dan.c. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Ma cam mananca sa ma murdaresc un pic pe maini. In pricipiu daca gasesc o baza interesanta si ieftina pt un cafe il iau si il fac incet, incet (cativa ani). Daca gasesc ceva prin strainatate, un maldar de fiare, nu ceva functional cu care sa trec rarul, o iau si peste 2-3 ani o termin si ma prezint cu ea la RAR si zic ca asa am luat-o ma cred aia? Bineinteles, pastrez dimensiunile rotilor. Sau e mai bine sa iau ceva de la noi, deja inmatriculat cu care sa nu mai ajung ever la rar ca acum nu mai e nevoie sa te duci la ei pt identificare daca e deja inmatriculata. Sa am bataie de cap doar la ITP la fiecare 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Din RO, inmatriculat... Treci pe numele tau si te apuci de treaba... Daca este si culoarea dorita, bonus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Mersi! Din pacate pe ce mi s-a pus pata mie (xv920 sau xv1100) sunt greu de gasit pe la noi in starea in care am eu nevoie. Nu imi permit sa dau 2000E pe o moto in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Salutare! are cv nevoie de furca usd pt proiect cafe..? am 3 modele, k1 750, k1 1000, kawa 636!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 27, 2017 Share Postat Mai 27, 2017 Cred ca e "silicon" pentru acvarii. Un prieten mi-a facut, Bogdan Harea, are si cont pe aici. In 2012 mi-a facut si tine perfect si in ziua de azi. sau siliconul care se pune intre geamurile termopan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 sau siliconul care se pune intre geamurile termopan Cel mai bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Wow, ce motocicleta frumoasa ! Misto ! +1. Altceva. Super frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Salut, ma poate ajuta cineva cu informatii privind inmatricularea unui Cafe Racer? Moto nu a fost inmatriculat pe Romania, are actele in regula, sta la baza unui Bandit de 600 doar ca are jugul modificat, codita taiata, alta evacuare.... Pot intampina probleme la RAR? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 da, poti... » Post actualizat in 20 Oct 2017 13:12pune o poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Am in vedere achizitionarea motocicletei si am retineri din cauza aspectului legal. » Post actualizat in 20 Oct 2017 13:24Stiu ca am avut probleme la RAR acum cativa ani doar cu o evacuare aftermarket, de asta intreb. » Post actualizat in 20 Oct 2017 13:26plus ca moto originala are doua locuri, acum are unul singur....cei care si-au inmatriculat Cafe Racer-urile cum au procedat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Noiembrie 21, 2017 Share Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) Salut, Am si eu in constructie/reconditionare un Suzuki Gsx 250 de prin 1983, iarna asta o sa fie gata.A fost ceva de munca si inca mai e, toate componentele sablate, vopsite, zincate suruburile...dar cu baby steps se rezolva toate. Negrul este Bentley Beluga Black, si rosul este de Ferrari La Ferrari rosso fuoco.Ieri seara i-am pus lantul.Cateva poze cu stadiul in care am ajuns cu el, la final o sa fac un video cu poze de pe parcursul constructiei (am pozat fiecare etapa). Spor! Editat Noiembrie 21, 2017 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 21, 2017 Share Postat Noiembrie 21, 2017 Fain! Va iesi senzatie » Post actualizat in 21 Nov 2017 19:26Am mai lucrat si eu intre timp la SR500. Revopsit cam tot ce se putea, electrostatic. Schimbat rulmenti jug (conici), roti si bascula Montat niste chinezarii de amortizoare pe spate, dar care se pot reumple cu N2, schimbat uleiul si pot fi facuti destul de competitivi. I-am decupat aripile si urmeaza sa fie si ele vopsite. Acum mai trebuie sa-i fac motorul luna dupa care sa-l vopsesc negru si sa-i caut o sa corecta sau sa o retapitez pe aia originala, sa revopsesc rezervorul pentru ca nu-mi plac stickerele (am lasat treaba asta in mainile altcuiva si a dat-o gres). Mai multe poze in linkul ala dropbox, de pe pagina anterioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 (editat) Amortizoarele sunt de pe amazon.co.uk si au costat vreo 70-100£. Sunt copii fidele Ohlins si se pot imbunatati considerabil din ce am citit. Se numesc RFY. Eu ti-as recomanda YSS.Electrostatic la userul ElSpa, are o firma SRZ powdercoating customs. Cadru, bascula si roti vreo 500-600lei, nu mai tin minte exact.Si spitele da, erau in perfecta stare doar ca m-ar fi costat mult mai mult sa le dau jos, sa le cromez si sa le pun inapoi. Dar stiu un englez care face roti spitate custom si e relativ ieftin. A lucrat cu Triumph. Am sa ti dau un link cand ajung la un laptop http://www.drwheelbuilding.com/index.html Editat Noiembrie 22, 2017 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Martie 1, 2018 Share Postat Martie 1, 2018 Salut. Am văzut ceva idei pe net cu Yamaha FZR cafe Racer... Și mă întrebam dacă e vreo problemă la ITP cu modificări pe cadrul codiței și lipsa locului de pasager... Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Am gasit in targ o casca retro si imadiat am fost pe ea !Are un sticker cu 1966 dar putea fi pus ulterior.Nici nu stiu ce marca este casca dar se poate deosebi de altele prin faptul ca dunga de jos nu este dreapta, e mai lasata in dreptul urechilor. Editat Martie 2, 2018 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 La prima vedere seamana cu Bell Star. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Un proiect terminat,pacientul fiind Yamaha XS400 1980 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_nos Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Frumoasa jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Multumesc! Mai am aripile de fabricat si cateva chestii ,dar in mare este ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 Interesanta! Piesele date jos le mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 22, 2018 Share Postat Martie 22, 2018 (editat) Si pe mine m-ar interesa capacele laterale de plastic. Alea de la baterie și filtrul de aer. Editat Martie 22, 2018 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 piese am,capacele le caut si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 Ok! Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_nos Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 (editat) Salutare Ca tot vad ceva miscare pe topicul asta , poate gasesc colegi interesati de ceva piese ramase prin garaj ..... Piesele se pot vedea / cumpara in Bucuresti ( sos Giurgiului , Eroii Revolutiei ) sau Ilfov ( 1 Decembrie , Jilava ) Telefon : 0769 674 499 1 - Sa + suport prindere , gel cu burete , husa este dintr-un material impermeabil si foarte elastic Pret = 300 lei 2 - Sa cafe racer , gel si burete , husa este dintr-un material impermeabil foarte elastic Pret = 200 lei 3 - Sa cafe racer , burete cu spuma si husa dintr-un material impermeabil foarte elastic . Pret = 300 lei 4 - Sa cafe racer , burete cu gel si husa este dintr-un material impermeabil foarte elastic . Pret = 300 lei 5 - Oglinzi aluminiu , n-am apucat sa le folosesc ... Pret = 40 lei 6 - Lampa cu pozitie / stop frana noua . Pret = 35 lei 7 - Manete frana / ambreiaj noi >> Suzuki GS500 Pret = 95 lei 8 - Butoias lichid frana fata Rizoma ( China ) nefolosit Pret = 45 lei 9 - Semnale aluminiu pe led , folosite dar ca si noi ( 4bucati ) , sunt foarte robuste, in momentul de fata sunt montate becuri de 21w in ele , oricand se pot pune la loc ledurile ... Pret = 200 lei Editat Martie 23, 2018 de dany_nos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Pentru DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate