iboboc Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Deschid acest topic (poate cu rezerva viitoarelor comentarii acide a celor rauvoitori) pentru a va invita ca voi cei din Galati si Braila sa va puneti poza preferata "Eu si motorul meu". (o poza cu voi sa se vada ca sunteti voi si motorul). Postati poza care credeti ca e cea mai reusita. JE, Bobby: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) EU si MOTORU`! nu prea am timp sa vin pe la elice, sunt student la Iasi si mai tot timpul stau acolo dar cand vin acasa nu ratez niciodata ocazia de a veni la elice cu motoru! salutare si toate cele bune! Editat Decembrie 26, 2007 de best_biker09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puric Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Foste amante: --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 10:19 -------------Deci numai eu si cu bobi suntem motociclisti in galati nu? Nu mai vad nici o poza chiar nu aveti cu ce va lauda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) io cu viforul rosu!LA MULTI ANI,MULTI KM FARA INCIDENTE! Editat Decembrie 31, 2007 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) si io cu suza Editat Decembrie 31, 2007 de lsd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Brailean ... eu sh GPz-ul pe vremea cand nu era al meu eu mosh si GPz-ul sanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Brailean ... eu sh GPz-ul pe vremea cand nu era al meu eu mosh si GPz-ul sanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cumintelul Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 LA MULTI ANI tuturor si un an nou cu multe realizari si nu in ultimul rand ''asfalt uscat''! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sop Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Sal ce e cu vremea asta nici nu ninge nici nu ne lasa sa ne plimbam cu 2 roti, its a fuckin teaser, i hate this weather. Pun si eu niste poze si hai sa completam lista ca alte orase au mult mai multe poze in topic-uri ca asta. Concurs: Ghiciti cine e personajul din imaginea cu boschetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEPRONE Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Sal ce e cu vremea asta nici nu ninge nici nu ne lasa sa ne plimbam cu 2 roti, its a fuckin teaser, i hate this weather. Pun si eu niste poze si hai sa completam lista ca alte orase au mult mai multe poze in topic-uri ca asta. Concurs: Ghiciti cine e personajul din imaginea cu boschetii. si ce castig daca zic ca personajul din imaginea de mai sus e catalin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiako Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 astas eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 da,ala care se usureaza e catalin!i-o fi spus catalin sa i puna si lui o poza pe forum dar sa fie cu spatele.... si ce castig daca zic ca personajul din imaginea de mai sus e catalin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 da,ala care se usureaza e catalin!i-o fi spus catalin sa i puna si lui o poza pe forum dar sa fie cu spatele.... tare faza ... dar nu cred ca a facut Sorin asta de gura lu Catalin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) Motociclisti Galati-Braila Nice people! Vom umple la un moment dat pagina cu pozele motociclistilor? Nu de alta, dar sunteti simpatici! Editat Ianuarie 3, 2008 de iboboc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) noi Editat Ianuarie 3, 2008 de isppita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drogba ian Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) salve --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 15:01 ------------- --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 15:04 ------------- --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 20:19 ------------- salve <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 15:01 -------------</small><br/> <small>--- Mesaj completat în 03 Jan 2008 15:04 -------------</small><br/> Editat Ianuarie 3, 2008 de drogba ian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapa Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Eu si iubita mea argintie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MikeD Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Eu si roscata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat Ianuarie 5, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2008 noi puneti poze voi cu motocicletele...ca si ele e frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 puneti poze voi cu motocicletele...ca si ele e frumoase. asta am vrut...dar nu pot sa bag nu stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) salut ,eu si fiarele P.S-am si o honda magna dar nu mere netu sa o pun(poza) Editat Ianuarie 6, 2008 de cristi80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sop Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Pune poze cu Magna ca e super motocicleta, nu stiam ca e in Galati asa ceva , din partea mea poti sa pui si video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 salut ,eu si fiarele P.S-am si o honda magna dar nu mere netu sa o pun(poza) nici eu nu pot sa pun pozele si nu inteleg de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 sa nu fie prea mari... nici eu nu pot sa pun pozele si nu inteleg de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pune poze cu Magna ca e super motocicleta, nu stiam ca e in Galati asa ceva , din partea mea poti sa pui si video in galati sunt 4 magna:eu,men,bogdan fiul lui angelo(se vede in poza cu mine motorul)si inca una portocalie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate