super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vrea si nea Ion ca si el e om... Kali are sercrtomani cu Buburuza ,care sigur o sa aduge ca nustiu ce mananca.....Nu imi pasa....DAAAAAA...... Pana acum am luat doua mese: corn cu lapte si snitel de pui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) nu, am mers cu ea pe rampa pana unde ma pot plimba, dat gaz, intors acasa, pus inapoi, gata povestea, tine de om, si de parca nu ti s-a zis de atatea ori Nu-ti mai bate gura de pomana Editat Iulie 4, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 singurul lucru de care imi pare rau e ca lui ii se pare normal, incalc legea in repetate randuri, da cand o sa am permis, asa este ca ma iertati??? frate, ii dau dreptate lui kali, prea e el cocos are motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nu, am mers cu ea pe rampa pana unde ma pot plimba, dat gaz, intors acasa, pus inapoi, gata povestea, tine de om, si de parca nu ti s-a zis de atatea ori evident, suntem oameni diferiti singurul lucru de care imi pare rau e ca lui ii se pare normal, incalc legea in repetate randuri, da cand o sa am permis, asa este ca ma iertati???frate, ii dau dreptate lui kali, prea e el cocos are motor... nu stiu cum sa-ti zic, dar nu v-am gresit cu nimic. chiar daca am incalcat legea, ce treaba aveti voi? sunteti gabori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Pot sa va rog sa schimbati subiectul? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 of course sefa, imi pare rau ca am readus subiectu, da mi-a zis alex aseara de isprava si m-am aprins, scuzele de rigoare kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Nu-ti mai bate gura de pomana Uite cine ma intelege Editat Iulie 4, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Pana acum am luat doua mese: corn cu lapte si snitel de pui La cum le-ai combinat spersa ai nevoie de Smecta...nu ca asta ti-as dori...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 La cum le-ai combinat spersa ai nevoie de Smecta...nu ca asta ti-as dori...... Degeaba esti dusmanos ca de mine nu se leaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Bai, a fost bine la Apasu aseara. Mai mergem? Eventual lasam si moto acasa, sa putem bea si noi un Salitos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Bai, a fost bine la Apasu aseara. Mai mergem? Eventual lasam si moto acasa, sa putem bea si noi un Salitos In seara asta ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Numai la beutura va e gandul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Numai la beutura va e gandul... Lasa ca-ti dam si tie o sticla cu apa plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ce betivi mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 pt aceasta minunata seara propun unloc unde nu se mananca....... pt aceasta minunata seara propun unloc unde nu se mananca....... Cei care mergem la munte tre sa ne vedem azi si sa nu ne betivim sa tinem minte ce stabilim...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ce betivi mah D c n`ai mai venit aseara fata?...uni ati fost pan` la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 D c n`ai mai venit aseara fata?...uni ati fost pan` la urma? Acas', am invatat legislatie. Si am trecut un pic pe la Nebun@ke, de mi-a indreptat pedala de frana. Imi mai trebe oglinda si sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Acas', am invatat legislatie. Si am trecut un pic pe la Nebun@ke, de mi-a indreptat pedala de frana. Imi mai trebe oglinda si sunt ok S`a indreptat fara fractura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 S`a indreptat fara fractura? Dap, nu se face din ciocan, ci tragand cu ceva de ea A mers perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Status report for tomorrow hexcursion: Grup: 1. Kali 2. Choperica 3. Dumistef cu prietena 4. Cosmin cu Nikolas_09 5. DanRadu 6. Vld cu R. 7. Prodigy? PROPUNERE: Adunare ora 0800 benzinaria Mol Lujerului Plecare ora 0815 pe A1 spre Pitesti - C de Ag - Balea Masa de pranz Balea Lac Plecare - cei care continua - spre Ocna Sibiului, sa apucam si o baie in saramura pana se lasa noaptea. Pentru alte detalii: intalnire diseara la 0800, la Apasu? De acord? Alte propuneri? Alt loc de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Dap, nu se face din ciocan, ci tragand cu ceva de ea A mers perfect! Tre` sa am nijte spray`uri cu voxea....sa verific c culori...si sa vdm dak iti prind bine pt cosmetizarea bestiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Vreti sa vedeti artificii? /index.php?...p;#entry1305253 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Tre` sa am nijte spray`uri cu voxea....sa verific c culori...si sa vdm dak iti prind bine pt cosmetizarea bestiei Danke! Da un semn cand esti liber, mesterim un pic la mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ba nene...cata raca pe topicu' asta ...Ia pune-ti poze cu noile membre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ba nene...cata raca pe topicu' asta ...Ia pune-ti poze cu noile membre... Adica "LAURA, PUNE POZE DE LA OPERATII" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate