vadumbre Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Bun film Avatar ăsta cel mai mult la filmul avatar mi-a placut subtitrarea care a fost 100% 3D si floricelele :)) Editat Decembrie 29, 2009 de vadumbre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Si mie mi-au placut floricelele si bombonelele de la Raducu Frate ce greu e sa nu mergi la munca. Sa stai pana la ora 2 in patut. Nu-mi prea place Dar saptamana viitoare merg la munca Editat Decembrie 29, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Bun film Avatar ăsta Miercurea viitoare mergem la SHERLOCK HOLMES. Pisi ai recepționat? Sau vrei iar invitații speciale Pisi receptionat! Miercurea viitoare? Adica la anu'? ... Pisi nu mai vorbesc ca vin cu Cata ) asa ca sunt cuminte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 29, 2009 Autor Share Postat Decembrie 29, 2009 La ce ora e Sherlock Holmes? Poate venim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Bre dragilor's, ieo si mandra va uram (cu intarziere, ce-i drept/stang) sarbatori fericitzi alaturi de cei dragi voua! p.s. : mi-a venit mobra de la "zugravit"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La fel si voua, bre! Si un An Nou mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Bre dragilor's, ieo si mandra va uram (cu intarziere, ce-i drept/stang) sarbatori fericitzi alaturi de cei dragi voua! p.s. : mi-a venit mobra de la "zugravit"! DKWule, da' permis cand iti "zugravesti" bre? Va pup pe toti de pe plaja... Azi au fost 22 de grade, soare si cald. Aici e sezon moto non stop. Am gasit niste drumuri de mobrit de nu se poate... Deja mi'am programat o luna de stat aici cu mobra la purtator, in vara. PS: La Multi Ani tuturor, din Creta. Editat Decembrie 29, 2009 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 DKWule, da' permis cand iti "zugravesti" bre? PS: La Multi Ani tuturor, din Creta. cica pe 6 ie poligonu'... p.s. : o fi rau in Creta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Va pup pe toti de pe plaja... Azi au fost 22 de grade, soare si cald. Aici e sezon moto non stop. Am gasit niste drumuri de mobrit de nu se poate... Deja mi'am programat o luna de stat aici cu mobra la purtator, in vara. Si aici incepe sa vina sezonul Azi au fost 8 grade si deja am vazut vreo 3 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Si aici incepe sa vina sezonul Azi au fost 8 grade si deja am vazut vreo 3 motoare Aici am vazut azi cam 3000... am fost la plimbare in Heraclion... e o fosgaiala cumplita de mobre si scutere...Culmea, scuteristii sunt cuminti, poarta casca, manusi, etc... In schimb marea majoritate a motoretistilor nu poarta nimic... doar ochelari de soare. E plin de Suzuki VStrom si BMWuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Aici am vazut azi cam 3000... am fost la plimbare in Heraclion... e o fosgaiala cumplita de mobre si scutere...Culmea, scuteristii sunt cuminti, poarta casca, manusi, etc... In schimb marea majoritate a motoretistilor nu poarta nimic... doar ochelari de soare. E plin de Suzuki VStrom si BMWuri. las' bre, sa vezi scuteristii in Paris, la -12 grade! si ce "cumintzi" sunt in trafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Aici am vazut azi cam 3000... am fost la plimbare in Heraclion... e o fosgaiala cumplita de mobre si scutere...Culmea, scuteristii sunt cuminti, poarta casca, manusi, etc... In schimb marea majoritate a motoretistilor nu poarta nimic... doar ochelari de soare. E plin de Suzuki VStrom si BMWuri. Da. Stiu cum e cu scuteristii si motociclistii pe acolo. Am fost si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Si uite asa Sonea a luat biletele aM FOST MARINIMOS CU EA. buei eu nu mai vorbesc cu voi ...buburuzo de ce nu suni mai nene si la mine sa aflu de film? sonea azi m-a sunat da dormeam rau ... d-aia ai sunat no 1??? ca am uitat sa va zic ... de ceva vreme sonea e number one in lista mea ) Si asa va ramane Nu te mai luăm că tu vorbeÂşti în timpul filmului Adevarat,nu stiu in timpul somnului cum pate sa taca Ce facem maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 aM FOST MARINIMOS CU EA. Ce sa-ti povestesc Maine mergem la Alter Ego? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 eu zic sa mergem,adica eu sunt prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Ok. Am tras la sorti. Tu conduci Editat Decembrie 29, 2009 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Ok.Am tras la sorti. Tu conduci SA CREZI TU. Parca vad ca ma execut....TI-AIIIIII DORIIIII. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Eu sunt sigura ca te executi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 In 2010 va doresc 31,536,000 de secunde de fericire alaturi de cei dragi, multa sanatate si...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 'ete bre, motoretu' in lucru! mi-a adus moshu' un puzzle dragutz! sa vaz in cat timp il termin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 LA MULTI ANI all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 С новым годом :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 'ete bre, motoretu' in lucru! mi-a adus moshu' un puzzle dragutz! sa vaz in cat timp il termin! DKW daca nu il termini tu il lasi mostenire sa aiba mostenitorii la ce sa se gandeasca. La ce ora mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 DKW daca nu il termini tu il lasi mostenire sa aiba mostenitorii la ce sa se gandeasca.La ce ora mergem? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate