laurmlau Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 aaah daaaa weeeeeei salut !! hai pe jos ca e inca ud, ne plimbarisim prin poli ca e frumos si romantic dupe ploaie ! maine mah...shed bland amu...am lansat oferta mult mai devreme..daca n'a ridicat nimeni mana cand s'a facut strigarea...e timp si maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 pfff nu sunteti funn ! vreau mai multi prieteni ca asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 23:30 in Poli la biserica, paispe si blaze. Ne gasiti acolo fara motorete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 eu imi iau nr dupa mine sunati pe telwefonu asta daca va razganditi 0724270421 Blaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 23:30 in Poli la biserica, paispe si blaze. Ne gasiti acolo fara motorete. Pare rau, la cununia civila nu poc ca sa ajung, care este.. da' la afterparty ajung sigur!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Facem o spirala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 da cu urinoterapia aia cum ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cah cah urinoterapie cah cah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 da cu urinoterapia aia cum ramane Golden shower?? Count me out!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Am vizitat "el cartier" pret de 3 ore(mai mult am vazut Plazza) ...Daca stiam ca va strange-ti mai stateam. A fost o "putzoi night"...(copirait Alter Ego ) Pe scurt...betmen e baicar,are Mv Augusta si un soi de Croschopspeed cu care rupe oglinzi ,telefon nokia,echipament Icon...si reclama poate continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Este AGUSTA, nu Augusta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Este AGUSTA, nu Augusta! Am scris la caterinca... (intentionat) Editat Iulie 29, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Neata! De 2 ore se da cineva prin Militari "reising" (copirait DKW sau JJ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) Neata! De 2 ore se da cineva prin Militari "reising" (copirait DKW sau JJ? ) Are motor...are benzina... De ce nu? Editat Iulie 29, 2008 de turbogixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Are motor...are benzina... De ce nu? Lol ! Nu am zis nimic !Nici de rau! Nici de bine! Si eu m-as da "reising" daca as avea experienta si probabil in afara orasului ! Dar la un enduro pe care mi-l doresc eu nu cred ca se pune problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ..asa ca au eliminat pe rand, radare, pozaci, pulitzai.. Tz-ai tras forum, mah?? ma refeream la MILITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Neatza! Kali sau Cami, care dintre voi m a sunat aseara sa iesim la suc? Eu ieri am dormit de la 19.00 pana azi la 7.30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Eu ies mai incolo (pe la 23:30) la alergat in Poli, dar fara motoreta. La o samanta as sta Cand mai alergi prin Poli si il vezi pe unul ca plimba un labrador galben de vreo 3 luni jumate (adik mai mititel asa) spune-i "Buna, sunt paispe". El o sa iti raspunda "Buna, sunt BBL". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 buna de dimineatza la lume........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Buna dimineata. Am fost acuzat public ca nu mai public poze: Uite si poze.... http://picasaweb.google.com/vlad.codreanu/...8NessebarBalcik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) neatza all!! mai copchii ce v-ati inmultit eu fusai pe la gura portitei... and now... back to moloz cya around LE vlad, wtf cine-s minorele din poza... te spun lu' nevasta-ta... Editat Iulie 30, 2008 de Zuzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 ma refeream la MILITARI Propui ca Mercenarii sa nu mai intre pe topicul de Militari?? Vorba beutorilor de Earl Grey: who died and made you king?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 neatza ! hai care merge pana la ruse asa de dimineata....sa incalzim pneurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 neatza all!! mai copchii ce v-ati inmultit eu fusai pe la gura portitei... and now... back to moloz cya around LE vlad, wtf cine-s minorele din poza... te spun lu' nevasta-ta... .......era si nevasta'sa pe acolo........nu face poze de'astea singur....... minorele erau niste scolaritze de vreo 10-11 ani venite in tabara la balcik si isi faceau poze la castel...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate