shin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 KALI NE VEDEM ACOLO. DAI SI TU UN SEMN.IN PRINCIPIU SUNT LA TERASA LA APASU,DUPA INTRARE IN DREAPTA.POOP da-mi un bip sa am si nr tau. 0746 159 159. cum se ajunge spre ciolpani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 da-mi un bip sa am si nr tau. 0746 159 159. cum se ajunge spre ciolpani ? ti-am dat PM. ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) salutari! multumim AEX pentru program! propun o plecare spre Ciolpani la ora 9 (sa ajungem pana la 10), ca sa prindem si cupa motocros de profesionisti, apoi turul Ciolpani-Bucuresti-Ciolpani. si apoi vom mai vedea pentru cei interesati, o sa fim la ora 8.50 - 9.10 la Rompetrol pe Virtutii. locatia, mai exact: cum vii dinspre Pitesti/Gorjului pe Iuliu Maniu, faci stanga la intersectia Lujerului (Cora) si mergi pe langa pasaj spre Crangasi; la vreo 200m e respectivul Rompetrol, pe dreapta, imediat dupa un Agip (parca Agip e, sunt doar 90% sigur). LE: am auzit ca nu se mai tine marsul, deci adunarea de la 9.50 si plecarea la ora 10:10. Editat Iulie 11, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Salut lume pe unde ne vedem shi noi diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 @Choparica dupa cum observi majoritatea sunt plecati si se intorc maine sau duminica, deci mai is cativa ramasi de izbeliste prin cartierul nostru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 salutari! multumim AEX pentru program! propun o plecare spre Ciolpani la ora 9 (sa ajungem pana la 10), ca sa prindem si cupa motocros de profesionisti, apoi turul Ciolpani-Bucuresti-Ciolpani. si apoi vom mai vedea pentru cei interesati, o sa fim la ora 8.50 - 9.10 la Rompetrol pe Virtutii. locatia, mai exact: cum vii dinspre Pitesti/Gorjului pe Iuliu Maniu, faci stanga la intersectia Lujerului (Cora) si mergi pe langa pasaj spre Crangasi; la vreo 200m e respectivul Rompetrol, pe dreapta, imediat dupa un Agip (parca Agip e, sunt doar 90% sigur). LE: am auzit ca nu se mai tine marsul, deci adunarea de la 9.50 si plecarea la ora 10:10. Rompetrolul-ul este chiar langa un AGIP intr-adevar... pacat de mars, sigur nu se mai tine? Daca e asa, ne vedem la 9.50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Care avetzi idee la ce bani poate sa ajunga un set complet de garnituri de motor? De Yamaha... sii iu tomna peste doo uichenduri, mesteresc martzoaga! Editat Iulie 11, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Rompetrolul-ul este chiar langa un AGIP intr-adevar... pacat de mars, sigur nu se mai tine? Daca e asa, ne vedem la 9.50. scuze, s-a modificat schimbarea... la orele 11.15 - maxim 11.30 (dormim si noi un pic mai mult), benzinaria OMV de pe Vasile Milea (vii pe Iuliu Maniu de la Lujerului spre Apaca/Leu, la intersectia semaforizata faci stanga, cobori spre Grozavesti / Carrefour Orhideea si e benzinaria pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 uite ca mai este lume pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Tara , tara vrem ostasi ...Pe cine ????? seara buna ca tot suntem din Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 mor de somn, dar tot mai trag de mine sa nu adorm! este mult prea devreme.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Tara , tara vrem ostasi ...Pe cine ????? seara buna ca tot suntem din Militari ultimii mohi...militauri! mor de somn, dar tot mai trag de mine sa nu adorm! este mult prea devreme.....) hai la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) bere??????? , nu intra ... poate altceva o tarie cu gheata Nicole ..hai ca maine dimineata mergem la balaceala la lacul sarat , maine o plecare pe la ciolpani ? Editat Iulie 11, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 bere??????? , nu intra ... poate altceva o tarie cu gheata Nicole ..hai ca maine dimineata mergem la balaceala la lacul sarat , maine o plecare pe la ciolpani ? as merge cu cea mai mare placere, dar tre sa mi achit si "datoriile" fata de familie! va pup si un week end cat mai placut! ne vedem maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Va pupa mama, copii! Poate ne vedem la Ciolpani, totusi. O parte pleaca din Militari, o parte pleaca de la Academie. Am bagaj (top-bag si side-bags) si nu pot lua pasager. Vedeti cine are loc. :* Am amanat plecarea pt ora 12.00, la mine, in fatza blocului. suntem 4 motoare: Angel (cu DKW), un prieten al lui Angel cu un intruder misto, Choparica si cu mine. Daca cititi forumul pana sa plecati, poate ne lipim. Sa plece tot Militariul odata Editat Iulie 12, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Va pupa mama, copii! Poate ne vedem la Ciolpani, totusi. O parte pleaca din Militari, o parte pleaca de la Academie. Am bagaj (top-bag si side-bags) si nu pot lua pasager. Vedeti cine are loc. :* Am amanat plecarea pt ora 12.00, la mine, in fatza blocului. suntem 4 motoare: Angel (cu DKW), un prieten al lui Angel cu un intruder misto, Choparica si cu mine. Daca cititi forumul pana sa plecati, poate ne lipim. Sa plece tot Militariul odata din pacate noi am aranjat deja plecarea, cum am postat mai sus. ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Je, din motive de munci, n-a mai ajuns la Ciolpani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Je, din motive de munci, n-a mai ajuns la Ciolpani... Eu ajung azi...mai gasesc pe cineva oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 A fost belea, superdistractie Faina organizarea. Mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 A fost belea, superdistractie Faina organizarea. Mi-a placut. Bravo, copchilashi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 Intre 4 si 10 august se tine Biker's Week la Obzor (Bulgaria). Sunt foarte hotarata sa merg acolo, am auzit ca sunt superpreturi (in jur de 10 euro cazarea la 3-4 stele) si n-as vrea sa pierd ocazia. In plus, din Obzor se pot organiza excursii, inclusiv la Nessebar-ul ala cu care v-am capiat Plec pe 4, maine imi fac rezervarile, renunt la Delta. Who's in? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Cati km sunt pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 13, 2008 Autor Share Postat Iulie 13, 2008 300 si ceva, fo 365 erau pana in Nessebar, se pot face intr-o zi lejer, fara sa tragi de tine si vizitand cetati pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 bai frate, cand zic si io ca m-apuc de mobra,stau toti vecinii acasa, de-i parcarea plina, si nu pot sa scot nici mobra de unde-i bagata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate