IBU Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Bun venit si asfalt uscat si cald iti doresc ! Ma ajuta si pe mine cineva daca il cunoaste pe posesorul motocicletei Suzuki GSX-R K1 cu nr. de inmatriculare VKI ? Multumesc anticipat ! Respect, IBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditzu03 Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Buna sunt Adi.....se pare ca is cam ultimu ) am luat carnetu doar de 1 luna si abia am reusit sa fac 300km cu el, este vorba de un kawasaki zzr600 fostu lu raita...era de vanzare si aici. Bike favorit: sa zicem busa la primavara il trec pe mine si inca nu`s sigur ce numar sa`i pun.. help pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 De BH ar fi o idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditzu03 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 De BH ar fi o idee ? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 De BH ar fi o idee ? Ceva cu BH-69-... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 sau de ce nu BH-46- ... ca sa te confunde lumea cu ... vedetele locale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditzu03 Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 > c rai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 cateva idei /index.php?/topic/77300-idei-numere-preferentiale/ poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aditzu03 Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 cateva idei http://www.motocicli...-preferentiale/ poate te ajuta Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salutari! ma prezint si eu pe aici. Laci & Vaca(sc44) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 salutari! ma prezint si eu pe aici. Laci & Vaca(sc44) Bine ai venit...primul motor?..Honda CBR 600F Sport, model pe injectie nu?...e mai docila ca un Ninja sau GSXR de aceeasi cilindree...stiu, caci cu acest model am inceput si eu...insa daca e primul motor, ia-o incet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 da, primul motor mare.dar nu e cbr 600 f. e cbr 929 rr. si da o jau mai incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 da, primul motor mare.dar nu e cbr 600 f. e cbr 929 rr. si da o jau mai incet Bine ai venit! pune o poza cu mobra sa vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 am incercat dar nu pot adica nu prea ma pricep.am ceva poze pe calculator dar nu stiu cum sa pun aici.am dat io click in stanga,dreapta cam peste tot dar nimic. .adica nu prea ma pricep la calculator. la engleza BOTA.eventual daca imi spune careva unde trebuie sa intru si clic pe ce sa dau. asta e.multumiri pt intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 image_136735071028028.JPG Bine ai venit , motorul e cam mare pt incepători, ai grijă , ȘI NU UITA DE ECHIPAMENT cel din poze nu se poate numi așa :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 image_136735071028028.JPG Bine ai venit , motorul e cam mare pt incepători, ai grijă , ȘI NU UITA DE ECHIPAMENT cel din poze nu se poate numi așa :-) bine vam gasit!!! stiu,incerc sa am grija. DA echipament inca nu am in afara de cizme si casca facebook - pap laci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Buna Ma numesc Mario si dupa o vreme de 5 ani de mers cu scuterul m-am decis sa trec la moto Fiind incepator , am achizitionat un RS 125 PM pentru plimbari , discutii , etc Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 salut....ar trebui dus rs ala pe o pista sa vezi ce poate.....poate intr-o zi de decizi..pana atunci sa ai grija de tine si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Mersi la fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Buna Ma numesc Mario si dupa o vreme de 5 ani de mers cu scuterul m-am decis sa trec la moto Fiind incepator , am achizitionat un RS 125 PM pentru plimbari , discutii , etc Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaYamahaR1 Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 si eu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario5 Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Pregatita pentru deschiderea sezonului cand a avut loc in luna Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexul97 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Buna.Ma numesc Alex.Eu sunt cu enduro mai mult ) Am 17 ani. Primul motor a fost un scuter ) Acum am o husqvarna wr 125 2008 Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Salutare! Sunt Tony și am de 2 ani un Suzuki Burgman de 150cm. Vreau din 2016 să trec la o motocicletă și mai exact, un Suzuki Savage 650 (minim '93). Cu această ocazie fac apel colegilor de șosea care au avut sau care au un asemenea motor sau unul asemănător să mă lase să mă urc pe el să văd dacă nu mi-e prea mic Am 1,92 și ~85kg și n-aș vrea să-mi pun speranțe în ceva care să nu mi se potrivească. Până atunci, niște foto cu actuala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate