Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Poate mai vine un choperist cu noi Il prezinti familiei?? Cat despre prima parte: "Iubita, vrei sa mergi cu o masina mare, cu motor puternic?" "Da!" "Bine, hai sa luam autobuzul.." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Buei militaristilor.....ma bucur ca v ati luat inima-n dinti si ati reusit sa spargeti gheata in a va plimba in formatia asta.....si ca v-a placut....data viitoare mergem mai multi ca unii au avut niste obligatii neplacute wknd asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Il prezinti familiei?? Cat despre prima parte: "Iubita, vrei sa mergi cu o masina mare, cu motor puternic?" "Da!" "Bine, hai sa luam autobuzul.." Il prezint Merg si cu autobuzul, nu conteaza, important e sa plec Felicitari Shinule!!! Dai de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 Il prezint Merg si cu autobuzul, nu conteaza, important e sa plec Felicitari Shinule!!! Dai de baut ... Si pe urma conduci Diseara bem un cico la Apasu. 21.00. Convenim asupra traseului din w-e ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Da, dar sa vedeti ce macho man va fi dupa cura Sa vezi ce Placa de inmatriculare a primit baietelul.....o arat diseara la apasu....La 9 sunt acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 k, diseara semnam condica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Sa vezi ce Placa de inmatriculare a primit baietelul.....o arat diseara la apasu....La 9 sunt acolo.. hahahaha.........te-ai uitat bine in geanta sa vezi daca o mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Il prezint Merg si cu autobuzul, nu conteaza, important e sa plec Felicitari Shinule!!! Dai de baut Felicitari ba!! Shinule, vorbim mai pe seara, cum am vorbit.. Buei, daca plecati la mare uichendu' asta fac spume, sa muara cichicean!! Ori asta, ori imi iau inima in dinti si [introduceti numele pasagerei aici ] in spinare, pentru noroc, si viu si eo, chiar daca asta inseamna sa dau cu flit altor planuri si sa forjez inca umpiculescu lantzul.. hahahaha.........te-ai uitat bine in geanta sa vezi daca o mai ai? Cu asta nu risca, urmeaza planul lui Serban - prince Albert si o buca' de lantz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Felicitari ba!! Shinule, vorbim mai pe seara, cum am vorbit.. Buei, daca plecati la mare uichendu' asta fac spume, sa muara cichicean!! Ori asta, ori imi iau inima in dinti si [introduceti numele pasagerei aici ] in spinare, pentru noroc, si viu si eo, chiar daca asta inseamna sa dau cu flit altor planuri si sa forjez inca umpiculescu lantzul.. Cu asta nu risca, urmeaza planul lui Serban - prince Albert si o buca' de lantz.. JJ, vreau cu tine La Apasu'?? Unora le e cam greu sa ajunga acolo:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 JJ, vreau cu tine La Apasu'?? Unora le e cam greu sa ajunga acolo:( ADJUDECAT!! In 5 minute ma'c sa las offizieru' la Clavi, asa ca o sa fiu pedestru.. deci nici mie n-o sa-mi fie prea lejereanu' de ajuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 la Apasu ? Haideti mai la Mec Donaldz ca face shin cinste ca a luat plasticcc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 @Shin Felicitari, piticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 la Apasu ? Haideti mai la Mec Donaldz ca face shin cinste ca a luat plasticcc !! Adica mancam plastic pen'ca a luat plasticu'?? Mai bine merem undeva sa bagam o bericioaca rece.. Mai ales ca acu's pederast pedestru, asa ca po' sa beu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Yellow all ! In primul rand felicitari shin pt sala ! Traseul e simplu ! Si sa ai parte numai de asfalt curat de acum incolo! Kali ziceai de Bran ! Eu una acum o luna am vizitat Cetatea Rasnov ! F draguta ! Mi-a placut f mult ! Ahh si in Sacele exista o cascada f frumoasa " Cascada 7 scari " , exista scari montate pe stanca ! Acolo am ramas insarcinata pt prima data in viata si sper pe ultima data cu o minge ! Nu aveam unde sa pun mingea pe care ai mei colegi au adus-o si a trebuit sa pun mingiuta sub tricou ca sa pot urca scarile cascadei! Oricum zona aceea este perfecta pt endurici ! Atasez cateva poze doar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 @just_john era doar o idee , mai ales ca e din vina ta ! gifu ala cu homer care baga un hamburger mi-a facut pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 L.E. Nu le ataseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) @just_john era doar o idee , mai ales ca e din vina ta ! gifu ala cu homer care baga un hamburger mi-a facut pofta Promit ca ma retrag la coltz pentru cinci minute de rushinica.. Cine vine cu mine in coltz pentru cinci minute de.. rushinica?? Cami?? L.E. Nu le ataseaza! C'est la vie.. incearca Picasa.. Borris, eo t ubesc may moolt k ele!! Editat Iulie 7, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Lume! Mai vreti pozili? Domnu' doctor, da' pozili de la matali? http://picasaweb.google.ro/vlad.codreanu/0506IulieTuraDeWknd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Lume! Mai vreti pozili?Domnu' doctor, da' pozili de la matali? http://picasaweb.google.ro/vlad.codreanu/0506IulieTuraDeWknd Frumosi sunteti, mah!! Al cui e Tigrul, nu vrea un schimb?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Promit ca ma retrag la coltz pentru cinci minute de rushinica.. Cine vine cu mine in coltz pentru cinci minute de.. rushinica?? Cami?? :laugh: C'est la vie.. incearca Picasa.. Borris, eo t ubesc may moolt k ele!! Cred ca am ajuns prea tarziu. Au trecut cele 5 minute Editat Iulie 7, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Lume! Mai vreti pozili?Domnu' doctor, da' pozili de la matali? http://picasaweb.google.ro/vlad.codreanu/0506IulieTuraDeWknd sunt f tari pozele, mai ales comentariile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Cred ca am ajuns prea tarziu. Au trecut cele 5 minute De fapt nici n-au inceput, ca am avut treaba, asa ca n-am ajuns la coltz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 @nikolas_09 chiar te-au tinut nemancata ? Am leshinat de ras la commenturi, nu mai pot de stomac inca mai rad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 De fapt nici n-au inceput, ca am avut treaba, asa ca n-am ajuns la coltz.. Hmm..si eu am multe de facut si am o lene de ma doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 @nikolas_09 chiar te-au tinut nemancata ? Am leshinat de ras la commenturi, nu mai pot de stomac inca mai rad DAR EU CA RAD SINGURA SI SE UITA LUMEA DIN BIROU LA MINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate