Hector18 Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 ce ziceti de un ghost rider made in romania, de vreo 10-15 minute? nu ar fi misto sa facem asa ceva? ne-ar trebui vreo 4 camere minidv si motociclistii cei mai "nebuni". ma refer sa facem ceva cat de cat, fara riscuri asa mari ca in G R, dar totusi sa facem si noi ceva romanesc. astpet parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 toate bune pana aici..................dar de unde importam autostrada?? ..................si de unde il luam pe gr??? ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 asociere in vederea savarsirii de infractiuni iti spune ceva? (parca depasirea vitezei legale cu mai mult de ..... era infractiune) Nu ajunge cati zmei sunt deja pe la noi? Chiar azi am vazut 3 motoare pe stefan cel mare la 5 dupa-amiaza, doi aveau pasager fara casca, unul din astia cu pasager si cu ala care era singur dadeau gaz tare savada care e mai bun. Lucru foaaaaaaarte destept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 hai mai oamenilor, nu aveti curaj. nu naeaprat sa facem record pe o distanta de 60 de mile si sa umblam prin tara, dara sa facem si noi putin spectacol intr-un loc unde ne putem desfasura si unde e putina circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 sa facem si noi putin spectacol intr-un loc unde ne putem desfasura si unde e putina circulatie In garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 ofer eu carja gratuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 hai mai oamenilor, nu aveti curaj. nu naeaprat sa facem record pe o distanta de 60 de mile si sa umblam prin tara, dara sa facem si noi putin spectacol intr-un loc unde ne putem desfasura si unde e putina circulatie Tu cu motorul tau sigur faci senzatie si spectacol.. sa nu mai zic de recorduri.... Wake up kid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 eu unu zic ca e o mare porcarie sa vorbesti despre asa ceva....daca vrei fa tu in particular ori esti si tu din ala care se uita numa' la FaF ????? wake up kid! chestiile alea le poate face cine stie ca poate......dar nu cred ca are nevoie sa incurajezi tu. Aviz domnilor politisti care citesc forumul......dansul cu cagiva e un exemplu aparte , nu sunt toti asa. asteptam alte posturi la fel de inteligente . Numa' bine! ps : 10 puncte pentru originalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Hector..stai blat! Nu are rost sa te agiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Daca el ar vrea sa faca asa ceva, ce aveti cu omu?fiecare face ce vrea si nu toti sunt constiinciosi...ce sa zic: in ARAD sunt vreo 2 care numai din asa ceva traiesc pe motor ("figuri") si sunt si aroganti cu noi ceilalti participanti la trafic...nu cred ca Hector18 e genul astora doi!!! (sper sa nu ma insel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 e pacat sa il lasam de mic sa se piarda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Acu doi ani "chickaboo" vroia sa faca niste trambuline sa sara de pe un bloc pe altul. Concluzia finala a fost sa nu-l oprim; cat atat il duce capul, atat face. In final a iesit de pe lista injurand pe toata lumea pt ca nu-l intelege nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Sint drumuri cu gropi, sint masini care ocolesc gropile, sint masini care opresc in mijlocul drumului ca asa i s-a nazarit soferului, sint masini care intorc fara se se asigure, sint masini care schimba banda din motive necunoscute, sint soferi care vb la mobil in timp ce conduc, sint sosele pline de rahati de animale, cu motorina de la camioane, cu ulei de la te miri ce, cu praf, cu mil de pe cimp de la tractoare.. Si mai sint multe alte chestii care fac diferenta intre ce vezi tu prin filmele de prin alte tari si realitatea care te inconjoara, si care, ignorate, te pot face statistica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 ok, m-am potilit. cum ziceti voi. eu doar am avut o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 orice ati face, ma ofer sa fiu cel care filmeaza si monteaza filmul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 orice ati face, ma ofer sa fiu cel care filmeaza si monteaza filmul Avem Ghost acum ne mai trebuie Rider Ceva voluntari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Da .. multi baietii care se pricep .. vreti sa vedeti ? veniti la Circuit sau la curse, care sunt intr un mediu cat de cat organizat .. nu pe strada .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 19, 2005 Autor Share Postat Martie 19, 2005 ar fi misto si la circuit sa facem un film de genul filmului michel vaillant(nu stiu dak am scris corect, mai mult ca sigur am gresit), dar sa fie ceva facut cu motociclete, nu ar fi misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 19, 2005 Autor Share Postat Martie 19, 2005 nu va suparati, eu visez cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Cu totii visam ceva dar putini isi indeplinesc visele...dak Ghost filmeaza si monteaza eu ma ofer sa-l fac public pentru lumea intreaga... pana in 2010 sigur vom face asa ceva HECTOR18! Sanatosi sa fim ca boala vine singura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 hai mai oamenilor, nu aveti curaj. nu naeaprat sa facem record pe o distanta de 60 de mile si sa umblam prin tara, dara sa facem si noi putin spectacol intr-un loc unde ne putem desfasura si unde e putina circulatie domnu "hector barbera" poate tu cu mito`u tau te simti G R dar poate ca unii nu se simt .. specific varstei la care iti permite legea sa "manuiesti doar "A1" no afence da tre sa te mai coci oleaca la mintiutza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 (editat) domnu "hector barbera" poate tu cu mito`u tau te simti G R specific varstei la care iti permite legea sa "manuiesti doar "A1"no afence da tre sa te mai coci oleaca la mintiutza! @ pierroradea nu cred ca este specific varstei domnule pierroadea ... Dak omu doreste sa fak Ghost Rider Romania de ce nu il lasati? Nu neaparat el a zis ca o sa-l faca,adica el o sa fie GHOST RIDER,ci altii care se pricep mai bine in ale moto-ului si care bineinteles care au mai multa vechime (atat ani cat si experienta era vorba ) o sa se vada ceva rezultate pe autostrada Soarelui? Editat Martie 25, 2005 de MVTarts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 agree cu nenea pierre.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obi Sun Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Ca sa-l facem soto Romanesc , tre' sa aducem un plus de originalitate - o cazatura !!! Eu stiu sa cad ...frumos ! Ba chiar artistic . Da' cine-si pune motorul la bataie ?! Doar pentru faza asta din film . Voluntari ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Martie 25, 2005 Share Postat Martie 25, 2005 Hector18, cred ca au loc destule accidente in care sunt implicati motociclisti. Nu cred ca e cazul sa ne-o facem cu mana noastra. Iti sugerez sa stai linistit MVTarts il vrei pe constiinta? Chiar nu inteleg cum poti incuraja acte sinucigase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate