danradu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Pacat ca nu ati avut in dotare si niste craciunite sexy neata all Buna dimineatza ..... recunosc parca mana lui Sonea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 E omniprezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Buna dimineatza ..... recunosc parca mana lui Sonea .... Cred ca la ora asta de abia s a intors pe partea cealalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cred ca la ora asta de abia s a intors pe partea cealalta... ca ciorapul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Wanna join Santa's Team? We have candys yes of course.............Doua bomboane stau pe acoperis. Care sare prima? Aia de menta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Cata rautate se poate obserava la voi...Nu puteam sa cred ca sunteti asa de rai.Baietelul e trezit din fundul noptii si unde mai pui ca s-a culcat si foarte tarziu.Dar ce sa stiti voi lucruri dastea lenesilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 10, 2008 Autor Share Postat Decembrie 10, 2008 Lenesilor, suntem in 10 decembrie (cred) mai e putin pana la Revel. Ne organizam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ar cam fi cazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ar cam fi cazul Neata! Pai in loc sa vorbiti despre revelion cand ati fost la palat, voua v-a ars de mancare si bautura. E frumos? Am auzit eu ce ati facut acolo, betivilor P.S. Care-i faza cu mersul pe motocicleta imbracat in Mos Craciun? De ce vreti sa faceti asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Neata! Pai in loc sa vorbiti despre revelion cand ati fost la palat, voua v-a ars de mancare si bautura. E frumos? Am auzit eu ce ati facut acolo, betivilor P.S. Care-i faza cu mersul pe motocicleta imbracat in Mos Craciun? De ce vreti sa faceti asta? BORRISSSSSSSSSSSSSSSS............................ stii ce urmeaza nu ? sa stiti ca ti-am dus lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 BORRIS TE IUBIM. PS BUBURUZA E SURDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Ce urmeaza? Cand mergem la pati ca m-am reparat, sunt ca nou Si eu v-am dus lipsa. Facem un karaoke dupa "Maria Tanase - Bun e vinul ghiurghiuliu" Sonex are sub nume scris "Avansat". Sa inteleg ca te-ai mai antrenat oleaca la somn mai frumosule, chiparosule? ) P.S. Buburuza e surda Editat Decembrie 10, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Ce urmeaza? Cand mergem la pati ca m-am reparat, sunt ca nou Si eu v-am dus lipsa. Facem un karaoke dupa "Maria Tanase - Bun e vinul ghiurghiuliu" Sonex are sub nume scris "Avansat". Sa inteleg ca te-ai mai antrenat oleaca la somn mai frumosule, chiparosule? ) P.S. Buburuza e surda Multumesc mult dar sti ca un sunt doctor honoris causa la Pusca si cureaua lata.......La Maria Tanase - Bun e vinul ghiurghiuliu e doctoritza buburuza si asta doar pt ca nu se aude....... Si eu vreau la patinuar poate maine seara. patinoar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 vineri seara mergem la Biker's? Ca maine la patinoar nu cred ca ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) http://www.patinoaronline.ro/ asta asa ca sa nu aveti motive sa ziceti "nu stiu nu am auzit"!!! NEATZA va rog sa ma compatimiti ca sunt bolnavioara .... astept compatimiri ori aici ori pe pm ) Boris pisi te iubesc!!! Ca ca tine nu gasesc!!! Buburuza nu e surda da? Editat Decembrie 10, 2008 de hebe5p1n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) Sa inteleg ca maine seara se merje la patinoar? E oficial sau n-astept PM? (scuzati gluma rautacioasa, pun intended) Editat Decembrie 10, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Hebe, ne dansam vineri in Otopeni? Si m-am indragostit de amica ta blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 cred ca venim si noi vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 hai ma adidasule ca nu te cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 hai ma adidasule ca nu te cred ) Inca-mi mai bate inima! Si am mai vazut si pictorialul din FHM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Privet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ce vremuri frumose erau atunci cand plecam in fiecare sfarsit de saptamana cu mobrele,aveam si alta activitate pe forum.Acum stam ca sobolanii in casa.Sa vina mai repede caldura sa ne calarim iubitele.Vreau caldura..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 esti tu comod. Domi merge si acuma la munca, la cumparaturi,....la pascut nu a mai iesit da' timpul e factorul determinant pentru asta (si citeva chestii mecanice). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 esti tu comod. Domi merge si acuma la munca, la cumparaturi,....la pascut nu a mai iesit da' timpul e factorul determinant pentru asta (si citeva chestii mecanice). Auzi vecine,nu vad eu bine sau aia gri din avatarul tau sunt ce cred eu k sunt ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Auzi vecine,nu vad eu bine sau aia gri din avatarul tau sunt ce cred eu k sunt ???? de unde sa stiu eu la ce te gindesti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate