cosmin_sn Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Pai asta e si scopul sa-ti iei una mai tanara decat precedenta....Daca fac o analogie si cauciucurile chiar daca sunt noi imbatranesc..... Buburuzo daca mai stai mult pe forum sa-ti versi veninul,poate iti iei vreun premiu de -10% din salariu,nu iti doresc asta...Cine dracu a mai vazut buburuza veninoasa???... ..........te potzi ekipa tu cu una de 16, dar tre' sa ai acordu' maica'si, ca altfel te papa codul penal......... Nasa multumes pt sfaturile juridice ,dar eu ma gandeam sa fie mai micca de 15......ceva incurcaturi? "Fapta aceluia care, prin promisiuni de casatorie, determina o persoana de sex feminin mai mica de 18 ani, de a avea cu el raport sexual, se pedepseste cu închisoare de la 1 la 5 ani. Aicea nu ma incurc cu nimic, mai am 10 ani dati de Kali +15 ai ei ,la 25 de ani o sa fie coapta si cu sigurantza neanceputa Împacarea partilor înlatura raspunderea penala." Of cum tine nasa asta cu ursu...si nu e vorba de bar.....Vrei sa imi pui pirostriile cat mai curand?Nasa ai grija ca o sa tocmesc lautarii sa cante melodia aia......Nasa ,nasa,n-ai chiloti. am combinat postul ramonei cu raspunsurile.....al dracu it.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Pai asta e si scopul sa-ti iei una mai tanara decat precedenta....Daca fac o analogie si cauciucurile chiar daca sunt noi imbatranesc.....Buburuzo daca mai stai mult pe forum sa-ti versi veninul,poate iti iei vreun premiu de -10% din salariu,nu iti doresc asta...Cine dracu a mai vazut buburuza veninoasa???... Of cum tine nasa asta cu ursu...si nu e vorba de bar.....Vrei sa imi pui pirostriile cat mai curand?Nasa ai grija ca o sa tocmesc lautarii sa cante melodia aia......Nasa ,nasa,n-ai chiloti. am combinat postul ramonei cu raspunsurile.....al dracu it.... .......si nashul ce va zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 .......si nashul ce va zice? R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Pai asta e si scopul sa-ti iei una mai tanara decat precedenta....Daca fac o analogie si cauciucurile chiar daca sunt noi imbatranesc.....Buburuzo daca mai stai mult pe forum sa-ti versi veninul,poate iti iei vreun premiu de -10% din salariu,nu iti doresc asta...Cine dracu a mai vazut buburuza veninoasa???... Of cum tine nasa asta cu ursu...si nu e vorba de bar.....Vrei sa imi pui pirostriile cat mai curand?Nasa ai grija ca o sa tocmesc lautarii sa cante melodia aia......Nasa ,nasa,n-ai chiloti. am combinat postul ramonei cu raspunsurile.....al dracu it.... Iar esti rau. M-ai suparat si nu mai stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 "QUOTE (adidas00 @ Jul 28 2008, 03:47 PM) Ce ai facut de te lauda lumea Kiddo? am intrat la veterinara...la buget" baietzelu ai de lucru..........la facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 baietzelu ai de lucru..........la facultate Ete cine citeste matrimonialele!! Andacava!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Din pacate nu avem foarte multe poze! (((( cred ca 4 sau 5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Din pacate nu avem foarte multe poze! (((( cred ca 4 sau 5! ........cu cine draga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 ........cu cine draga? cu noi la mare! cu noi la mare! http://picasaweb.google.com/Nicoleta.Cherc...055016860465394 cu noi la mare! http://picasaweb.google.com/Nicoleta.Cherc...055016860465394 pozele de grup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) Lotta love in poza asta!! Priviti dragalashenia dintre Borris si don'shoara blonda (sowwy, da' nu o cunosc!! ), delicatetea cu care se sprijina Nicholas de motor, si caldura cu care il imbratiseaza baietelul pe Cioparica.. Editat Iulie 28, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 bre pipals, zic astia ceva la RAR daca ma duc cu alta/alte toba/tobe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 cu noi la mare! http://picasaweb.google.com/Nicoleta.Cherc...055016860465394 pozele de grup! O gramada de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 bre pipals, zic astia ceva la RAR daca ma duc cu alta/alte toba/tobe ? S-ar putea, dar daca indeplinesc criteriile de sunet/poluare.. s-ar putea sa fie ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 S-ar putea, dar daca indeplinesc criteriile de sunet/poluare.. s-ar putea sa fie ok.. am niste tobe, vai mama lor! ma gandeam sa-i fac o toba 2-1-2 sau 2-1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 iesiti la o suca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 cu noi la mare! http://picasaweb.google.com/Nicoleta.Cherc...055016860465394 pozele de grup! Borris motoreta ta e vedeta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 BTW apropos de pozele de la mare....BOriiiiissssss la adidasi sosete albe tataaaaaaaaaaaaaaaaa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 BTW apropos de pozele de la mare....BOriiiiissssss la adidasi sosete albe tataaaaaaaaaaaaaaaaa ) Era'n tzurloaiele goale, sau avea ciorapei negri?? Sau d-aia "reinbou"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 nu vrea nimeni in seara asta la un suc, un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Borris motoreta ta e vedeta... In za spotlight BTW apropos de pozele de la mare....BOriiiiissssss la adidasi sosete albe tataaaaaaaaaaaaaaaaa ) True Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Las' ca-mi iau eu mobra in cateva zile...si va paste o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) BTW apropos de pozele de la mare....BOriiiiissssss la adidasi sosete albe tataaaaaaaaaaaaaaaaa ) Eventual si scurte, nu jambiere nu vrea nimeni in seara asta la un suc, un pahar de vorba O samanta in Poli e mai ieftina Editat Iulie 28, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Eventual si scurte, nu jambiere O samanta in Poli e mai ieftina merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Las' ca-mi iau eu mobra in cateva zile...si va paste o vizita Atunci chiar ca nu vei mai avea scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 eu ies pina afara. daca va adunati pe undeva sa imi dati si mie un tir multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate