ONU22 Postat Ianuarie 8, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) bah, dar in garsoniera ar incapea o motoreta? ca tare ma bate un gand. De intrat intra,dar acum conteaza si cu cine o imparti (garsoniera). Editat Ianuarie 8, 2008 de ONU22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 garsoniera o impart cu femeia, 2 bucati papagal si, din cand in cand, cu o matza maro cu negru. matza a fugit de-acasa dupa craciun, de atunci nu am mai auzit nimic de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 garsoniera o impart cu femeia, 2 bucati papagal si, din cand in cand, cu o matza maro cu negru. matza a fugit de-acasa dupa craciun, de atunci nu am mai auzit nimic de ea. o presimtit ea ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 in weekenul asta am nevoie si eu de vreo 2 voinici sa-mi duc si eu transalpul in mansarda ...unu e kidrock altii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 hai ca ma risc si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 unu nu sint sigur ca nu e Kidrock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 unu nu sint sigur ca nu e Kidrock... deci daca nu vii iti fac coada roz in loc de argintie si scriu pe ea pussy wiped ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 la cat zici ca trebuie sa fim la tine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 spune omule cand o urcam? dar, la ce etaj stai? si sper ca nu ai scari de alea cum are noro ca murim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 iti dai seama john ce circ ar fii sa urcam moto lu noro la el in casa , cred ca m-as prapadii jur,oricum oly sta la curte si am vazut ca vrea sa il urce in mansarda,muschi avem,vointa e determinata de buzunarul lui oly,deci let's get it on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 spune omule cand o urcam? dar, la ce etaj stai? si sper ca nu ai scari de alea cum are noro ca murim. e o schema mai a draq ca la noro da macar la mine sunt 15 trepte si aia e tot .....sambata duminica vedem noi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Asta e tare sa iti bagi motorul in casa, eu l-am tinut p al meu pe scara ca m-0am gandit ca nu mi-l fura si asa a fost..........da e tare ce ati facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Din seria , urcatul motorului in casa : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Din seria , urcatul motorului in casa : Si tu Brutus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Topicul asta ar trebui sa il invetze p Krane sa-si bage TOT motorul in casa, si nu jumate Editat Ianuarie 15, 2008 de zanulmaseluta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 bravo cracky,ti-am zis ca se poate??? tu nimic,batman batman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 ma cam bate si pe mine gandul faza e ... cine ma ajuta??? stau la 7 ar fi atre in casa, pot sa dau si ture cu el ca am holu fff mare + perete lipsa la sufragerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Pe mine m-a cocosat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 la ce etaj stai? si app, de ce ai scos carapacele spate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 daca ar cadea de pe cric , ar ajunge la vecinu de jos sau trece si de el ? nu miroase a benzina, sau ...asta e "pastila de naftalina" pt molii in casa ? am inteles ca trebuie tinut cat mai aproape de sifonier si cu usile cat mai deschise....,asa e ? craky: daca l-ai urcat si tu ...promiti ca macar acum sa nu mai cazi cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 @jhon : pai am dus codita la facut, i-am cumparat pasaj, cu banii de la mami si de la tati (aviz blue_nightwish) Tre` sa vina.. @blue_nightwish : 1. I : daca ar cadea de pe cric , ar ajunge la vecinu de jos sau trece si de el ? R : citeste ce i-am scris mai sus lui Jhon 2. I : nu miroase a benzina, sau ...asta e "pastila de naftalina" pt molii in casa ? am inteles ca trebuie tinut cat mai aproape de sifonier si cu usile cat mai deschise....,asa e ? R : la noi se face aerisirea casei foarte des + deodorizante automate, nu se simte nimic.. 3. I : craky: daca l-ai urcat si tu ...promiti ca macar acum sa nu mai cazi cu el ? R : Pai, spre diferenta de altii , eu chiar ma dau cu el, in toate sensurile ( km, curbe si multe altele, care EI la 18 ani faceau Campina) - Hai bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 super sa te trezesti cu motoru lanaga tine in fiecare dimineata si pe mine ma bateau ganduri din astea mai de mult dar noroc pentru spatele meu ca am gasit garaj Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 Misto chestie! Imi pare rau ca nu mai am pozele cu XX-ul urcat cu liftul in Marriott pana etajul 44, as fi concurat cu voi! Dementiale amintiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 mama mama ce semnatura ai,i-a rupt gura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 3. I : craky: daca l-ai urcat si tu ...promiti ca macar acum sa nu mai cazi cu el ? R : Pai, spre diferenta de altii , eu chiar ma dau cu el, in toate sensurile ( km, curbe si multe altele, care EI la 18 ani faceau Campina) - Hai bafta poza aia e argumentul de ce nu mai ai tu voie pe amkart de acum incolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate