petcudan55 Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Nimic în viața asta nu e pe gratis. Sigur că vreau, cum aș putea refuza o astfel de ofertă? Problema este, că momentan nu am la ce pune atașul, Mz-ul este în bucăți. Dă un beep când eÂşti pregătit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Vă mulțumesc! Cumpăr pentru ES: șa spate (sau două arcuri), partea cadrului pe care se află eticheta și pe care se fixează amortizoarele spate, sus, și furcă față, toate în stare cât mai bune. Cred ca toate cele de mai sus le gasesti la mine.... Continuam discutia pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Cumpar cablu km pt.mz 125 rt,la pret rezonabil.astept oferte pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Cumpar cablu km pt.mz 125 rt,la pret rezonabil.astept oferte pm. vb cu Fishy el are noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 vb cu Fishy el are noi mercy dar nu-mi trebe nou si mai ieftin daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 nu mai stiu exact cine intreba despre ambielaje, dar le-am cautat weekendul acesta si le-am facut poze.Scuzati intarzierea ... asadar ambielaj original mz rt3 ambielaj cumparat mz rt3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Diferenta intre cele 2 ambielaje, este diametrul de gaura de la biela unde vin rolele si boltul. Boltul de la ambielaj cu capace laterale(originalul) are : 45mm lungime si 24grosime Cealalat bolt :49mm lungime si 25mm grosime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 ce spui tu mey Fishy... se vede clar ca ambele au rulment 6303.... la ce spui tu role?? nu la rulment?...si lungimea boltului difera atat de mult??in ce piston le bagi??? ia ca ma duc sa il masor si eu pe cel nou.. ambele sunt originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Boltul de jos , care intra prin sunci... si prin biela... si intre bolt si biela is niste role... de alea vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 aaa.... la maneton...greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Dragi prieteni motociclisti cu MZ-uri, Sunteti invitati la intalnirea anuala MZ-Brothers care se va tine la 15-16-17 iunie 2012, la (vestita locatie, de s-a certat lumea) Maguri-Racatau, CJ. Amanunte despre locatia exacta, cazare, mancare, poze cu locatia se gasesc la noi pe forum http://mzbrothers.21.forumer.com/viewtopic.php?t=490 Nu e intrunire ci intalnire asa cum am si scris mai sus, am aprecia totusi ca cine doreste sa vina, sa citeasca conditiile de pe link si sa se inscrie aici, pe forumul nostru sau pe PM la mine. Inscrierea asta e un anunt de intentie ferma, ca e mai usor cu organizarea daca stim cati vin, si daca doresc cazare, cort, mai luam o lada de bere in plus, samd, asa ca am aprecia sa nu veniti neanuntati ca nu costa nimic un PM. Varianta cea mai cea mai low-cost posibila este sa veniti cu cortul, si atunci costa 10 lei camparea, incluzand acces la facilitatile pensiunii(WC, dus cu apa calda, sala mare pt discutii, gratarul(ustensila) si lemn de foc) si cu mancare si bautura din traista. Am vazut ca se suprapune data cu evenimentul din Focsani, asta e, sunt locatii foarte indepartate, nu facem concurenta, eventual ne completam, fiecare eveniment cu scopul lui diferit. Va asteptam --owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 salut..... as veni cu cea mai mare placere daca s'ar modifica putin data.... din cate stim toti pe data de 16-17 iunie va avea loc intrunirea ,cum imi place mie sa ii zic ,,RETRO WEEK FOCSANI".... nu ar fi bine sa dam de ales.... si e frumos sa ne intalnim la cat mai multe intruniri anuale.... (doar o parere) numai bine. exact.... ...am o boala... nu citesc niciodata pana la sfarsit... acum am vazut .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Nu-i bai, asta e, dar nu e rau ca sunt 2 intalniri, rau ar fi sa nu fie niciuna. Merge fiecare unde rezoneaza mai bine. Data am ales-o in luna mai a anului trecut dupa ce am supravietuit intalnirii anterioare(zapada, ploaie, gratar, palinca), am lansat invitatiile internationale, asa ca data nu se schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 sanatate maxima si petrecere frumoasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat)  E pusa cam aiurea data, dar ma rog, daca e fixata de anul trecut... Daca anuntai de anul trecut ca ati fixat data, ar fi fost altele datele problemei. Editat Februarie 20, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Nu am putut sa o anuntam, fiindca in vara si-a inchis portile (faliment sau asa ceva) campingul din Cheile Turzii unde eram obisnuiti, si a durat ceva sa gasim locatie. Invitatiile externe lansate, asta e data. La anul va fi in Sighisoara dar sa nu anticipam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 sal.. MZisti,care aveti o toba de es250sau175 si ruginita dar sa nu fie lovita dau la schimb piese de es175/250 sau bani,ma mancat si am intrat iar an clubul vostru.astept un semn PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 sal.. MZisti,care aveti o toba de es250sau175 si ruginita dar sa nu fie lovita dau la schimb piese de es175/250 sau bani,ma mancat si am intrat iar an clubul vostru.astept un semn PM. Dacă ai bani și nu ții la originalitate, ia una de ETZ nouă (170 lei), cum am pus eu pe Red Bull. Sună tare frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Dacă ai bani și nu ții la originalitate, ia una de ETZ nouă (170 lei), cum am pus eu pe Red Bull. Sună tare frumos. pretul mi se pare OK datimi un nr de tel sau un contact chiar merita bani ,daca ma duc la carciuma o seara cheltui mai multi pe beutura,astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Salut owene, Da, da. MZiste din Cluj, ne pregatim pentru vara asta. Sper sa vine cu o MZ ES 175 renascuta... Multi lucru in perspectiva pana la vara. Dragi prieteni motociclisti cu MZ-uri, Sunteti invitati la intalnirea anuala MZ-Brothers care se va tine la 15-16-17 iunie 2012, la (vestita locatie, de s-a certat lumea) Maguri-Racatau, CJ. Amanunte despre locatia exacta, cazare, mancare, poze cu locatia se gasesc la noi pe forum http://mzbrothers.21.forumer.com/viewtopic.php?t=490 Nu e intrunire ci intalnire asa cum am si scris mai sus, am aprecia totusi ca cine doreste sa vina, sa citeasca conditiile de pe link si sa se inscrie aici, pe forumul nostru sau pe PM la mine. Inscrierea asta e un anunt de intentie ferma, ca e mai usor cu organizarea daca stim cati vin, si daca doresc cazare, cort, mai luam o lada de bere in plus, samd, asa ca am aprecia sa nu veniti neanuntati ca nu costa nimic un PM. Varianta cea mai cea mai low-cost posibila este sa veniti cu cortul, si atunci costa 10 lei camparea, incluzand acces la facilitatile pensiunii(WC, dus cu apa calda, sala mare pt discutii, gratarul(ustensila) si lemn de foc) si cu mancare si bautura din traista. Am vazut ca se suprapune data cu evenimentul din Focsani, asta e, sunt locatii foarte indepartate, nu facem concurenta, eventual ne completam, fiecare eveniment cu scopul lui diferit. Va asteptam --owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 pretul mi se pare OK datimi un nr de tel sau un contact chiar merita bani ,daca ma duc la carciuma o seara cheltui mai multi pe beutura,astept un semn. Banditul știe nr. lui Okany de la Tg. Mureș. Vezi că sunt două modele: una mai scurtă cum e în poza de mai sus și una mai lungă. O recomand pe aceea mai lungă. Pe cea scurtă am făcut-o cadou unui amic și pentru Red bull am luat alta lungă (1200 mm cum era original). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Banditul știe nr. lui Okany de la Tg. Mureș. Vezi că sunt două modele: una mai scurtă cum e în poza de mai sus și una mai lungă. O recomand pe aceea mai lungă. Pe cea scurtă am făcut-o cadou unui amic și pentru Red bull am luat alta lungă (1200 mm cum era original). 0747106860 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 (editat) multumesc user'ului ,,Cuxi",,,, oala de far si vitezometru au ajuns azi... in proportii de 80%ok... sticla vitezometrului este putin dezlipita... sa gasesc o modalitate sa il desfac si sa pun sticla la locul ei..... Nea Petcu sustinea dezasamblarea unui vitezometru de rt. .. sunt curios daca a reusit..... din greseala am postat la bursa.... imi cer scuze. Editat Februarie 22, 2012 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 sal.. domnilor care stiti unde se poate croma nichela la preturi cat de cat omenesti ca am sunat la doua firme si ma luat capu,mai bine iau piesele noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 Nea Petcu sustinea dezasamblarea unui vitezometru de rt. .. sunt curios daca a reusit..... Confunzi. Am desfăcut de Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate