costasadrian Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 DKW-ule (cred ca asa se zice) ce sa fac domnle daca erau 4 fete si am ramas eu cu toata bautura a se citi cu grija si fara misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 DKW-ule (cred ca asa se zice) ce sa fac domnle daca erau 4 fete si am ramas eu cu toata bautura a se citi cu grija si fara misto ...n-ai baut cu cine trebuie! need of some support? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 ma gandesc sa dau ceva sticle de vin/lazi de bere azi sau maine si la militaristi, va anunt mai din timp daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Daca sunt doritori aruncati un ochi aici! /index.php?showtopic=232627 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 As merge si-n China, Stef, da' ma tine job-ul... PS: Am luat 8. Am luat licenta. N-am luat leafa. Da' bem, intr-o zi-doua. PS2: m-a lasat ambreiajul. Cu tot cu cablu. A venit ingerasul (Angel) si l-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Felicitari Kali pt licenta! Ai scapat de o grija! Multa bafta in alegerea master-ului ! Hmmm...te-as fi imprumutat cu mare placere pana ti-ai fi luat leafa... insa si eu sunt pe 0 ! Ai grija de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Aaaa, fara imprumuturi, tovarasi! Bem din leafa, ce mama dracului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) As merge si-n China, Stef, da' ma tine job-ul... PS: Am luat 8. Am luat licenta. N-am luat leafa. Da' bem, intr-o zi-doua.PS2: m-a lasat ambreiajul. Cu tot cu cablu. A venit ingerasul (Angel) si l-a facut. uuuu.....felicitari!!!! Â Editat Iunie 28, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 U are next Te astept sa dai si tu si facem o combinatie la baut? Nu-i lasam pana nu pleaca acasa pe 3 carari. Pana acum, toti au fost verticali. Tre sa-i imbatam crunt, sa mearga de-a busilea pana acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 PS: Am luat 8. Am luat licenta. N-am luat leafa. Da' bem, intr-o zi-doua. Bravos!!!!Tuot respectu"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 U are next Te astept sa dai si tu si facem o combinatie la baut? Nu-i lasam pana nu pleaca acasa pe 3 carari. Pana acum, toti au fost verticali. Tre sa-i imbatam crunt, sa mearga de-a busilea pana acasa Aia o fi ziua.. cand o sa ma vedeti beat crunt.. Felicitari, shcunpa!! :kali: Pe minus estem toti, asa ca nu-i broblem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 U are next Te astept sa dai si tu si facem o combinatie la baut? Nu-i lasam pana nu pleaca acasa pe 3 carari. Pana acum, toti au fost verticali. Tre sa-i imbatam crunt, sa mearga de-a busilea pana acasa La mine se incepe pe 7 iulie. Si ne imbatam rau rau de tot daca iau. Sper sa fie bine ca am niste emotii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Uitai sa va spun ceva f important: cineva din familia noastra nu mai e virgina... Suzi are cate 3 gauri in fiecare toba. Cu dedicatie pt conservari. Si, ocazional, pt vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Uitai sa va spun ceva f important: cineva din familia noastra nu mai e virgina... Suzi are cate 3 gauri in fiecare toba. Cu dedicatie pt conservari. Si, ocazional, pt vecini cat de suav!!! @madalushu', lipsa de suomn? Editat Iunie 28, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 U are next Te astept sa dai si tu si facem o combinatie la baut? Nu-i lasam pana nu pleaca acasa pe 3 carari. Pana acum, toti au fost verticali. Tre sa-i imbatam crunt, sa mearga de-a busilea pana acasa Asta cu 3 carari mi se pare imposibila,pt uni dintre noi.....a spus cineva carari? La mine se incepe pe 7 iulie. Si ne imbatam rau rau de tot daca iau. Sper sa fie bine ca am niste emotii.... Buburuza numai cu gandul la beutura in loc de contabilitate....... Uitai sa va spun ceva f important: cineva din familia noastra nu mai e virgina... Deci,ai recunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Eu am dezvirginat toba de cand am scos-o din cutie.. dupa aia am montat-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Eu am dezvirginat toba de cand am scos-o din cutie.. dupa aia am montat-o.. Si recunosti chestia asta in public? Adevarul este ca numa' asa te "aude" dajdeptzii de la volan, ca "are" muzicili date tare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 o plimbarica???care te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Eu am dezvirginat toba de cand am scos-o din cutie. ti-era frica sa nu te murdaresti de negreala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Mai pe seara prestam ceva sau e inca uda iarba din Politehnica? PS: cosmin_sn, ti-ai dezlegat blestemul aseara sau ai adormit inainte de..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Mai pe seara prestam ceva sau e inca uda iarba din Politehnica? PS: cosmin_sn, ti-ai dezlegat blestemul aseara sau ai adormit inainte de..? Bre, nush ce zic "cei'lanti", da' je are chef de iesit la earba verde/ uscata/uda! PS: cosmin_sn, ti-ai dezlegat blestemul aseara sau ai adormit inainte de..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Mai pe seara prestam ceva sau e inca uda iarba din Politehnica? Eu unu sunt tentat,nu mai sa nu fitzi dusmanosi cu baietelul..... PS: cosmin_sn, ti-ai dezlegat blestemul aseara sau ai adormit inainte de..? Astea sunt rautati..........nu am adormit inainte de..... ci in loc de..... PS: cosmin_sn, ti-ai dezlegat blestemul aseara sau ai adormit inainte de..? Dkw sper ca nu va fi asta semnatura voastra......Boris te iubesc parca asta era...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 E ok la 7.30 la locul nostru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) E ok la 7.30 la locul nostru? Ce va mai place earbaaaaa!!!! deci, doo dejte sus cine vine la pasc....aaa... earba? Editat Iunie 29, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 As venii si eu daca nu va deranjez , sau daca e doar pentru membrii . Cu motoare sau fara ? Si in politehnica pe unde mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate