crysty_90 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 ba voi nu sunteti normali! vezi ca e ud pe jos, poate va rupeti capatanile! asteapta macar sa se usuce iar daca te manca palma, nu tura foarte tare motorul! nu ne prea mananca palma pe vremea asta iesim mai mult cand e uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) da fa-ti o poza si fara cagula sa te recunoastem cind te vedem pe strada ca de aceea e facut topicul ptr sa ne cunoastem la FATA Editat Ianuarie 20, 2008 de bufa_1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 da fa-ti o poza si fara cagula sa te recunoastem cind te vedem pe strada ca de aceea e facut topicul ptr sa ne cunoastem la FATA Cooorect Ia sa te vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 o sa ma vedeti numai sa ajung acasa , ca acuma sunt la lucru si aici nu am poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 eu sunt pieton,circul fara cagula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 eu sunt pieton,circul fara cagula esti conservar convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) My name is : SUZUKI si mobrele ce am avut si ce am Editat Ianuarie 21, 2008 de GSXRsuzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Balauseri - ....coafura rezista (am si poze mai reusite ) dar dupa 22 de km .......freza mai lasa de dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 tare asta cu coafura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 My name is : SUZUKI si mobrele ce am avut si ce am Attila e numele de scena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Attila e numele de scena? attila pui de dac......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 attila pui de dac......... ai aparut maestre?vezi ca te asteapta un cadou in Corunca la Suzuki cauta-ma Nu glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 ai aparut maestre?vezi ca te asteapta un cadou in Corunca la Suzuki cauta-ma Nu glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 stie careva dintre voi ce e cu Chop Magazine ? Am citit in topicuri ca nr. 1 a iesit anul trecut parca ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 incearca la rubrica chopere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bufa_1974 Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 da chiar asa de putini sintem ??? sau doar pe forum pe motoare mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gargbird Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 pasquinel nu sunt suparat, asa arat eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 dan ludus dupa chef.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_iulian Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 numele meu este iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 iulian, esti un tip religios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_iulian Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 ii ceva rau......... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrperform Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Darius Actualul motor Viitorul BodyKit Cand o sa fie gata il Da.... nici nu il mai vede nimeni k sa mi`l mai culce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 darius, las-o mai incet prin oras tata! nu zic ca nu stii sa mergi,chiar esti ok, da' las-o mai incet prin oras! in exterior da-i in gura ca la coasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate