nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Neata buna KaliNeata buna nikolas 09 astazi se intrevede vre-o iesire??? sa speram!!! neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Poli, cred, stai sa vedem ce zic si restul mimozelor cand se trezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 "Mimozele"....se trezesc greu si adorm si mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 In general ne intalnim la intrarea de pe Iuliu Maniu (intrarea cu bariera). Data viitoare sa semnezi condica, da? Receptionat @anca14.......vad ca te dai pe brazda Socializam, socializam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Buan dimineata la toata lumea treaza deja sau nu inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 dublu post Alta ai alternativa tata...pe a lui BAShinu'.....pana ia permisu' el......mai dureaza un sezon! Mi-a zis nenea Ranga ca mobra nu e da si de cand cu scarita aia, il ascult Nici macar DKW-ul, cat mi-e de simpatic nu este o exceptie. Oricum, luni iau permisul ca asa vrea muschiu' me' e de notat faza asta!!! sorry, close but no cigar... 1f u c4n r34d 7h1s u r34lly n33d t0 g37 l41d... Tu oare ai postat fara a putea citi inainte ? Neata! PS. Borris here (kiddin') Eu deja intru la banuieli de la o vreme.. Ontopic: neata oameni buni! (sau rai, sa nu-i uitam pe prodigy und kali... just kiddin' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Propunerea veledeului pentru sambata, acum: "urcam pe Cheia, Brasov, Campulung, Arges, Transfagarasan, ...si dupa mai vedem". Acu' Maiestria-sa socoteste cu GPS si spune tot traseul, kilometri, uzura motorului, a lantului, a pilotului Proiectul Bulgaria o sa ramana pt 4-10 august. Choparica, hai odata acasa, ca m-ai sedus si m-ai abandonat si astia nu vor plimbari lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ma interesez azi si va spun toate detaliile pe care le pot obtine. Dupa parerea mea, este o "afacere", in sensul ca ne putem cheltui banii pe distractii si drumuri, pe vizite in diverse orase, muzee etc, in loc sa-i dam la hotel. Cel putin anul asta, in ceea ce ma priveste, e musai sa renunt la hotel. Si, sa fim cinstiti, chiar imi place cu cortul. E mai "wild", asa, pe firea mea Din motive de permise, motoare stricate, dovezi etc., as propune si o masina de insotire. Bateai vreun apropo' la mine....eh eu intr-o luna max am permisul inapoi p.s Neataaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Bateam apropo la toata lumea. Sunt mai multi in situatia ta. Hai ca a facut veledeul traseul. Sounds cool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) POst dublu, da' l-am vazut pe Borris p-aici, asa ca am editat si.... Borris, te iubesc Editat Iulie 2, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kali am notat! Fa repede calculele ca am chef de o iesire mai lunga.Luam si corturile dupa noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 OMG, iar il iubesc toti pe Borris, cu-a lui gamba de aur Cred ca ma mut si din Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Buna dimineata la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Si ce gamba are, shinule Hai veledeule, vba lu' baietelul, nu suntem prieteni cu suspansul Pupicei, dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 morning folks, cica maine ma duc la dezbracat, am examen medical Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Vrei sa-ti dansez io? Ca cica nu ai voie sa.. ma intelegi, ridici nivelul politic la public. Asa ca iti dansez eu. Moare garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ca sa zic asa, va invitez la una bucata iesire de wknd, marca inregistrata VLD Plecarea sambata dimineata DEVREME Traseu: Bucuresti, Ploiesti, Valeni de Munte, Cheia, Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Dambovicioara, Rucar, Campulung, Curtea de Arges, Balea - FIX 400 km Atractii mai mult sau mai putin mototuristice: 1. Antologica de acum Cheia cu serpentinele aferente 2. Brasov 3. Poiana Brasov cu serpentinele de rigoare 4. Culoarul Rucar Bran 5. Cheile Dambovicioarei, daca se doreste 6. Barajul de pe Arges 7. si incheiem ziua apoteotic cu Transfagarasanul. A doua zi, duminica, coboram pe partea de Nord spre Ardeal - Sibiu - Baie la Ocna Sibiului lac sarat - Valea Oltului - Pitesti - Bucuresti Traseul pe ziua 2 = 371 km Total km in doua zile: 771 km - pregatire pentru concediu Pasuri strabatute: Cheia, Rucar-Bran, Campulung, Transfagarasan, Valea Oltului. Viteza de croaziera - o negociem, dar in jur de 110 - 120, sa se simta toata lumea in largul ei. Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Hai sa vedem depasim numarul de pagini scrise ieri pe topicul militari?? Asa ca sa moara matrimoniacii de ciuda si altii de pe alte topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 POst dublu, da' l-am vazut pe Borris p-aici, asa ca am editat si.... Borris, te iubesc Mai copii, da' matinali mai sunteti Neata! Kali, si eu te iubesc! Eu urmatoarele 2 w/e nu ma pot baga la plimbari cu moto. Dupa aia merg si in Bulgaria ca-mi iau numerele definitive Pe cheia am fost Duminica trecuta si e foaaaarte frumos. Asfalt bun si nu foarte aglomerat. Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Pe mine ma scoti din calcul cu duminica... In rest, sounds cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Buna dimineata la toata lumea ! Neata Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 La un speed de 250 m-as baga si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kali Eu luni noapte m-am adunat si eu pe acasa , am fost plecat prin tara , concediu . Am fost cu masinutza nu de alta dar am scutit cazarea , am lasat banchetele din spate acasa si am avut loc berechet . De plecat in August este o ideie faina , dar cred ca eu as putea veni doar in weekend , nu mai am cum sa-mi iau concediu pana prin Septembrie . Acum mi-am luat trei saptamani si abia pe 14.07 reincep munculitza. Nu stiu poate organizam o iesire pe Transfagarasean in weekenduri , drumul este bun , ( mai era inca zapada pe la Balea ) , cu exceptia portiunii intre baraj si cabana Capra , unde era un pic impuscat si pe alocuri se apucasera baietii de plombat . Azi pe la ce ora este strangerea in Poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Kali Eu luni noapte m-am adunat si eu pe acasa , am fost plecat prin tara , concediu . Am fost cu masinutza nu de alta dar am scutit cazarea , am lasat banchetele din spate acasa si am avut loc berechet . De plecat in August este o ideie faina , dar cred ca eu as putea veni doar in weekend , nu mai am cum sa-mi iau concediu pana prin Septembrie . Acum mi-am luat trei saptamani si abia pe 14.07 reincep munculitza. Nu stiu poate organizam o iesire pe Transfagarasean in weekenduri , drumul este bun , ( mai era inca zapada pe la Balea ) , cu exceptia portiunii intre baraj si cabana Capra , unde era un pic impuscat si pe alocuri se apucasera baietii de plombat . Azi pe la ce ora este strangerea in Poli Vezi si tu Dane ce am scris mai devreme pt wkndu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 QUOTE (super_buburuza @ Jun 27 2008, 03:58 PM) *In plus mai zicea o prietena de o vila in Delta unde ar merge si ea. dupa ce am citat citate, buburuzo, ai ceva concret cu delta aia (a dunarii) sau doar ne-a aburit? Neatza! Am vorbit ieri cu Simona si imi cer scuze ca am trimis mesajul ala asa tarziu, dar m-am luat cu invatatul si am uitat Vila aia nu se mai inchiriaza si mi-a zis ca mai cauta azi ceva, dar nu promite nimic. Daca gaseste va anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate