DKW Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Un pret pe Pm daca se poate, pentru ambele piese, cauciucul de pe janta nu ma intereseaza. M-ar mai interesa si ceasurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 (editat) Sa nu ma uiți, te rog, cu capacele alea! Editat Martie 25, 2018 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 (editat) Jantele sunt Akront,foarte usoare,spitele sunt custom din inox si butucii sunt de la un Suzuki DR,modifica cel din fata pt disc de frana de Yamaha r1 2004 de 320mm. » Post actualizat in 26 Mar 2018 07:54 Din punctul meu de vedere,jantele sunt foarte importante in orice proiect... A fost foarte greu de modificat,sudata,centrat,echilibrat si bucsat,dar am avut tot timpul din lume,lucrand dupa job, de la ora 17 pana cand ma tineau curelele. Singura piesa nemodificata a fost rezervorul,in rest totul s-a eliminat sau s-a repozitionat.Am inceput cu furca,care este de Ducati,inclusiv etrierul brembo,pentru care si discul de 320 de yamaha..de ce nu am folosit disc de ducati este pt ca interiorul discului de ducati este mic si nu imi permitea sa ajung la spite..bla bla..La jug am folosit rulmenti conici modificand axul,inclusiv pentru a folosi surubul original de la XS,fiind cromat si dupa parerea mea aratand mai bine asa. Codita avand unghiuri foarte ciudate,a fost putin de munca pt a o centra si dupa toate astea m.am apucat de saua care a iesit exact ce trebuie,fiind din aluminiu partea de sustinere. Sub sa am construit o cutie unde sa ascund tot ce e electric si electronica de la aprindere (PAMCO). Editat Martie 26, 2018 de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 (editat) Toate piesele le-am facut rost in mare majoritate de la prieteni Jantele sunt destul de scumpe dar eu am avut noroc si le-am luat la un pret foarte bun Spitele ti le poate face un meserias din electrozi de inox,inclusiv piulitele deci nu ar trebui sa fie o problema Eu am avut jante si butuci cu 36 de spite,fiind pe 17 ca marima...personal nu iti recomand sa pui jante pe 18,fiind greu de gasit cauciucuri la un pret rezonabil. Ce mai recomand,este vopsitul in camp electrostatic,nefiind foarte scump si rezultatele in timp se vor vedea » Post actualizat in 27 Mar 2018 06:32Totul a fost reconditionat si in consecinta schimbat. Editat Martie 27, 2018 de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Gasesti prin tara spite second...stiu ca am cautat si am gasit,dar nu a mai fost cazul sa le iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Roti de super moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ursuleinen Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Va salut. Pretul nu mi-a permis sa refuz motocicleta pe care am incercat sa o modific in asa fel incat sa se apropie de o motocicleta decenta. Este o yamaha fz6s 2000. Inca se lucreaza la ea IMG_4725.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) E prea ridicat de c#r pentru un cafe. Inca mai ai timp sa-i faci semicadrul ala drept. O sa muncesti oleaca, pana gasesti un unghi potrivit incat sa-ti ramana si ceva distanta pana la roata. Editat Aprilie 6, 2020 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 1 oră în urmă, aldraqraudetot a spus: Este o yamaha fz6s 2000 FZ6 a apaut in 2004, are alt motor si cadrul de Al, asta e un FZS600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) 1 oră în urmă, john17 a spus: FZ6 a apaut in 2004, are alt motor si cadrul de Al, asta e un FZS600. Corect. Scuze! 1 oră în urmă, adidas a spus: E prea ridicat de c#r pentru un cafe. Inca mai ai timp sa-i faci semicadrul ala drept. O sa muncesti oleaca, pana gasesti un unghi potrivit incat sa-ti ramana si ceva distanta pana la roata. Eu am impresia ca este prea apropiat de roata. Sunt tare curios cum o sa stea pasagerul tinand cont ca scaritele au ramas pe pozitia normala. Uite poza din lateral din care iti poti da seama de unghiul cadrului. Am crezut ca pot monta saua din poza dar este prea ingusta si am construit-o de la 0. Am impresia ca este prea lata fata de roata spate chiar si cu anvelopa de 200. Editat Aprilie 6, 2020 de aldraqraudetot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Asa zis si eu ca e prea aproape. Scaritele se pot muta dar cadrul prea jos nu e bun. Poti face saua mai subtire de vreo 3-4 cm si mai castigi ceva. Oricum distanta pana jos sa fie in jurul la 800mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 3 minute, adidas a spus: Asa zis si eu ca e prea aproape. Scaritele se pot muta dar cadrul prea jos nu e bun. Poti face saua mai subtire de vreo 3-4 cm si mai castigi ceva. Oricum distanta pana jos sa fie in jurul la 800mm. Sunt curios cum o sa vina de la tapitat. Cu siguranta o sa fie mai lata pentru ca are de imbracat si pe lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 (editat) Eu mi-am luat una de pe eBay UK, e impecabila si a costat 35 lire. Fac o Yamaha SR500. Editat Aprilie 6, 2020 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Acum 1 oră, adidas a spus: Eu mi-am luat una de pe eBay UK, e impecabila si a costat 35 lire. Fac o Yamaha SR500. M-am uitat si la modelul asta dar la noi nu am gasit decat pe maro. Imi pare rau ca nu am poza cu farul, este un model cu led si xenon. Trebuie sa ma gandesc ce semnale ii montez pe fata. Pentru spate o sa cumpar banda led cu semnale stop si semnale incluse. Mi-a comunicat un prieten si coleg de forum ca nu am respectat mai nimic din ce inseamna cafe racer. Nu m-am documentat deloc inainte sa ma apuc de ea. A fost ceva pe pe repede inainte si am decis sa o modific pentru ca nu imi placea normala. Lucrez cu motocicletele, merg zilnic cu z650 si am zis sa-mi fac o nebunie mai veche, cafe racer. Sunt convins ca nici baza nu am ales-o bine dar m-am decis dupa ce am luat-o. Initial am luat motocicleta pentru scoala dar toti elevii fugeau de ea crezand ca este grea si ii mai deranja faptul ca "nu se misca bordul odata cu ghidoanele" Sper sa iasa macar pe gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 6, 2020 Share Postat Aprilie 6, 2020 Nu-i pune banda led, ca nu merge pe orice model, pune-i unul clasic rotund si semnale la fel. Asta e ce am ales eu pt SR500: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Aprilie 7, 2020 Share Postat Aprilie 7, 2020 Acum 11 ore, adidas a spus: Nu-i pune banda led, ca nu merge pe orice model, pune-i unul clasic rotund si semnale la fel. Asta e ce am ales eu pt SR500: Imi place stopul dar nu imi plac semnalele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiustefan Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 La 06.04.2020 la 21:45, adidas a spus: Nu-i pune banda led, ca nu merge pe orice model, pune-i unul clasic rotund si semnale la fel. Asta e ce am ales eu pt SR500: Am eu banda led la un cafe si se cam strica, eu am pus ceva de pe ebay la 2 lei si nu sunt asa incantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 21, 2020 Share Postat Aprilie 21, 2020 La 06.04.2020 la 21:34, aldraqraudetot a spus: ii mai deranja faptul ca "nu se misca bordul odata cu ghidoanele" stai sa vada cum e noaptea pe cheia cand nu se misca farul cu ghidonul La 06.04.2020 la 21:45, adidas a spus: Nu-i pune banda led, ca nu merge pe orice model, pune-i unul clasic rotund si semnale la fel. Asta e ce am ales eu pt SR500: subscriu. mergi pe aspect mai retro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 La 21.04.2020 la 14:37, frigider a spus: stai sa vada cum e noaptea pe cheia cand nu se misca farul cu ghidonul subscriu. mergi pe aspect mai retro. Am incercat sa fac ceva dragut din ea. Inca astept sa vina saua de la tapitat si vedem ce o sa iasa la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 7, 2020 Share Postat Mai 7, 2020 Acum 7 minute, aldraqraudetot a spus: Am incercat sa fac ceva dragut din ea. Inca astept sa vina saua de la tapitat si vedem ce o sa iasa la final Da man, proiectul tau. Deciziile tale. Banii tai. Timpul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiustefan Postat Mai 8, 2020 Share Postat Mai 8, 2020 La 21.04.2020 la 13:20, adidas a spus: Ba sincer la carena asta prinde bine banda led. Aspectul reto merge bine cand e naked sub sa si ai rezervorul ceva mai robust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian75 Postat August 13, 2023 Share Postat August 13, 2023 Pun si eu Cafe Racer-ul meu ... Suzuki Gsx600f '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate