dacro Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Tocmai ce-am montat o finala stock de R6 (modelul 2006-2009). Se aude exact cum vroiam, duduie ca tunetul Simplu de tot a fost, ca un slip on. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skeala Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 (editat) In caz ca se intreba cineva care e diferenta intre gs500 25kw cu restrictie si gs500 35kw fara piesa este cea care prinde carburatoarele de motor... Editat Iulie 3, 2015 de skeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Botos Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 In caz ca se intreba cineva care e diferenta intre gs500 25kw cu restrictie si gs500 35kw fara piesa este cea care prinde carburatoarele de motor... nu vad diferenta doar ca sunt intoarse una fata de cealalta...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skeala Postat Iulie 4, 2015 Share Postat Iulie 4, 2015 Cele de jos sunt restrictionate, iar cele de sus nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 Care esti din bucuresti si vrei niste piese pt GS 500 ? Am mai ramas cu ceva piese ... inclusiv un cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 Care esti din bucuresti si vrei niste piese pt GS 500 ? Am mai ramas cu ceva piese ... inclusiv un cadru. Salut, Vreun cablu de ambreiaj ai disponibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Botos Postat Iulie 9, 2015 Share Postat Iulie 9, 2015 salut as fi interesat de crash bar pt gs meu are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Vasile_85388 Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Salutare, am un bec de-asta http://www.aliexpress.com/snapshot/6728775102.html?orderId=67808436715577 si nu gasesc un loc unde sa-l montez. Idei? ma gandeam sa il pun exact pe aripa fata, pe placa de metal din furci, dar credeti ca ar fi ok sa o gauresc pe-aia, sau e un element de rigidizare intre furci si n-ar fi bine...? Ce ziceti? » Post actualizat in 10 Jul 2015 11:37 Salut, Vreun cablu de ambreiaj ai disponibil? Ia kit de reparatie cabluri de la kronau, e 25 RON, am luat eu ieri. Recomand sa fie nelipsit un kit de-asta la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Ia kit de reparatie cabluri de la kronau, e 25 RON, am luat eu ieri. Recomand sa fie nelipsit un kit de-asta la drum lung Salut, am sa incerc sa vad la ei, totusi nu prea am incredere, sa vad cum arata mai intai daca rezista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Salut tuturor. De curand am achizitionat un al 2-lea gs , insa am o problema la el , cand este motorul rece sta la relanti si se aud niste batai , tacheti posibil , dar cand se incalzeste nu mai sta la relantii , urca de nebun la 5k ture .... are cineva vre-o idee de la ce ar fii ?.. posibil ambreajul de vina ? ...P.s dezemebrez suzuki gs500e 92 Am toate piesele disponibile !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Botos Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Salut tuturor. De curand am achizitionat un al 2-lea gs , insa am o problema la el , cand este motorul rece sta la relanti si se aud niste batai , tacheti posibil , dar cand se incalzeste nu mai sta la relantii , urca de nebun la 5k ture .... are cineva vre-o idee de la ce ar fii ?.. posibil ambreajul de vina ? ...P.s dezemebrez suzuki gs500e 92 Am toate piesele disponibil e !!! Salut crash bar ai?as avea eu nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Malasorte, verifica jocurile de la supape si pleci de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Salut , am crash-barr si toate piesele disponibile . Contact 0761138182 , Cristi. Dacro le-am verificat , inchid bine , merg bine , in schimb pastilele nu prea imi place cum sunt asezate , posibil de la ele sa se auda acel tacanit de la relanti ? , am incercat sa le masor dar nu am leva( sau cum so numii ) mai subtire de 0,8 si nu intra aia in nici o pastila .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 am incercat sa le masor dar nu am leva( sau cum so numii ) Da o fuga la bulgari daca nu mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Da o fuga la bulgari daca nu mai ai . Acum ma duc . Lasand gluma la o parte era vorba de lera. Daca stie cineva un magazin de unde se pot procura acele lere , de respectiv 0.3-0.4-0.5 ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Salutare, Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema? Am un trancanit la motor ce apare cand accelerez pe la 4000 rpm in sus. La relanti nu se aude nici un zgomot ciudat. Am gasit pe net un clip cu o problema asemanatoare numai ca la mine se aude un pic mai tare: https://www.youtube.com/watch?v=h4CJ2K9ejGQ Orice parere e binevenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Salut, Vreun cablu de ambreiaj ai disponibil? salut, din pacate nu ... cablurile erau cam blocate toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Acea baataie la relanti o am eu , cine ma poate ajuta sa dezlusesc aces mister ? . Se lasa cu baut dupa operatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Gs-urile mai vechi au o problema la axele cu came, au un mic joc lateral care se aude in special la ralanti. In turatii se stabilizeaza si dispare. Posibil ca aia sa se auda, e ca un clunk clunk grosolan, se aude si la mine, nu e daunator. Malasorte, daca nu ma insel pe admisie trebsa ai 0,3 si pe evacuare 0,8, daca nu esti in specificatii schimbi shimurile la cea mai apropiata valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evil_Alien Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Am revenit cu un filmulet Zgomotul apare in turatii, e un bârâit cam enervant. Pe la secunda 4 se aude, apoi pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Holhos Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 fratilor.....o problema cu gs`ul meu.....motorul merge perfect ( tocmai i`am schimbat ambielajul "vibrochen/cuzineti/biele"....probleme la vibrochen...cred ca e vorba de acelasi lucru si la tine EVIL ALIEN... am avut ceva bataie si eu la motor, apoi s`a dus dracului ) si am dat peste o alta problema.....nu foarte grava, doar ca.... dupa ce il accelerz...urca in turatie, dar revine foarte greu la relantiu....ce poate avea? ca sa fiu mai exact....ii dau gas..., las acceleratia la liber....totul revine in pozitia initiala, turatiile scad normal...pana undeva la 2-3000, sta cateva secunde acolo si doar dupaia revine la relantiu (1200).... dc nu scade cum trebuie? iar daca sunt in sarcina ( din mers) ii dau gas....iar dupa ce las acceleratia.....merge mult si bine tot asa turat.......revine, dar foarte greu la turatii mici...deci....nu mai am frana de motor deloc.... problema cred ca ar fi de la carburatoare... ca sa`i fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mutirips Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 Verifica si cablurile de soc si de acceleratie inainte sa te apuci sa desfaci mai mult... La mine s-a rezolvat cu smucirea cablului de soc. S-a asezat mai bine si a disparut problema. Urmeaza sa il schimb saptamana viitoare oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Holhos Postat Iulie 16, 2015 Share Postat Iulie 16, 2015 am verificat tot ce tine de cabluri.... nu e de acolo..... cred ca e ceva din reglaje.......... alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skeala Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 am verificat tot ce tine de cabluri.... nu e de acolo..... cred ca e ceva din reglaje.......... alte idei? Isi trage aer fals pe undeva?! ma gandesc ca daca isi trage aer fals, trage mai mult decat trebe, si se simte pe decelerare. Mi se pare ca are logica. Nu sunt expert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan Holhos Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 azi le`am dat jos....curatat, verificat tot..... garnituri, etc...totul e luna si bec.... iar problema persista..... ce mama ma`sii are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate