Furios2 Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 si astia au vrut sa fie cva de genul GR made in RO. Pozele sunt pentru cei care cred ca viteza nu ucide. admin edit: pozele au mai fost, sunt prea dure pentru acest forum, incercati siteuri de specialitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 26, 2005 Share Postat Decembrie 26, 2005 chiar asa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 sacal, faci Ghost Rider Romania? :mrgreen: Filmul nu este inca download-abil, trebuie pus pe vreun server, asa am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 Eu, sincer, as vrea sa vad autostrada soarelui filmata de pe un supersport de o mie sau mai mult, cu gazul la maxim. Sunt garduri laterale, deci animale nu vor traversa, asfaltul si marcajele sunt ok, e banda de urgenta pe unde sa te bagi daca vrei sa faci o triplare...mai trebuie un motociclist experimentat (si un pic tzacanit), un motor si o camera. Pe autostrada soarelui merge sa se faca un film.In august am facut autostrada cu 4 motociclete(numai pe supersporturi) in mai putin de 20 de minute, dar din pacate nu am avut o camera la noi.A ramas sa facem filmarea poate vara viitoare.Oricum contrar multor pareri despre acest lucru, cred ca orice posesor se supersport a ales acest gen de motocicleta pentru viteza si adrenalina.Pentru ceilalti exista celelalte tipuri de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 105 km in mai putin de 20 min? Adica viteza medie peste 315 kmph? Imi dai voie sa nu cred? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 105 km in mai putin de 20 min? Adica viteza medie peste 315 kmph? Imi dai voie sa nu cred? Ai grija...nu il jigni pe acest om, care a fost de meserie Ghost Rider in Targoviste pana cand promitatoarea cariera i-a fost subit suntata de passatul politiei. P.S.- This topic is LAME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Pana la urma exista vrun film,sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 105 km in mai putin de 20 min? Adica viteza medie peste 315 kmph? Imi dai voie sa nu cred? 95 mai exact de la intrare de pe centura si pana la terminarea ei.Si sunt 5 martori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 VREM FILMUL !!! Sau asteptati un nou sezon moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 VREM FILMUL !!! Sau asteptati un nou sezon moto ? Care film mosule ? Exista doar sacalrider care nu e mai deloc ghostrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 ce ziceti de un ghost rider made in romania, de vreo 10-15 minute? nu ar fi misto sa facem asa ceva? ne-ar trebui vreo 4 camere minidv si motociclistii cei mai "nebuni". ma refer sa facem ceva cat de cat, fara riscuri asa mari ca in G R, dar totusi sa facem si noi ceva romanesc. astpet parerile voastre. omule treaba cu "G R"...necesita muuuulti ani de experienta pe autostrazi!,si inca autostrazi pe care se circula civilizat nu cum a invatat nea goe cu conserva ca se merge prin oras... in germania spre exemplu daca ai intrat si te-ai pozitionat pe banda 1 ...pe banda 1 ramai pana ajungi la destinatie...sau la iesirea de pe autostrada e mult prea periculos sa se faca asa ceva la noi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haidem Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ..si mai e ceva.In filmele care ajung pe net vezi 99% numai reusitele.Dar poti fi absolut sigur ca s-au facut varza dintre ei in timpul filmarilor pt ca oricat d tare esti ..te bazezi pe conditii ideale( drum trafic pneuri motocicleta preparata etc) care sant pana la un moment in care ..surpriza!!!..nu mai sant.CE incerc sa spun e ca mana sortii tre fortata numai daca e dreapta si o folosesti sa franezi pt ca altfel trebuie asumate riscuri aiurea.Insa multumiri totusi ghost rider pt deliciile pe care ni l-e ofera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate