mugurel Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 am luat cauciucul si nu stiu unde pot sa merg sa il schimb . da` nu vreau sa merg cu roata in mana . exista vreun service sau vulcanizare sa merg si eu cu moto si sa se ocupe ei de dat roata jos , schimbat pneu , pus roata la loc ? preferabil sa fie niste oameni care au habar ca nu vreau sa imi strice motoru` . si sa fie in Bucuresti .... va multumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 am luat cauciucul si nu stiu unde pot sa merg sa il schimb . da` nu vreau sa merg cu roata in mana . exista vreun service sau vulcanizare sa merg si eu cu moto si sa se ocupe ei de dat roata jos , schimbat pneu , pus roata la loc ? preferabil sa fie niste oameni care au habar ca nu vreau sa imi strice motoru` . si sa fie in Bucuresti ....va multumesc ... ba o sa mergi cu roata in mana sau cu taxiul..ca aia nu ti-o dau jos.pana se face la orice vulcanizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 cata, te contrazic aici... sunt cei de la Sama de langa porsche romania care fac tacam complet si echilibreaza pe deasupra... o operatiune d-asta poate sa te duca pe la 300K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Vino frate la moa ca te rezolv. 0740244879 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 19, 2005 Admin Share Postat Martie 19, 2005 1.Sama,dar cel de pe Calea Plevnei 2.Auto Zone,care se afla pe bulevardul acela unde este reprezentanta Seat si Skoda.(vis-a-vis de Sama din Pipera) Amindoua centrele sunt verificate personal de mine,au scule si iti demonteaza/monteaza rotile de la motor. Bafta multa. LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 1.Sama,dar cel de pe Calea Plevnei2.Auto Zone,care se afla pe bulevardul acela unde este reprezentanta Seat si Skoda.(vis-a-vis de Sama din Pipera) Amindoua centrele sunt verificate personal de mine,au scule si iti demonteaza/monteaza rotile de la motor. Bafta multa. LUIGI VICOL Sama cei mai nenorociti bisnitari ca altfel nu am cu sa le spun ca sa-ti bage Azot in roata la moto te costa 80.000 per buc. iar la pod la fundeni pt. auto e 30.000 Am schimbat la Sama Plevnei gumele la auto pt. iarna 4 buc. si ma costat 1.400.000 fara azot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 Sama cei mai nenorociti bisnitari ca altfel nu am cu sa le spun ca sa-ti bage Azot in roata la moto te costa 80.000 per buc. iar la pod la fundeni pt. auto e 30.000Am schimbat la Sama Plevnei gumele la auto pt. iarna 4 buc. si ma costat 1.400.000 fara azot. AZOT? Lamuriti-ma si pe mine la ce foloseste azotul in roata? merge motoreta mai bine? Am auzit ca e la moda, dar DE CE, nu stiu! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 azotul are 2 proprietati importante ... prima e ca nu isi schimba volumul in functie de temperatura (nu mai trebuie sa faci presiunea asa des ca si cu aer) si a doua ar fi ca e un pic mai usor decat aerul (asta e fitza dar....de ce nu ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 azotul are 2 proprietati importante ... prima e ca nu isi schimba volumul in functie de temperatura (nu mai trebuie sa faci presiunea asa des ca si cu aer) si a doua ar fi ca e un pic mai usor decat aerul (asta e fitza dar....de ce nu ? ) Si cica etanseaza mai bine si nu mai face condens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 21, 2005 Admin Share Postat Martie 21, 2005 Sama cei mai nenorociti bisnitari ca altfel nu am cu sa le spun ca sa-ti bage Azot in roata la moto te costa 80.000 per buc. iar la pod la fundeni pt. auto e 30.000Am schimbat la Sama Plevnei gumele la auto pt. iarna 4 buc. si ma costat 1.400.000 fara azot. Servus.. Omul vorbea de un motor,nu de masina. Tepari sunt oriunde. Pe mine opersonal la Auto Zone m-a costat 120000 montat o guma(echilibtar/montat/demontat de pe motocicleta). Ti se pare asa de scump? LUIGI VICOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 Servus..Omul vorbea de un motor,nu de masina. Tepari sunt oriunde. Pe mine opersonal la Auto Zone m-a costat 120000 montat o guma(echilibtar/montat/demontat de pe motocicleta). Ti se pare asa de scump? LUIGI VICOL Pe fundeni la moto azotul e free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate