pityu Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Sal Cine imi poate spune ce acte imi trebe pentru a inregistra scutrerul la primarei? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Buletin, acte de provenientza pe scuter, asta in cazul in care e nou(factura din magazin),in cazul in care este vechi chiar nustiu.... a meu can lam inscris era nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 vezi ca s-a discutat f mult pe tema asta ... dai un search ps: am vazut azi un ATV dala mare mare cu numar de primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 E ff simplu sa il inregistrezi la primarie.. sa ai acolo un contract de vanzare cumparare daca nu e nou. sau factura(dak e nou) si buletinu. si e gata.. ahahah si baniiiiii.. ai drq fac orice sa ne i-a banii din orice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) La mine a costat parca 200de mii,am dus cartea la scuter,buletin si gata. Uite si vechiul topic cu numerele de la primarie --------> /index.php?showtopic=107041 Bafta cu inregistrarea scuterului Editat Ianuarie 6, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 La mine a costat parca 200de mii,am dus cartea la scuter,buletin si gata. Uite si vechiul topic cu numerele de la primarie --------> /index.php?showtopic=107041 Bafta cu inregistrarea scuterului bai frate astia sunt culmea io am dat 500 de mi la inregistrare , dintre care 400 cica numerele [mai sunt si dalea mari si urate ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Sal Cine imi poate spune ce acte imi trebe pentru a inregistra scutrerul la primarei? Ms Scurt si la obiect cum e cu inregistratul >click aici<! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 da ..voi ati scapat ieftin ...pe mine pe mine m`a costat 120 ron ..... 80 ron inregistrarea... 20 ron numaru (de`ala mare ...si l`am intrebat pe nenea de acolo mai mici nu sunt ...cica nu ) ...cand am fost peste 3 zile sa`mi iau talonu face cica ....dar nu vrei si numar din asta mic ( e din plastic si de 2 ori mai mic decat unu de`ala care vezi pe autobuze) ...inca 20 ron .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tttrix Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) iti faci copii la buletin,acte ..tot ce ai , in dublul exemplar ca sa nu tot umbli chiar si la cerere ca poate o gresesti.sa ai bani la tine ,vezi sumele de pe acolo.in rest nu mai faci nimic ci doar te plimbi pe unde te tot trimit si dupa 2 zile te suna sa mergi dupa numar. asta e pt numere galbene. adica vehicul lent cu capacitate cilindrica pana inmaxim 49.9 si viteza maxima de 45km/h.vezi sa scrie in acte astea. itp si chesti de alea iti trebuie doar pt scooter mai mari de 50 cc Editat Ianuarie 6, 2008 de tttrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 ..... itp si chesti de alea iti trebuie doar pt scooter mai mari de 50 cc Daca nu-mi cere cartea de identitate (de la rar) si inspectia tehnica, inseamna ca la voi pot sa-mi inregistrez ca "moped" si un vehicul de, sa zicem, 636 cmc? Ce tara frate! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tttrix Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Daca nu-mi cere cartea de identitate (de la rar) si inspectia tehnica, inseamna ca la voi pot sa-mi inregistrez ca "moped" si un vehicul de, sa zicem, 636 cmc? Ce tara frate! Bafta! tot ce ii posibil mie nu mio cerut nimic....io am numar:)) :bana na: aveam actul scooterului unde e scris 49.3 si ca "mere pana in 45km/h Editat Ianuarie 6, 2008 de tttrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pityu Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 Oki Mersi...sper sa ma descurc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate