DKWraith Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Concert Testament & Kreator sambata-duminica in Sibiu!!! Pofti......doritori? Editat Iulie 8, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Care iesiti, dati bip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 re ol ! 1. - Italian chandelier: 912 cal. - ce-i asta ?, ca's mai mic si nu stiu. 2. - prin groapa marianei poate ma bag si eu. da cine-i mariana ? sunt mai multe ? mai multe gropi, sau mai multe mariane ? sau o groapa si mai multe mariane ? sau o mariana cu multe gropi ? poli 2nichte ? p.s. borris was here ! Candelabrul italian este o pozitie mai... acrobatica. Cauta pe net si afli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Baietelul a revenit de pe meleaguri oltenesti si e dornic de orice....sau aproape orice.Bonurile de ordine se pot lua de la casa....... Vaz ca inevitabil ajungeti la subiecte sexuale,inseamna ca nu mai avem ce vorbi?Plus ca mai sunt si oameni timizi si pudici... Hai sa va dau o tema de gandire ...Unde mergem in wd?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Daca nu iesim, va propun o mancarica shmekera, gatita de mandea. Indo-chinezism Candelabrul italian este o pozitie mai... acrobatica. Cauta pe net si afli Las' ca am cautat io. Nu stiam ca-i zice asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Pan' la urma je se mtua vineri asa ca vin sa bem sucul de adio Nu-i bai, ca Dna. Ghica nu-i asa departe si oricum, is motorist, vin ca vantul si ca gandul So teoretic nu mai pot sa fiu militarist, practic voi veni cat de des 'oi pute' si io la iarba verde sau plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 re ol ! 1. - Italian chandelier: 912 cal. - ce-i asta ?, ca's mai mic si nu stiu. 2. - prin groapa marianei poate ma bag si eu. da cine-i mariana ? sunt mai multe ? mai multe gropi, sau mai multe mariane ? sau o groapa si mai multe mariane ? sau o mariana cu multe gropi ? poli 2nichte ? p.s. borris was here ! Pozitia candelabrului italian cica e asa: 1) Se ia un candelabru 2) Se ia un italian (preferabil mai in varsta si cu bani) 3) Se urca italianul pe candelabru 4) I se introduc degetele in fasungurile de la candelabru (in prealabil au fost scoase becurile) 5) Se pune comutatorul din pozitia OFF pe pozitia ON ZZZZZZZZzzzzzzz ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Pozitia candelabrului italian cica e asa: 1) Se ia un candelabru 2) Se ia un italian (preferabil mai in varsta si cu bani) 3) Se urca italianul pe candelabru 4) I se introduc degetele in fasungurile de la candelabru (in prealabil au fost scoase becurile) 5) Se pune comutatorul din pozitia OFF pe pozitia ON ZZZZZZZZzzzzzzz ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz pai asa e normal sa slabeasca atitea calorii. desi cred ca-s mai multe defapt insa atitea au reusit ei la teste ca au vrut sa mai si ramina in viatza italianul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Si ziceam ca io-s cu sorcova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 pai asa e normal sa slabeasca atitea calorii. desi cred ca-s mai multe defapt insa atitea au reusit ei la teste ca au vrut sa mai si ramina in viatza italianul. Cami, ai uitat partea esentiala: 1. Se ia italianul CU ACTE. 2. Se abureste italianul sa umble la testament in sens pozitiv 3. Se verifica sa nu existe clauze ascunse 4. Se continua cum ai spus tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Daca nu iesim, va propun o mancarica shmekera, gatita de mandea. Indo-chinezism Nelson?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Nelson?? OMG, that was sick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 hmm, papa bun in weekend, daca vreti, me cook, me cook good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ce facem in seara asta?Vreo spirala ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ce facem in seara asta?Vreo spirala ceva? si eu am nevoie de una:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ce facem in seara asta?Vreo spirala ceva? eu voi face o spirala la ziua lu sorel si dupa aceea ma voi alatura voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Salut, Am gasit garaj la Gorjului, exact pe langa piata. 75 $ Daca este vreun doritor, anuntati-va numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Uite c-o facem si p'asta! /index.php?...=0#entry1319807 ziua buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Uite c-o facem si p'asta! /index.php?...=0#entry1319807 ziua buna tuturor! WTF? De ce-si vinde motocicleta ? Ehh, succes oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 WTF? De ce-si vinde motocicleta ? Ehh, succes oricum ne dezvoltam, evoluam!! Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ne dezvoltam, evoluam!! Multumesc frumos! Better, Stronger, faster ? Cand mai iesiti si voi la suculet, preaocupatilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 care ati furat a 25-a ora din zi? ca am mare nevoie de ea... cre'ca-mi duc mobrele la munca, poate asa am mai mult timp de ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate