Sari la conținut

Grupul posesorilor de SuzukiGS500

Thomas
 Share

Postări Recomandate

Baietzashi cu GS-uri, Haide sa ne intalnim Sa vorbim cu totzii ptr o mega intalnire de gs-isti, dar ceva mai moca, nu ptr mine neaparat. Dar cred ca daca ne-am intalni undeva prin centrul tarii, prin brasov, sinaia, ceva cu corturile, un miculetz ce va la un sf. de saptamana, nu ar fi mare chestie shi ar putea veni mai multi. Eu am o gramada de prieteni care merg frecvent la munte, dar nu se pot compara cu noi, au rf-uri, hayabuse, R1, shi altzi monstruletzi din ashtya shi stau la hotel....Hmm.... Ashtept reply-uri cat mai multe. Eu cred ca ar fi super bine in august...vedem va pup pt totzi...[{eu cred ca in romania "asfalt uscat" e cam demodat.. fiindca mai bine sa ploua cu galeata... decat cu tot felu de idiotzi in trafic...... parerea mea... eu ash zice: Fara blonde, Tzarani, Manelishty in trafic.... aceshtia ishi au rostul lor... dar nu pe strada. Inca o data va pup

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

N-ati vrea sa veniti la intalnire la Brasov?

Incepe de vineri intr-o saptamana. Stabilim un loc si ne intalnim sambata dupa parada undeva prin oras... sau in afara si mai vorbim si noi una alta.

Link spre comentariu

Asteptati-ma si pe mine pt ca sunt rookie si am ex abia in 22.06. De multi ani sunt de parere ca Brasovul e cel mai fain oras din RO (din mai multe unghiuri), asa ca imi pare rau ca nu pot veni la intalnire.

O intalnire intre GS-isti se poate si mai tarziu, nu? Prin iulie august asa ceva, dar trebuie sa alegem locul din timp ca sa putem selecta organizatorul principal. Eu fac reclama pe site-ul meu :banana: (sper sa numa omoare adminii) :banana:

De altfel, care nu aveti cartea de service pt gs-urile voastre se poate descarca in format pdf de pe site-ul klikk discret(posibil prin bunavointa lui bcristian).

Asfalt uscat = deja banal

Soferi selecti = utopie

Fara accidente = SF gen star trek

Asa ca va urez ca macar mobra sa nu va lase!!!!

//////// Intrebare banala:

- Motorul tau de ce nu suna asa de tare ca al lui celalalt din strada vecina??? (Motorul in cauza este un Hoinar de 50cc, turat la maxim de un pustan de 17 ani, la care i s-a ridicat permisul A1 la 2 saptamani dupa ce l-o luat.) :banana:

Raspunsul era cat se poate de firesc:

- Cine are prietena nu tureaza motorul la maxim; cine nu are, incearca sa impresioneze! ---- Asa ca luati gagica in spate si lasati-o mai moale cu viteza si blondele :banana: - amandoua ne omoara. :D /////////

Link spre comentariu

Baietzashi cu GS-uri, Haide sa ne intalnim Sa vorbim cu totzii ptr o mega intalnire de gs-isti, dar ceva mai moca, nu ptr mine neaparat. Dar cred ca daca ne-am intalni undeva prin centrul tarii, prin brasov, sinaia, ceva cu corturile, un miculetz ce va la un sf. de saptamana, nu ar fi mare chestie shi ar putea veni mai multi. Eu am o gramada de prieteni care merg frecvent la munte, dar nu se pot compara cu noi, au rf-uri, hayabuse, R1, shi altzi monstruletzi din ashtya shi stau la hotel....Hmm.... Ashtept reply-uri cat mai multe. Eu cred ca ar fi super bine in august...vedem va pup pt totzi...[{eu cred ca in romania "asfalt uscat" e cam demodat.. fiindca mai bine sa ploua cu galeata... decat cu tot felu de idiotzi in trafic...... parerea mea... eu ash zice: Fara blonde, Tzarani, Manelishty in trafic.... aceshtia ishi au rostul lor... dar nu pe strada. Inca o data va pup

Daca se stabileshte ceva ma bag shi eu...cu sperantza ca o sa'i driblez pe idiotzi care'mi fuck programu' la servici.

Link spre comentariu

Azi am cazut si eu in pacat si mi-am luat ieri GS 500 :banana:

Am luat carnetu in mai si de-atunci n-am mers. Azi o iau de la om si...stupoare..mi-era tarsa sa ma urc pe ea. I-am dat telefon lu Cold as Ice (ala cu KTM) si i-am zis sa vie sa-mi tina fatza cat ies si io in trafic. Zis si facut. Plimbat ieri (deja) cu voie buna!

Frumoasa motocicleta, frumos comportament. Daca faceti vreo intalnire de gs-isti 500 luati-ma in calcul!!!

Asfalt uscat confratzi :D

Iata si animala

post-5375-1150329946_thumb.jpg

Editat de ahonen
Link spre comentariu

Azi am cazut si eu in pacat si mi-am luat ieri GS 500 :banana:

Am luat carnetu in mai si de-atunci n-am mers. Azi o iau de la om si...stupoare..mi-era tarsa sa ma urc pe ea. I-am dat telefon lu Cold as Ice (ala cu KTM) si i-am zis sa vie sa-mi tina fatza cat ies si io in trafic. Zis si facut. Plimbat ieri (deja) cu voie buna!

Frumoasa motocicleta, frumos comportament. Daca faceti vreo intalnire de gs-isti 500 luati-ma in calcul!!!

Asfalt uscat confratzi :D

Iata si animala

S-o stapanesti sanatos si sa ne intalnim pe sosea!!

Link spre comentariu

Bine ai venit in randul nostru :cheers: !

Eu tot sunt stresat de consumul in orash. Voi cum mergeti si cat va consuma in oras ?

eu fac aprox 30km/zi prin orash (15km dimineatza la 7.30 si restul seara pe la 19.00). O las sa se incalzeasca vreo 5 min , pana sta singura la relanti(adica pe la 1100rot/min). Sub 4000rot/min nu o tin. Multe sprint-uri pana pe la 6000 si 9000(mai rar). Cand prind portiuni libere o tin constant la 4500rot/min . In stilul asta in orash imi ia 6 %.

i-am facut consumul in afara orasului si nu pare sa imi ia mai mult decat trebuie (intre 3.6 si 4.6 %).

merci.

Link spre comentariu

Bine ai venit in randul nostru :P !

Eu tot sunt stresat de consumul in orash. Voi cum mergeti si cat va consuma in oras ?

eu fac aprox 30km/zi prin orash (15km dimineatza la 7.30 si restul seara pe la 19.00). O las sa se incalzeasca vreo 5 min , pana sta singura la relanti(adica pe la 1100rot/min). Sub 4000rot/min nu o tin. Multe sprint-uri pana pe la 6000 si 9000(mai rar). Cand prind portiuni libere o tin constant la 4500rot/min . In stilul asta in orash imi ia 6 %.

i-am facut consumul in afara orasului si nu pare sa imi ia mai mult decat trebuie (intre 3.6 si 4.6 %).

merci.

Stai linistit. 4,5 afara si 6 in oras e normal. Mie imi ia cam 5 si ceva in oras, in Sibiu, si aici se circula cat de cat uman. :cheers: In sensul ca stai mai putin la stopuri si la mai putine stopuri, blocade, sprinturi etc. Cand am fost odata toamna trecuta (cald) in Buc la concert la Nightwish cu Suzi, cu pasager imi luase pe Valea Oltului, pana la intrarea pe autostrada cam 4,5. Iau pe autostrada + mers prin Buc in rush hour nestrecurandu-ma ca mai eram cu o conserva cu prieteni (deci stat la stopuri etc) mi-a sarit de 6%. Deci Stai linistit. Suzi a ta e "normala".

B)

Link spre comentariu

Problema e mersul cu 5-10Km/h la 4000rpm printre coloane si plecarile dese de pe loc duse pana la 8000-9000. Si mie imi ia peste 5%...merg in jur de 5000 rpm cand e drum liber..in fine nu e relevant pt k eu fac zilnic ~25Km in Buc shi 25 pe DN1 spre Otopeni iar la drumu' asta imi ia 5% poate DOAR in orash mi'ar lua mai mult dar ma scot un pic cu DN'ul.

Link spre comentariu

Mai baieti (si fete) vreau sa va anunt cu destula tristete , ca vreau sa o marit pe "suzi a mea". Am mai strans ceva bani si vreau sa imi iau ceva mai puternic in ture joase. Deoarece eu cel mai mult merg prin oras, am inceput sa o chinui - poate ca vreau mai mult de la ea.

Initial vroiam sa imi iau un BMW F650 , dar am discutat cu unu' si altu' si m-am decis la ceva cu motor in V .

Poate o honda transalp... dar ma mai gandesc.

Oricum indiferent de motor, voi fi alaturi de voi - atat cat imi este scris.

Asta e , viata merge inainte!

Editat de cristian78
Link spre comentariu

Mai baieti (si fete) vreau sa va anunt cu destula tristete , ca vreau sa o marit pe "suzi a mea". Am mai strans ceva bani si vreau sa imi iau ceva mai puternic in ture joase. Deoarece eu cel mai mult merg prin oras, am inceput sa o chinui - poate ca vreau mai mult de la ea.

Initial vroiam sa imi iau un BMW F650 , dar am discutat cu unu' si altu' si m-am decis la ceva cu motor in V .

Poate o honda transalp... dar ma mai gandesc.

Oricum indiferent de motor, voi fi alaturi de voi - atat cat imi este scris.

Asta e , viata merge inainte!

Dar momentan raman alaturi de voi :cheers: !

Link spre comentariu

Azi am cazut si eu in pacat si mi-am luat ieri GS 500 :cheers:

Asfalt uscat confratzi B)

Iata si animala

Felicitari pt suzi . E frumoasa foc.

Sa va stapaniti reciproc si sa aveti parte de multi km frumosi. Bine ai venit in randurile noastre. :P

Link spre comentariu

:P

Cu durere in suflet (maica mea a plans in hohote) tin sa va anunt dragi prieteni ca Suzi a plecat din viata mea. Dupa 9 luni de bucurii si placeri pe care mi le-a oferit i-am dat voie sa faca fericit si pe altcineva. O sa o vad probabil prin SB si sper sa aiba parte de un stapan pe masura ei. In tot acest timp nu a facut nazuri sau figuri desi ne am plimbat amandoi si la -19 grade in decembrie si am fost de craciun la munte pe zapada. La fel mi-a fost tovaras de nadejde si in cei 1240 de km pe care i-am facut dintr-un foc din Germania de unde am cumparat-o pana la SB si muuulte multe alte amintiri. Asa ca, chiar daca suna exagerat ma simt naspa, ca si cand nu as fi fost recunoscator si am tradat-o daca intelegeti ce vreau sa spun. Cand iti vinzi motoreta (mai ales prima) luata cu efort mare si de care te leaga amintiri, experiente e altceva decat cand ti ai vinde conserva sau calculatorul, mai ales ca nu am dat-o ca sa ma scap de ea. Nici nu aveam in plan defapt sa o dau vara asta. Viata merge insa mai departe iar locul lasat de ea sper sa fie umplut tot de o Suzi, de sora mai mare, GSF 600 Bandit, bineinteles varianta N, careia ii va reveni dificila sarcina de a readuce zambetu pe buzele mele. Asadar raman oarecum in familie. O sa raman insa in grupul vostru (daca ma mai tineti) si unde pot, o sa va fiu alaturi cu sfaturi sau raspunsuri... Va doresc asfalt curat si sa va bucurati alaturi de motoretele voastre. Aveti grija unii de altii.

Primu motor nu se uita niciodata... Suzi :cheers: B)

Link spre comentariu

:D

Cu durere in suflet (maica mea a plans in hohote) tin sa va anunt dragi prieteni ca Suzi a plecat din viata mea. Dupa 9 luni de bucurii si placeri pe care mi le-a oferit i-am dat voie sa faca fericit si pe altcineva. O sa o vad probabil prin SB si sper sa aiba parte de un stapan pe masura ei. In tot acest timp nu a facut nazuri sau figuri desi ne am plimbat amandoi si la -19 grade in decembrie si am fost de craciun la munte pe zapada. La fel mi-a fost tovaras de nadejde si in cei 1240 de km pe care i-am facut dintr-un foc din Germania de unde am cumparat-o pana la SB si muuulte multe alte amintiri. Asa ca, chiar daca suna exagerat ma simt naspa, ca si cand nu as fi fost recunoscator si am tradat-o daca intelegeti ce vreau sa spun. Cand iti vinzi motoreta (mai ales prima) luata cu efort mare si de care te leaga amintiri, experiente e altceva decat cand ti ai vinde conserva sau calculatorul, mai ales ca nu am dat-o ca sa ma scap de ea. Nici nu aveam in plan defapt sa o dau vara asta. Viata merge insa mai departe iar locul lasat de ea sper sa fie umplut tot de o Suzi, de sora mai mare, GSF 600 Bandit, bineinteles varianta N, careia ii va reveni dificila sarcina de a readuce zambetu pe buzele mele. Asadar raman oarecum in familie. O sa raman insa in grupul vostru (daca ma mai tineti) si unde pot, o sa va fiu alaturi cu sfaturi sau raspunsuri... Va doresc asfalt curat si sa va bucurati alaturi de motoretele voastre. Aveti grija unii de altii.

Primu motor nu se uita niciodata... Suzi :cheers: B)

Draga Emppu, stiu exact ce simti.........exact la fel a fost si cu geseul meu.......In seara asta o sa beau o bere in cinstea mobrei tale si a ta.........bafta in achizitionarea banditului, dar sa nu-ti uiti niciodata geseul, ca e o mobra extraordinara. :P

Link spre comentariu

Draga Emppu, stiu exact ce simti.........exact la fel a fost si cu geseul meu.......In seara asta o sa beau o bere in cinstea mobrei tale si a ta.........bafta in achizitionarea banditului, dar sa nu-ti uiti niciodata geseul, ca e o mobra extraordinara. B)

Bafta si tie in achizitionarea viitoarei.

:P :cheers:

Link spre comentariu

De-aia nu mai pot io s-o vand pe a mea, ca le-ati scos toti la vanzare B)

Io mai degraba cred ca Suzi a ta te place mult si nu vrea sa o dai si face pe bolnava cand vin cumparatorii. :D

PS: care v-ati dat ma GeSeul carenat la aia sa faca reclama la Bergenbier?... B 50 FSP :cheers: prietenii stiu de ce... :P

Link spre comentariu

PS: care v-ati dat ma GeSeul carenat la aia sa faca reclama la Bergenbier?... B 50 FSP :cheers: prietenii stiu de ce... B)

Este al Marcelei. Nu mai intra de ceva vreme pe forumuri... no comments :P Blonda din reclama insa nu e ea :D

Link spre comentariu

Este al Marcelei. Nu mai intra de ceva vreme pe forumuri... no comments :cheers: Blonda din reclama insa nu e ea B)

L-am vazut intr-o zi la arc. E si imposibil sa nu il opservi - are o culoare super stresanta .

Link spre comentariu