Aleko Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Din pacate sunt slabe sanse sa fie 750 nou fiindca de cand au aparut (2002) au fost vandute la pretul din occident care a tot crescut Si oamenii aia nu sunt prosti sa piarda atatia bani. Dar cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Din pacate sunt slabe sanse sa fie 750 nou fiindca de cand au aparut (2002) au fost vandute la pretul din occident care a tot crescut Si oamenii aia nu sunt prosti sa piarda atatia bani. Dar cine stie. Posibil sa fie si un model mai vechi 80,90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 pariez pe casa mea ca e 650, generatia celui de la care ai tu motorul Alecule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 cred ca e ca al meu Daca ar fi asa ar fi super...asta inseamna...multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 cred ca e ca al meu Daca ar fi asa ar fi super...asta inseamna...multe Sper sa am foto si date despre el curind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 cred ca e ca al meu asa zicea si vali, cu riscul de a-si pierde casa , deci sigur e asa. doar ca are atas . Daca ar fi asa ar fi super...asta inseamna...multe nicicum nu am reusit sa inteleg la ce te gandesti ... doar daca nu cumva iti sta gandul la ... inca un ural ca al tau . sa asteptam pozele si informatiile de la dany Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 a, nu , nu pierd nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Sper sa am foto si date despre el curind. salut dany! ai fost prin ucraina? unde-i uralul ala nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 salut dany! ai fost prin ucraina? unde-i uralul ala nou? La Irbit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) La Irbit? nu pot merge repede pt.ca la ei pe 6 e craciunul si dupa 6 zile tin anul nou is intorsi si astia de la tita, noroc ca nu au atas pe stinga poza am sa am orcum ca mia promis omul sper sa ajung pina de craciun Editat Ianuarie 2, 2008 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 nu pot merge repede pt.ca la ei pe 6 e craciunul si dupa 6 zile tin anul nou is intorsi si astia de la tita, noroc ca nu au atas pe stinga poza am sa am orcum ca mia promis omul sper sa ajung pina de craciun ce grozave sunt sarbatorile astea! nu-i bai, ca si asa e iarna si e vreme destula. asa ca dany, sari cu poze cand vii . @vali: nu fi ironic. urale noi sunt peste tot . inclusiv in romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 da, cine poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 da, cine poate... oricum, numai in ucraina se pare ca sunt ciudati care le cumpara noi si le tin ... noi ... vreo 10 ani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 neah, sunt si p-aici. oricum ural 750 in Ucraina ma indoiesc ca sunt prea multe. asa cum nici in moldova nu sunt. saracia asta, ce face din noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 ...uralul poate... --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 01:31 -------------si mai poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) bravo ma Drobule si eu m-am dat acum 3 zile cu uralula Editat Ianuarie 2, 2008 de sangre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 bravo ma Drobule si eu m-am dat acum 3 zile cu uralula .... ..daca as putea m-as felicita si eu , dar tare mi-e ca ma paste o durere de aia de cap cu pitic care joaca ping-pong... V33 e o arma de represalii in masa destul de eficienta... ...incerc si ceva filmuletze... --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 02:16 -------------ural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 ...uralul poate... <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 01:31 -------------</small><br/>si mai poate... asta-i uralul lui greti cu atasul tau? salutari baietilor ! si unde ati gasit zapada, ca pe la mine e primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 asta-i uralul lui greti cu atasul tau? salutari baietilor ! si unde ati gasit zapada, ca pe la mine e primavara? Dap!ai fost pomenit... ..si la noi este primavara ca a urcat temperatura peste -5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 da' chiar nu arata rau jucaria aia. ii sta bine verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 da' chiar nu arata rau jucaria aia. ii sta bine verde. frumoasa combinatia astepam filmult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Dany, e pus filmul, e 3 posturi mai sus, la postul lui Dobru unde scrie ural. Mi-e lene sa fac quote. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 da' initiatorul topicului nu mai zice nimic? nu-si mai cumpara Uralesco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 Cu scuzele de rigoare , initiatorul topicului nu mai spune nimic , pentru ca nu mai intelege nimic. Ma asteptam la o discutie absolut tehnica , cu T mare. Cum am mai spus , rezistenta pieselor , performante , tuning , da , de ce nu si tuning. De unde mai gasesti piese , ce se poate adapta , cu succes , nu cirpeala ,etc. Si pentru ca nu am intilnit astfel de explicatii amanuntite , am hotarit sa procedez altfel. Sigur , Uralul ramine in mintea mea vejnic , in principal fiindca are atas si mai e si boxer. Deci la anul , pe vremea asta , cind ma intorc din tari straine , sper sa pun si eu mina pe asa ceva. Pina atunci ma mai documentez , mai cuget , mai intru pe un site. Multumesc pe aceasta cale celor care au avut timp sa ma lamureasca si pe mine cum sta treaba cu aceasta frumoasa bestie numita URAL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 ia mergi matalutza la Ural Moto sa vezi cu ochisorul tau un Uralesco nou, acum cat mai e acolo, sa-l asculti, sa mai intrebi una alta referitor la piese, ca momentan este cea mai buna idee, zic eu. sa salivezi oleaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate