super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Mai bine ramai la munca! Mai bine m-as duce acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) sau mai bune te duci in padurice eu in SEMA destul de aproape 15 min cu metroiul, dupa ce iau plastic poate mai repde Editat Iulie 2, 2008 de costasadrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 pffffffuuuuu, deci mai lucreaza cineva asa departe de casa ca mine! Esti pui mic!! Eu sedentaruiesc in Berceni, dar lucrez pe langa Romexpo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 lucreaza cineva prin zona P ta Muncii? eu prin vitan ..ahhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Esti pui mic!! Eu sedentaruiesc in Berceni, dar lucrez pe langa Romexpo.. Eu pe langa tine...la Arc Cosmin, stiu ca nu esti, dar vreau sa stii ca acum mananc o inghetata bunaa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Copii, iesiti careva pe undeva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu pe langa tine...la Arc Nu destul de aproape!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Nu destul de aproape!! Pai daca nu-mi trimiti mailul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu pe langa tine...la Arc Cosmin, stiu ca nu esti, dar vreau sa stii ca acum mananc o inghetata bunaa rau Buburuzo te rog sa ma crezi ca te urasc din tot sufletul meu,ala mare.Sper sa faci gripa......Sunt dusmanos azi. Baietelul lucreza la un ciorap acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Buburuzo te rog sa ma crezi ca te urasc din tot sufletul meu,ala mare.Sper sa faci gripa......Sunt dusmanos azi. Baietelul lucreza la un ciorap acasa Eu? Gripa?...N-ai sa vezi Dusmanul pamantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Pai ce faci, ma, o cosi? Sau o tricotezi? Asta e regula cusutului: intri, iesi, intri, iesi diseara ne adunam la 8.30 in Poli, poate punem la pct si traseul de sambata-duminica. PS: sefu imi da voie sa plec in august in CO. Ramane sa vad cum e cu HR. Editat Iulie 2, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) Buburuzo te rog sa ma crezi ca te urasc din tot sufletul meu,ala mare.Sper sa faci gripa......Sunt dusmanos azi. Baietelul lucreza la un ciorap acasa Incerci sa-i anulezi efectul gelatinos, sau posibila fuziune nucleara?? Cami, tre' sa-l revizuiesc umpiculescu, m-ar ajuta daca as avea umpic mai multe informatii despre ce "spatiu" as putea sa umplu.. ;) Editat Iulie 2, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Eu cred ca mai degraba, vrea sa faca o ... treaba cu mana lui si sa fie igienic, cam cum fac chirurgii. Isi pun manusile pe maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) pffffffuuuuu, deci mai lucreaza cineva asa departe de casa ca mine! Muncii e aproape, eu in baneasa (pajura). O placere pe podul grant la 18. Se iese azi la iarba...verde? Editat Iulie 2, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Bebel, te omor! Ti-am lasat poza sub husa si nu am gasit niciun buchet de flori. Nesimtito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Cred ca trec si eu azi putin sa va vad ca mi se facu dor de voi Ajung pe la 9.30 cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu cred ca mai degraba, vrea sa faca o ... treaba cu mana lui si sa fie igienic, cam cum fac chirurgii. Isi pun manusile pe maini Nu pe mana se pune ciorapu'.. n-ai vazut American Pie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 la arc merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Bebel, te omor! Ti-am lasat poza sub husa si nu am gasit niciun buchet de flori. Nesimtito Husa, care husa? i-ai lasat lu' altu si io am stat sa te astept sub balcon cu florile in mana (cine ma cunoaste stie ce vreau sa spun ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 eo cred ca o sa ajung pe la 6 la arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 arc nu servesc.....ca e plictiseala mare acolo...dar in politehnica la 20:00 as sugera....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Iata linkul de la camping (Saru-mana, Alice! ): http://online.albena.bg/index.php?search=1...amp;op#stayhere Bungalourile de care va povesteam sunt ultimele: double room forest house. Mie mi se par ideale Maine dimineata sun, va rog sa-mi confirmati, sa stiu cate cer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Azi la 20-20.30 in poli la intrare dinspre Iuliu Maniu , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 arc nu servesc.....ca e plictiseala mare acolo...dar in politehnica la 20:00 as sugera....! hai mah pina acolo in pimbare si ne intoarcem in politehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Hop -top, m am intors si eu! Ce se mai intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate