Baiazid Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Bhairava cu SUK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Joe Black, Ninja Skija, BiG, Miu, Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Ninja Skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Joe Black se antreneaza cu Rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Harley X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Axa cu Vio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Gasca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Gasca 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Don Leoncio vroia sa il sarute frantuzeste pe Hanibal .. si Hanibal a zis ca nu de la prima intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Sorinake, Miu si Rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Mielu si Big Heavy Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Ninja Skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Concluzia: Bere multa pe tricouri si in cap (doar v-am promis data trecuta baie in bere si am avut plangeri ca nu m-am tinut de cuvant) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Apropos de bere pe tricouri, ia sa terminati cu obiceiu asta, e varza Petrecerea a fost super, o gramada de oameni si o gramada de fum La multi ani Irina! Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 LA MULTI ANI, IRINA!!! Axa fost prins cu ochii deschishi!!! Deci e cineva mai rapid ca el!!! Bravo, OTOMANE!!! Fa un curs de "papparazzism cu RMARCE!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 LA MULTI ANI, IRINA!!! Axa fost prins cu ochii deschishi!!! Deci e cineva mai rapid ca el!!! Bravo, OTOMANE!!! Ce oki deschisi vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Apropos de bere pe tricouri, ia sa terminati cu obiceiu asta, e varza Baiazide, data viitoare tie nu iti mai dam bere ca o risipesti O data poate parea distractiv, a doua oara poate a baut lumea mai mult si e receptiva la glume, dar apucaturile astea transformate in obicei (PROST) deranjeaza In rest, a fost o petrecere de pomina, iar am comis-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 Baiazide, data viitoare tie nu iti mai dam bere ca o risipesti O data poate parea distractiv, a doua oara poate a baut lumea mai mult si e receptiva la glume, dar apucaturile astea transformate in obicei (PROST) deranjeaza In rest, a fost o petrecere de pomina, iar am comis-o Io doar odata am stropit ... restul ... eu am fost stropit de altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Buey, deci cu baie de bere sau fara a fost super petrecerea (vezi poza cu Mielu in extaz matolic ). LMA Irina si sa ne traiesti! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Sa traiesti, Irina, la multi ani!!! Mamaaaa, ce distractie!!! Cat despre Baiazide, data viitoare tie nu iti mai dam bere ca o risipesti nu e vina lui... daca nu ii dati sampanie PS. Leonciu: te crezi atat de infailibil incat sa-ti cad in plasa din prima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Leoncio, aia-i proba de agresiune sexuala la adresa lu Hanibal... Petrecerea a fost suuuuuuuuuuuuuper! LMA Irina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 mersi BiG-ule... acu am vazut ca mi-ai luat apararea cand Joe se antrena cu mine... Ce aveti mai, arat a sac de box? Mai luati si voi pe altcineva... Deja incep sa cred ca aveti ceva cu mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 28, 2005 Share Postat Martie 28, 2005 Ce de betivani...ma-m simtit excelent,s-a votat in plen ca iesit bine,mai putin petele de pe tricoul meu cel nou la care inca mai sper... Despre stropit cu bautura nu pot comenta, i-am facut dus lui Baiazid, ca tot se lauda ca-i place. Merci de urari, merita sa imbatranesti alaturi de prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate