastic sau sticla? Arata frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate