Prodigy Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 hmmm....cam matinali....! Suna bine traseul....poate trag teapa nuntii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 hmmm....cam matinali....! Suna bine traseul....poate trag teapa nuntii ) Prodigy, esti bine venit. Stii, daca ma gandesc bine, erau cateva "piese" la strand la plaja acum 2 saptamani cand am mai fost pe acolo... Ce spui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Au trecut 2 saptamani?.. Bai Prodigy, nu te duce, ca piesele alea sunt "dezmembrate" deja Abia asteeeept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Prodigy, esti bine venit. Stii, daca ma gandesc bine, erau cateva "piese" la strand la plaja acum 2 saptamani cand am mai fost pe acolo... Ce spui? Mei vladut....ti s-a urat cu binele, cu dormitul in camin, langa semineu....iti bagi singur cearta in casa vorbind de piese??? Ramona ce zice...?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Desi vizita mea a fost scurta datorita si altor angajamente, am venit totusi sa va vad in urma instentelor de la Arc . Sunteti tare simpatici, pup la voi Sper data viitoare sa stam mai mult de vorba pe "paturica neuzata" a lui cosmin (daca nu ma insel, daca da-imi cer scz), insa momentan erati ocupati cu planurile de plimbarica. Prodigy - data viitoare cand mai vin sa nu mai fumezi Borris - Dumnezeule ce iubit esti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Bun, da' cine e... am uitat, cum o cheama?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Mei vladut....ti s-a urat cu binele, cu dormitul in camin, langa semineu....iti bagi singur cearta in casa vorbind de piese???Ramona ce zice...?) Piese? ce piese? care piese? unde piese? Hai, baga la nunta un concediu medical si hai si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Borris...care e faza? De fapt lasa ca aflu eu maine Pana una-alta...nu veniti voi la un karaoke diseara,sa bem bere(cu sau fara alcohool) sa cantam ca si cum ne-am lupta pt cerbou de aur...sa...sa ...si sa? Editat Iulie 3, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Oameni buni, mai avem putin si suntem "cartierul cu cele mai multe pagini" hai bagati mare ca mai avem 11 pagini sa ii facem pe aia din crangasi. Doar ca ei au inceput in aprilie 07 si noi in jan 08. Editat Iulie 3, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 da sa traiti, bagam, bagam, om fi noi mai prejos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Bai, decat mult si fara rost, maibine putin si prost Ziceti cum facem cu Bulgaria, am si io o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Bulgaria , yap merge de facut ..o facem intr-un weekend este timp , in 2-3 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 buna dimineatza, dl Cosmin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Sun si fac rezervare pt un bungalou d-ala. Ce-o fi o fi. La mine este aceasta pbl a weekendurilor, eu nu pot fura decat o zi (sambata), nu am weekend liber... Vin dupa o perioada de stres masiv si chiar am nevoie de un concediu. Preferabil altundeva decat pe Litoralul nostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 little_strumf, tu esti campia din avatar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
little_strumf Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) little_strumf, tu esti campia din avatar? da eu sunt Editat Iulie 3, 2008 de little_strumf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 E roz... ? A mea e fara numere de inmatric,si in curand o voi parasi pt una mai...tzatzoasa pe scurt ...VACA SA o luam pe rand ....A mea vrea fara numar......e bagabela si umbla cu mai multi .....cel mai mult se incanta cand o uzi la benzinarie si bagi chestia aia mare la udatura.......A zis cineva pistol... buna dimineatza, dl Cosmin! Asta e rautae maxima din cate va puteti da seama.Baietelul este pizmuit lasa ca se face el guru si scapa de blestemele lui Kali.... Sunt tare suparat pe voi....nu va tineti de cuvant ...ce am vb noi ieri cu semnatura?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Sunt tare suparat pe voi....nu va tineti de cuvant ...ce am vb noi ieri cu semnatura?..... Asaaa deci! Desi vizita mea a fost scurta datorita si altor angajamente, am venit totusi sa va vad in urma instentelor de la Arc . Sunteti tare simpatici, pup la voi Sper data viitoare sa stam mai mult de vorba pe "paturica neuzata" a lui cosmin (daca nu ma insel, daca da-imi cer scz), insa momentan erati ocupati cu planurile de plimbarica.Prodigy - data viitoare cand mai vin sa nu mai fumezi Borris - Dumnezeule ce iubit esti!!! Sa mai vii si poate stai si tu mai mult Oricum, tre' sa ne mutam locatia ca ne-au dat ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 am primit aprobare de la parinti....vine si baietelu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Sa mai vii si poate stai si tu mai mult Oricum, tre' sa ne mutam locatia ca ne-au dat ban Adica? nu-mi spune ca nu va mai lasa sa stati acolo... Sper sa mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 un banc de descretit fruntile Bulã ajunge în America si nu stie cum sã facã rost de bani. Merge el prin oras si vede un cabinet: "Dr. John vindec toate bolile din lume". Mai merge ce mai merge si vede un alt cabinet: "Dr. Smith vindec toate bolile din lume". Se gândeste el sã-si deschidã un cabinet asemãnãtor. Zis si fãcut. "Dr. Bulã vindec toate bolile din lume". Acum concurentii s-au gândit sã-l elimine si trimit la el un om sã spunã cã nu are gust. Pacient : Dom' doctor orice mãnânc nu pot sã simt gustul mâncãrii. Nu stiu ce sã fac? Bulã : Se rezolvã. Asistentã, vezi dulapul 6, sertarul 5, 2 lingurite. Pacient : Pãi dom' doctor asta-i câcat. Bulã : Pacient recãpatat gustul. A doua zi pacientul vine din nou. Pacient : Dom' doctor am o mare problemã. Nu tin minte nimic. Uit de la mânã pânã la gurã. Bulã : Nici o problemã. Se rezolvã. Asistentã, vezi dulapul 6, sertarul 5, 3 lingurite. Pacientul : Dom' doctor dacã-mi dati iar câcat ... Bulã : Pacient recãpãtat memoria. A treia zi pacientul vine iar. Pacientul :Stiti dom' doctor am o mare problemã. Stiti eu cu femeile nu prea pot, ce mai , nu mi se scoalã. Bulã : Se rezolvã si asta.Asistenta te rog dezbracã-te. Se dezbracã asistenta, se miscã pe lângã pacient, nimic. Bulã : Da e adevãrat dar stati linistit se rezolvã. Asistenta dulapul 6 ,sertarul 5, 6 lingurite. Pacientul : Dom' doctor dacã-mi dati iar câcat te f*t si pe tine si pe asistentã de nu vã vedeti. Bulã : Pacient recãpãtat potenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 lol ? Ce face fetilii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 baietelul se culca un pic ca s-a trezit dimineatza si nu vrea sa faca riduri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Oricum, tre' sa ne mutam locatia ca ne-au dat ban E ceva "oficial"? Sau concluzii trase in urma incidentului de aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 baietelul se culca un pic ca s-a trezit dimineatza si nu vrea sa faca riduri.... Sa raspunda si baietelul la intrebarea: ce fac fetili? Cosmin, eu ma duc sa mananc niste icre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate