florinmotoare Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 vreau sa-mi fac niprul original ,deci ,vand ceva piese care-mi prisosesc:-leviere frana si ambreiaj pereche diametru 22mm,destul de solide si bine lucrate 15lei, -bord cu km, ceas de temperatura ,si un ceas care indica functiile de incarcare,ulei si semnalizari carcasa de bord de nipru 30lei: -carburatoare k 62 in stare buna 50lei perechea -axa cu came 20 lei -arbore cotit 50 lei -biele 2 buc 50lei -far mt11 15lei -rezervor harley davidson original 70 lei modelul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 vreau eu bordul, cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 poti atasa o poza cu rezervorul, m-ar interesa pe mine! ai pm! SAU POTI PE mosu2007@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 pune te rog o poza cu levierele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 vreau eu bordul, cum facem? imi dai pm cu adresa si il primesti prin posta ramburs --- Mesaj completat în 18 Dec 2007 12:34 ------------- pune te rog o poza cu levierele.... nu am poza cu levierele din pacate si nici nu am posibilitatea sa fac curand ,sunt negre ,bine prelucrate,si sunt mult mai solide decat alea de planeta 5 sau decat alea de nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geesus Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 sa-mi bagi si mie o poza cu carburatoarele sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 19, 2007 Autor Share Postat Decembrie 19, 2007 sa-mi bagi si mie o poza cu carburatoarele sunt interesat nu am poze carburatoarele k62 sunt cele cu care vine niprul mt 11 din fabrica,eu zic ca sunt destul de bune dar mie nu-mi servesc pentru ca mai am o pereche de rezervain afara de cele de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 nu am poze carburatoarele k62 sunt cele cu care vine niprul mt 11 din fabrica,eu zic ca sunt destul de bune dar mie nu-mi servesc pentru ca mai am o pereche de rezervain afara de cele de pe motor carburatoare k-62???? n-am vazut in viata mea asa ceva... parca pe nipra din fabrica sunt k-63 pune si matale o poza cand ai timp sa ne lamurim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 io am k63 la mt16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 20, 2007 Autor Share Postat Decembrie 20, 2007 nu va contrazic dar eu am k62 si am vreo 6 bucati in afara de cele de pe motor arata cam asa --- Mesaj completat în 21 Dec 2007 12:53 -------------1.toate piesele comandate vor pleca luni dinmineata din targoviste 2.a mai ramas rezervorul,levierele,o bascula ,arborele ,bielele ,ceva culbutori si carburatoarele --- Mesaj completat în 21 Dec 2007 12:54 -------------1.toate piesele comandate vor pleca luni dimineata din targoviste 2.a mai ramas rezervorul,levierele,o bascula ,arborele ,bielele ,ceva culbutori si carburatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) nu va contrazic dar eu am k62 si am vreo 6 bucati in afara de cele de pe motor arata cam asa <small>--- Mesaj completat în 21 Dec 2007 12:53 -------------</small><br/>1.toate piesele comandate vor pleca luni dinmineata din targoviste 2.a mai ramas rezervorul,levierele,o bascula ,arborele ,bielele ,ceva culbutori si carburatoarele <small>--- Mesaj completat în 21 Dec 2007 12:54 -------------</small><br/>1.toate piesele comandate vor pleca luni dimineata din targoviste 2.a mai ramas rezervorul,levierele,o bascula ,arborele ,bielele ,ceva culbutori si carburatoarele din cate vad arata exact ca cele K-63 ma rog... spor la vanzare . (daca ai timp poate desfaci unul si pui niste poze pe detaliu sa ne mai lamurim si noi cam care ar fii diferentele intre: k-62, k-63, k-65) Editat Decembrie 21, 2007 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 Daca poti , te rog sa pui niste poze cu rezervorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 rezervorul este identic cu cel de pe motocicleta asta difera doar culoarea ,albastru metalizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 K62~K63~K65, difera parghia socului de la tip la tip sau chiar in cadrul aceleiasi serii si felul cum se regleaza acul, pe filet sau pe 5 pozitii clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 multam' pentru lamuriri baieti diferentele nu sunt considerabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliandor Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Ma intereseaza carburatoarele si levierele. Eventual rezervorul (intai sa-l vad!) si bascula (n-ai zis nimic despre pret, cit face?). Vineri 28.12.07 trec prin Tgv. Le-as putea vedea? ( banu' pe loc! ) Da-mi un beep pe 0751.294663, te sun eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borceaclaudiu_gabriel Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 TRIMITEMI REZERVORUL LA CONSTANTA DACA NU L-AI VINDUT 0767619511 SUNA-MA IL IAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 vreau sa-mi fac niprul original ,deci ,vand ceva piese care-mi prisosesc:-leviere frana si ambreiaj pereche diametru 22mm,destul de solide si bine lucrate 15lei, -bord cu km, ceas de temperatura ,si un ceas care indica functiile de incarcare,ulei si semnalizari carcasa de bord de nipru 30lei: -carburatoare k 62 in stare buna 50lei perechea -axa cu came 20 lei -arbore cotit 50 lei -biele 2 buc 50lei -far mt11 15lei -rezervor harley davidson original 70 lei modelul din poza sal... daca le mai ai, le iau eu -bord cu km, ceas de temperatura ,si un ceas care indica functiile de incarcare,ulei si semnalizari carcasa de bord de nipru 30lei: :-leviere frana si ambreiaj pereche diametru 22mm,destul de solide si bine lucrate 15lei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borceaclaudiu_gabriel Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 CIT DE SERIOS ESTI MAI AI REZERVORUL DE VINZARE IL IAU ADRESA E MAIL BORCEACLUUDIU@ YAHOO.COM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 7, 2008 Autor Share Postat Februarie 7, 2008 scuze pentru raspunsul intarziat.rezervorul ,levierele,bordul modificat, 2 carburatoare s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate