Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 HAi MA CARE MERGI LA MARE HAi MA CARE MERGI LA MARE L.E. ne intoarcem maine seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Bre DKW unii le are intregi si functionale, dar nu are plastice, ca sa zic asa ca sa ne intelegem! M-am hotarat ! La Moto Louie voi face scoala in august! Choparicaaaaaaa! Promit ca daca faci un drum si cu mine mai departe , doar cu putin de Austria ...adica pana in Olanda ...promit ca nu te voi mai deranja tot restul vietii mele! Ma cazez acolo toata viata! Have fun tuturor care vor vedea marea! Asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Revenind: aveti careva coaSTe sa tragem o fuga in Vama? Hai copchii, un pic mai mult entuziasm! Te duci in vama pana la urma? Daca ai drum in Jupiter da un tel Eu voi fi in Costinesti...plec in noaptea asta (2 a.m.) by car. Shinule dak ajugi in Costi te astept p plaja sa bem o bere rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Bre DKW unii le are intregi si functionale, dar nu are plastice, ca sa zic asa ca sa ne intelegem! M-am hotarat ! La Moto Louie voi face scoala in august! Choparicaaaaaaa! Promit ca daca faci un drum si cu mine mai departe , doar cu putin de Austria ...adica pana in Olanda ...promit ca nu te voi mai deranja tot restul vietii mele! Ma cazez acolo toata viata! Have fun tuturor care vor vedea marea! Asfalt curat! Pai cei din Austria pana-n Olanda O aruncatura de bat Luni seara suntem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Pai cei din Austria pana-n Olanda O aruncatura de bat Luni seara suntem acolo Dai o tura si pana in Australia? ca e aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Dai o tura si pana in Australia? ca e aproape... merge je in australia. candva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 , doar cu putin de Austria ...adica pana in Olanda ...promit ca nu te voi mai deranja tot restul vietii mele! Ma cazez acolo toata viata! Bre, ma iei si pe mine? merge je in australia. candva Gata! M-am scos! Ailaviu, strumfitzo! Da' tot dau o fuga si in Olanda! numa' sa ma ia madalushu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Vleau la maleeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Vleau la maleeeeee Si eu ...dar lasa ca termin eu cu licentele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Propun un concediu colectiv, incepand cu 5 august. Stat la cort. Macar 5 zile. Mare sau/si delta. Editat Iunie 27, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Vleau la maleeeeee Noi merem sigur. Plecarea pe la 8. Sper sa-l conving si pe prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Oral/intravenos/...?!? Dkw nu fi tendentios cu baietelul.......Si asa sunt blestemat de Kali,nici nu mai visez.... Altu'.... Choparica, te arde de drum lung!!! Dusmanos asta micu pleaca,daca a terminat toate gagicile din tara se apuca de strainatati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Dar pana atunci ma scald precum gaina pe uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Popun un concediu colectiv, incepand cu 5 august. Stat la cort. Macar 5 zile. Mare sau/si delta. eu sunt foarte de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Dar pana atunci ma scald precum gaina pe uscat L.E. Popun un concediu colectiv, incepand cu 5 august. Stat la cort. Macar 5 zile. Mare sau/si delta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Popun un concediu colectiv, incepand cu 5 august. Stat la cort. Macar 5 zile. Mare sau/si delta. Ca nu zici rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Oral/intravenos/...?!? Poate scap de blestemele lu Kali.....Doamne ajuta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Si eu vreau la maree... Si in Australia vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Boris vine cu tot cu chilia aia alba....in concediu....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Si eu vreau la maree... Si in Australia vreau Recunoaste ca vrei sa mergi cu strumfitza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Recunoaste ca vrei sa mergi cu strumfitza!! N-o cunosc Stumph...vrei sa fii prietena mea... ...pe haicinci? Editat Iunie 27, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) vrei sa fii prietena mea... te-am prins. Copiraitu la Nuka ...pe haicinci? si la Adidas Editat Iunie 27, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Babaneeeeeee! Pe un' dreaq umbli? 'ai la bere/suc/apa plata , diseara! Editat Iunie 27, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Propun un concediu colectiv, incepand cu 5 august. Stat la cort. Macar 5 zile. Mare sau/si delta. Mergem, mergem... Eu imi iau concediu pe 1 august si sper ca pana pe 5 sa termin ce mai am de facut pe aici. Vreau in Delta ...la cort... sa pescuiesc... In plus mai zicea o prietena de o vila in Delta unde ar merge si ea. Vedem cum facem si alegem varianta cea mai buna pentru toata lumea. La mare mai mult de un w-e nu pot sa stau ca ma plictisesc asa ca, daca dupa Delta mai aveti zile libere, am putea merge la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 te-am prins. Copiraitu la Nuka si la Adidas Copirait...copirait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate