owene Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Toti sunt de 2mm, la MZ cell putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Revenit intre detinatorii de MZ : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Toti sunt de 2mm, la MZ cell putin multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Revenit intre detinatorii de MZ... Tradatorule! Acum ca ai fugit din rindurile CZ-istilor, spune si ceva detalii (cit te-a costat, de unde ai luat-o, ce an de fabricatie, kilometri...), nu fii zgircit la vorba! Si zi-ne si ce-ai facut cu frumosul ala alb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Astazi profitand de vremea insorita am mai scris in "cartea de aur" ceva km de istorie pe doua roti, impreuna cu tatal meu Rodajul decurge ...ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Tradatorule! Acum ca ai fugit din rindurile CZ-istilor, spune si ceva detalii (cit te-a costat, de unde ai luat-o, ce an de fabricatie, kilometri...), nu fii zgircit la vorba! Si zi-ne si ce-ai facut cu frumosul ala alb? tradatorule=judas? mai am si CZ-ul.Dar am un prieten care ar fi interesat de el...Practic e de vanzare.., si ieftin{1000 roni cu muuulte piese de rezerva).MZ-ul mi-a intrat mult mai mult la suflet..., e altceva.Apropo ..., sa fiu la tema topicului: caut spre cumparare oglinzile de ETZ, originale si portbagaj pt ETZ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 uite judas ce iti lipseste de pe ea : http://www.piese-mz.net/62-actibild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Astazi profitand de vremea insorita am mai scris in "cartea de aur" ceva km de istorie Rodajul decurge ...ca la carte. Și eu sunt pe felie. În drum spre Zlatibor (Serbia), i-am arătat MZ-ului meu muzeul locomotivelor cu abur de la Reșița. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Ca lumea muzeul. Mai ales dihania aia cu rotile mai mari decat omul, cateodata ma gandesc ca actualele cai ferate s-ar putea sa nu sustina asa greutate, desi pe vremea aia traversele erau de stejar. Editat Septembrie 24, 2012 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Câteva poze de la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Kit-ul de ambielej este pe drum. Frumos va mai distrati prin munti domn profesor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Kit-ul de ambielej este pe drum. Frumos va mai distrati prin munti domn profesor ... Da ... dar de care munti e vorba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 cineva din medias vrea sa scape de un rt fara acte intr-o saptamana, altfel remat acum cere 700 dar tinand cont ca rematul o sa-i dea 100 maxim, se mai poate negocia. rt-ul e al lor de demult, il cunosc pe junior. numarul de tel il gasiti la vanzari motociclete pe forumul mz brothers scuze cs nu pot da link, e mai greu de pe telefon Acum dezmembreaza RT-ul, vedeti ce va trebuie, sa va faca pachet. RT-ul parca era complet MZ RT 125 0751844738!Disponibil dupa ora 14 Mihai Corlea, Medias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Eu am facut o oferta , nu o vrut.... Acuma nu mai e de vanzare , nu o mai vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Stii bine ca nu depinde de mine, fac si eu ce pot sa ii ajut pe toti :-) Vad si eu ca oscileaza, ba remat, ba "pret de colectionar" asta e, mai apar cu timpul altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Nu dau vina pe tine owene, doar ziceam si eu , ca sa stie lumea inainte de a suna.. cum am procedat eu si ce raspuns am primit. La inceputul saptamanii cand am vorbit cu proprietarul o zis ca era o amenintare adresata cumparatorilor... (faza cu rematul) ... amu ce sa i zic? ... daca el zice ...asa sa fie. nui nici primul nici ultimul harb de RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Acum dezmembreaza RT-ul, vedeti ce va trebuie, sa va faca pachet. RT-ul parca era complet MZ RT 125 0751844738!Disponibil dupa ora 14 Mihai Corlea, Medias. Daca se dezmembreaza,ma intereseaza urmatoarele: -Telescoape fata. -Rama si stica far. -Manete frana,ambreiaj. -Robinet benzina. Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Da ... dar de care munti e vorba ? În Serbia la Zlatibor. MZ-ul meu își blesteamă ziua în care m-a cunoscut. Cred că ar fi preferat să-și petreacă bătrânețile la fier vechi, nicidecum să-și dea duhul pe coclaurile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Domn profesor noi ii criticam pe organizatori ca au facut intalnirea la "mama dracu" prin pietre si praf, iar d-voastra il bagati de buna voie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Domn profesor noi ii criticam pe organizatori ca au facut intalnirea la "mama dracu" prin pietre si praf, iar d-voastra il bagati de buna voie . N-am auvt îconrto. Se mai gesăsc îcnă durmrui nesafatlate pirn Sirbea și mitococtelei mele îi palce pițun ernudo. Cretecărotii eglnezi au anujs la colczunia că acutci cnâd srcii cvea, nu cotzeană odnirea leriletor îrtn-un cânuvt, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma și utlima liertă să fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaă colmpetă și tot o vei ptuea ctii frăă prboelme. Fzarele srcise aftsel se îlțeneg pertnu că cotiturii nu ctisec odrinea letiroler ci câvutnul îrtneg. Am fprit MZ-ul pe acii de bărotșe uileul pe la ttaoe îtcheeilurine: gnarritua de chuisală, tboă de ecaruave a gezalor asre, schămtibor de vezite etc. Editat Septembrie 27, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 După primii 500 de km se comportă bine. Mulțumiri celor care m-au ajutat cu piese, sfaturi, date tehnice! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) După primii 500 de km se comportă bine. Mulțumiri celor care m-au ajutat cu piese, sfaturi, date tehnice! Toate bune! Vitos, te felicit personal. Bravo. Al meu are 6800 km și încă are vână. În vacanța asta am găsit momentul potrivit să o introduc și pe Iulia, cu tact și metode pedagogice moderne, în tainele conducerii "by night" a motocicletelor cu ataș, pentru a duce mai departe tradiția familiei. Editat Septembrie 30, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Caut pentru un MZ-rt 125-3 urmatoarele piese: -Telescoape fata. -Rama si stica far. -Manete frana,ambreiaj. -Robinet benzina. Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 După primii 500 de km se comportă bine. Mulțumiri celor care m-au ajutat cu piese, sfaturi, date tehnice! Toate bune! Un om cumsecade cu un motor cumsecade. Apreciez originalitatea dungilor pe rezervor . Caut pentru un MZ-rt 125-3 urmatoarele piese: -Telescoape fata. -Rama si stica far. -Manete frana,ambreiaj. -Robinet benzina. Cu stima. www.piese-mz.net/ro oameni seriosi si parolisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 După primii 500 de km se comportă bine. Mulțumiri celor care m-au ajutat cu piese, sfaturi, date tehnice! Toate bune! BRAVO ! Felicitari. Nu ai avut capac la butucul rotii de la atas ? Te pot ajuta eu. ....si emblemele de pe atas ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate